5 cadouri pentru cea mai buna prietena, cadouri de vara

5 cadouri pentru cea mai buna prietena, cadouri de vara

Vara aceasta,  daruieste momente de fericire incarcate de valoare sentimentala celor dragi. Nu astepta venirea datelor marcate in calendarul personal: zile de nastere, onomastici sau alte sarbatori, ci surprinde-i pe cei dragi cu minunate cadouri de vara. Orele marite de lumina, soarele, bucuria care pluteste in aer, ne invita sa profitam mai mult de acest anotimp si sa ne intalnim cu prietenii la o plimbare, un concert sau doar o cafea. O modalitate de a-ti exprima bucuria de a te afla langa o persoana draga este si aceea de a-i oferi cadouri, in acest caz cadouri de vara. Recunostinta este un sentiment care alimenteaza prietenia. Nu-i un sentiment care ar trebui sa fie subinteles, trebuie vocalizat, materializat. Cum transmiti acest mesaj celei mai bune prietene, astfel incat sa-i multumesti pentru sprijinul si compania ei? Cu un cadou inspirat. De aceea am pregatit pentru tine nu unul ci cinci cadouri pentru cea mai buna prietena,  cadouri de vara gasite pe https://www.e-cadou.com/.

Echilibrul in relatiile de prietenie este foarte important. Armonia relatiei se bazeaza si pe reciprocitatea daruirii si primirii de cadouri. Un mod bun de a-ti exprima recunostinta catre o prietena, nu este doar sa impartasiti experiente si secrete, ci si sa alimentati acest sentiment prin mesaje sincere, gesturi semnificative si cadouri memorabile. Cum vara e mare, multe din aceste daruri materiale vor fi cadouri de vara.

Produse pentru plaja

Pentru a arata cuiva cat il pretuim nu-i nevoie sa cheltuim o avere, ci doar sa-i facem un cadou din inima. Cum sezonul estival a inceput si cum fetele sunt mari amatoare de soare, mare si plimbari, sigur cateva produse pentru plaja vor fi mereu binevenite.

5 Cadouri pentru cea mai buna prietena, cadouri de vara Balsam calmare arsuri dupa plaja, Eveline Cosmetics, D-PANTHENOL 24h, Macadamia & Kukui Oils, 200 ml
Balsam calmare arsuri dupa plaja, Eveline Cosmetics, D-PANTHENOL 24h, Macadamia & Kukui Oils, 200 ml
Spray iluminator cu particule de aur Eveline Cosmetics Brazilian Body
Spray iluminator cu particule de aur Eveline Cosmetics Brazilian Body
Crema Elixir 6 în 1 pentru corp și față iluminatoare Eveline Cosmetics Brazilian Body
Crema Elixir 6 în 1 pentru corp și față iluminatoare Eveline Cosmetics Brazilian Body
5 cadouri pentru cea mai buna prietena, cadouri de vara Gel racoritor dupa plaja Eveline Cosmetics, D-panthenol si alantoina
Gel racoritor dupa plaja Eveline Cosmetics, D-panthenol si alantoina

Jocuri de societate

Deoarece pandemia a introdus multe limitari mobilitatii si intalnirilor, vara asta este momentul perfect pentru a iesi la iarba verde si a petrece timp de calitate cu familia si prietenii nostri. Si, desigur, jocurile de societate, chiar in mijlocul erei jocurilor video, ofera intotdeauna o ocazie magnifica de a te bucura de serile cu cea mai buna prietena razand, punandu-te la incercare, tatonandu-ti norocul si abilitatile.  Ce am invatat dupa aceasta pandemie, este ca deasupra tuturor lucrurilor materiale sunt relatiile, atat intre membrii familie, cat si intre prieteni. Viata noastra este o acumulare de momente mai mult sau mai putin frumoase, dar a caror valoare e data preponderent de cei cu care le imparti.

5 cadouri pentru cea mai buna prietena, cadouri de vara Joc 3 in 1 de sah, table si dame magnetic, 24 cm
Joc 3 in 1 de sah, table si dame magnetic, 24 cm

Joc de table din lemn lacuit 48×48 cm, Gri

5 Cadouri pentru cea mai buna prietena, cadouri de vara Joc Rummy din lemn masiv si piese din plastic de buna calitate (Remi)
Joc Rummy din lemn masiv si piese din plastic de buna calitate (Remi)

Un album de fotografii  si magneti personalizati

Pentru a inregistra momentele frumoase traite impreuna, poti alege un album foto in care sa pui cateva din amintirile voastre, adevarate repere pe drumul prieteniei. Albumul foto este un detaliu plin de emotie si nostalgie, o amintire de nesters pe care oricine o va aprecia. Ia-ti timp pentru a alege cele mai bune fotografii din ultima escapada facuta impreuna si personalizeaza-l cu texte si schite. Rezultatul sigur ii va placea prietenei tale.

