Urmează aniversarea colegei tale de birou? Iată cum să-i alegi cel mai inspirat cadou

Urmează aniversarea colegei tale de birou Iată cum să-i alegi cel mai inspirat cadou

Aniversările petrecute alături de cei dragi aduc momente de bucurie, chiar dacă nu este vorba de o petrecere în adevăratul sens al cuvântului, desfășurată într-un cadru festiv, ci de un mic eveniment organizat la birou în compania colegilor. Fiecare aniversare implică și găsirea cadoului potrivit, lucru care generează dezbateri îndelungi între persoanele responsabile cu achiziționarea lui, în funcție de specificul relației care îi uneşte, poziția pe care sărbătoritul o are în companie, dar și în funcție de preferințele sau pasiunile sale.

Dacă urmează aniversarea colegei tale de birou și îți revine ție sarcina să cumperi un cadou din partea întregului colectiv, ia în considerare cele mai inspirate idei pentru achiziționarea unui obiect care să simbolizeze prietenia și atenția pe care o acordați sărbătoritului.

Iată 3 idei de cadouri pentru aniversarea colegei tale de birou

1.     Instrument de scris personalizat

O caligrafie frumoasă rămâne o aptitudine apreciată chiar și în aceste vremuri moderne, în care digitalizarea a acaparat orice formă de exprimare în scris. Având o activitate de birou care implică și redactare sau semnare de documente, achiziționarea unui stilou personalizat rămâne o idee originală. Personalizarea acestui instrument de scris, prin gravarea numelui posesoarei sau a unui mesaj motivațional ori reprezentativ, va transforma stiloul într-un obiect unic, o reprezentare a stilului personal. Deși poate părea desuet, stiloul personalizat, confecționat manual din materiale de calitate, rămâne un accesoriu modern, care îi va aduce posesoarei un plus de valoare, etalând rolul pe care aceasta îl are în societate sau la locul de muncă. Oferă-l însoțit de o felicitare cu un mesaj sugestiv, care să-i arate colegei tale cât îi apreciezi prezența. 

2.     Pantofi eleganti sau casual

Indiferent cât de multe articole de încălțăminte ar avea o femeie în garderoba sa, nu vei da greș dacă îi vei oferi o nouă pereche de pantofi de damă, care să-i completeze ținutele la birou. Fie că stilul său vestimentar implică  outfituri  elegante, la care asortează pantofi cu toc, fie că preferă ținutele mai casual, cu niște pantofi confortabili cu toc mic, pe magazinul online Reverse.ro găsești o gamă largă de opțiuni pentru toate gusturile. Trebuie să fii atentă la stilul pe care îl abordează în mod frecvent și la culorile preferate din garderoba sa, pentru a face cea mai inspirată alegere.

3.     Ramă foto digitală

Timpul petrecut peste program la birou fură din intervalul orar dedicat celor dragi de acasă. De aceea, multe persoane preferă să aducă la serviciu obiecte prin care să-i aibă pe cei apropiați mult mai aproape. Desene realizate de cei mici, amintiri din vacanțe sau de la diverse evenimente importante sunt obiecte înrămate care se regăsesc pe birourile corporatiştilor ce își desfășoară cea mai mare parte din activitate în cadrul unui birou. Achiziționarea unei rame foto digitale este un cadou ideal, deoarece reprezintă modul perfect prin care colega ta își poate păstra familia aproape, revăzând oricând cele mai frumoase amintiri derulându-se în cadre cât mai vii. În comparație cu o ramă de fotografie clasică, care poate cuprinde doar o singură imagine, rama digitală prezintă o cascadă de imagini selectate, pe care sărbătorita le poate împărtăși cu colegii din birou.

În concluzie, deși achiziționarea unui cadou cât mai original nu este o alegere ușoară, pentru aniversarea colegei tale de birou, poți să te inspiri din domenii precum decorațiunile interioare, articolele vestimentare, ori din sfera înfrumusețării, față de care sensibilitatea feminină nu poate rămâne indiferentă. Cel mai indicat ar fi să alegi mereu un cadou clasic, simplu, în limita relațiilor de colegialitate, dar pe care să-l ambalezi într-o manieră cât mai elegantă și spectaculoasă.

Sursă foto: Pexels.com.

Un comentariu la „Urmează aniversarea colegei tale de birou? Iată cum să-i alegi cel mai inspirat cadou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.