Cum tocmai ai petrecut ceva timp alegand cu grija pozele pentru album, ce zici daca ai face din unele din ele magneti pentru frigider. In acest fel, prietena ta va avea intotdeauna un suvenir al minunatului moment petrecut impreuna in fata ochilor mereu, pe frigider. Desi poate parea un lucru mic, de fiecare data cand se va duce sa deschida frigiderul, cadoul tau va fi acolo si, va fi inevitabil ca sa nu-si aminteasca de tine.

O bijuterie

A oferi o bijuterie este un dar de calitate, care denota bunul gust si care va tine o viata. In plus, poate insemna multe lucruri in functie de persoana careia vrem sa ii oferim un cadou atat de special.  Mai presus de toate, pentru a oferi bijuterii trebuie sa iti folosesti imaginatia si sa alegi ceva original. Pe e-cadou vei gasi piese delicate si elegante ce pot sta ca memento al tururor momentelor frumoase impartasite.

Set bijuteriii SHAMBALA albastru inchis-blue capri cu 2 perechi de cercei
Set bijuteriii SHAMBALA albastru inchis-blue capri cu 2 perechi de cercei
Set bijuterii Sweet Leaf cu cristale purple, placat cu aur 18K si garantie 6 luni
Set bijuterii Sweet Leaf cu cristale purple, placat cu aur 18K si garantie 6 luni
Cercei deosebiti cu soparla gravata in 2 culori ALB NEGRUcu cristale Swarovski placati cu aur 18k varianta silver
Cercei deosebiti cu soparla gravata in 2 culori ALB NEGRUcu cristale Swarovski placati cu aur 18k varianta silver
Cercei Sweet 4 Leaf Highland cu cristale Swarovski
Cercei Sweet 4 Leaf Highland cu cristale Swarovski

Produse pentru ingrijirea parului

Soarele, clorul din piscină, apa sarata a marii si temperaturile ridicate devin un mix foarte nociv pentru par, astfel ca aceste agresiuni il fac friabil si uscat. Ai probat ca si mine asta pe parul tau si nu vrei ca acelasi lucru sa-l pateasca si prietena ta. Cum intre timp ai gasit niste produse excelente care pot opri deteriorarea pe care o sufera parul in sezonul estival, te gandesti sa i le faci cadou prietenei tale.

Balsam par Eveline 8 in 1 Hair Clinic Oleo Expert 250ml
Balsam par Eveline 8 in 1 Hair Clinic Oleo Expert 250ml
Sampon de par, Eveline Cosmetics, 8 in 1 Hair Clinic Oleo Expert pentru crestere rapida, 245 ml
Sampon de par, Eveline Cosmetics, 8 in 1 Hair Clinic Oleo Expert pentru crestere rapida, 245 ml
5 cadouri pentru cea mai buna prietena, cadouri de vara Pachet profesional pentru ingrijirea parului Eveline Hair Clinic Oleo Expert pentru crestere rapida
Pachet profesional pentru ingrijirea parului Eveline Hair Clinic Oleo Expert pentru crestere rapida
5 cadouri pentru cea mai buna prietena, cadouri de vara Pachet profesional pentru ingrijirea parului vopsit Eveline Hair Clinic Colour Protection 8in1
Pachet profesional pentru ingrijirea parului vopsit Eveline Hair Clinic Colour Protection 8in1

Oferirea de cadouri da multe batai de cap, chiar si intr-o relatie de prietenie. Cu exceptia cazului in care esti foarte atenta la dorintele si nevoile celorlalti, si in acelasi timp foarte inventiva. Uneori, poate fi dificil sa cumperi cadouri diferite chiar si pentru cea mai buna prietena, astfel incat incercand sa nu fii repetitiva. Dar, de obicei, marea majoritate a fetelor sunt usor de multumit, deoarece sunt atat de multe lucruri de care au mereu nevoie: machiaj, produse cosmetice, accesorii, haine, muzica, carti, ciocolata!

Vrei idei noi si diferite de cadouri pentru cea mai buna prietena, prieten, membrii familiei, cadouri de vara? Nu rata sugestiile de pe https://www.e-cadou.com/, ei ofera diferite optiuni de cadouri cu care vei avea succes garantat.

Tu ce cadouri preferi sa daruiesti celei mai bune prietene?

12 comentarii la „5 cadouri pentru cea mai buna prietena, cadouri de vara

  1. In funcție de preferente și ocazia cu care ii fac cadoul, fiind mai multe, aleg ceva ce sigur ii va plăcea. Minunate idei, mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.