Resurse grafice gratuite pentru continut web- Creative Fabrica

Resurse grafice gratuite pentru continut web- Creative Fabrica

Daca esti freelancer, blogger, mini sau macroinfluencer, una din problemele tale este sa gasesti resurse grafice gratuite pentru site-ul, blogul, paginile tale de social media, care sa te ajute sa vii cu un aspect si un continut mai atractiv catre clienti, cititori, followers. Mereu esti in cautarea de elemente noi care sa aduca viata in platforma virtuala pe care o folosesti si care sa nu-ti puna probleme legale. Dupa ce apelezi un timp la biblioteca de imagini gratuite a Google, resursa utila, dar pe care o vei gasi replicata de n ori pe alte platforme similare celor ale tale, stai si te intrebi unde ai putea gasi resurse grafice gratuite sau nu, dar atractive si care sa-ti ofere un suport grafic personalizat profesional. Unele dintre aceste alternative le cunosti si tu, mai ales site-urile web de pe care poti descarca gratis imagini:

dar de cele mai multe ori ai nevoie de o combinatie de elemente grafice pentru a face un banner, o reclama, o sigla sau doar un vizual pe care sa-l postezi pe social media. De cele mai multe ori cresterea ta este organica si nu-ti permiti sa investesti prea mult in astfel de elemente, asa ca ai nevoie de resurse grafice gratuite, cum numai pe Creative Fabrica gasesti. Aici gasesti:

  1. Design gratuit pentru proiecte de artizanat;
  2. Fonturi gratuite;
  3. Grafica gratuita,

cu ajutorul carora proiectul tau web sau offline va iesi in evidenta, va atrage adepti, va constitui baza discutiilor cu cei care te urmaresc si in niciun caz nu va trece neobservat. Cele trei instrumente existente in Creative Fabrica te vor ajuta sa creezi si editezi un continut irezistibil si creativ care va purta marca ta.

Daca ma citesti, ai observat ca postarile mele sunt preponderent facute in Canva, indiferent ca sunt imagini sau video. Aceasta platforma are sute de sabloane creative si mii de imagini cu ajutorul carora oricine poate crea postari atractive fara sa aiba idee de design grafic, dar cele mai multe din elementele grafice costa. Imi place aceasta platforma pentru ca e usor de utilizat si distractiva, imi permite sa utilizez dimensiunile ideale pentru fiecare postare, doar ca nu-mi permit sa platesc fiecare element grafic introdus, asa ca apelez la Creative Fabrica. Iau resursele grafice gratuite din Creative Fabrica si le introduc in sabloanele Canva si apoi pot proiecta povestea rezultata direct in social media sau pe blog.

Creative Fabrica

Vizualul actioneaza ca un cadru inseparabil al continutului de pe blog, este partea insarcinata cu crearea de impact, de prima impresie. Bloggerii tot repeta -continutul este rege- si de multe ori ignora altceva, dar ce e continutul fara forma care-l infrumuseteaza? Unde ai vazut tablou fara rama?

Designul grafic foloseste fotografia si ilustrația pentru a comunica vizual mesajele. Elementele de design grafic includ: culoare, forme, fonturi, sigle care utilizate in combinatie sau in opozitie unele cu altele, pot crea desene cu impact vizual. Companiile folosesc designul grafic pentru a transmite mesajul produsului sau serviciului pe care il vand prin marci si logo-uri, iar bloggerii pentru a-si construi marca personala se folosesc de aceleasi instrumente. Designul grafic si branding-ul sunt strans legate. Blogurile sunt o sursa importanta de informatii care indruma cititorii cu privire la un continut specific, captivant si relevant. Vizualul creeaza mare parte din elementele captivante ale blogului. Cand designul este curat, permite o mai buna concentrare si atentie. Odihneste, nu supraincarca. Nu ar trebui sa existe dezordine. Mesajul este cheie și ușor de urmărit. Acțiunea este rapidă de identificat. Cititorii atunci vin pe blog vor sa se simta confortabil, nu sa fie coplesiti. Blogul ar trebui sa fie un spatiu de respiratie.

Recastiga-ti-sanatatea-unghiilor-si-a-parului-
Biberoane-suzete-Stii-cum-sa-le-alegi

Ai dreptate daca crezi ca prin generarea de continut constant si de calitate se obtin cititori, dar … ce s-ar intampla daca pe langa acestea ar fi imbunatatit si continutul vizual al blogului? S-ar imbunatati semnificativ traficul blogului. Conform ultimelor studii, o persoana care intra pe un site sau blog pentru prima data are nevoie de aproximativ 15 secunde pentru a decide daca sa ramana sau sa plece. Tu ce ti-ai dori sa simti in cele cateva secunde? Eu imi doresc sa transmit profesionalism prin fiecare detaliu ce insoteste continutul pe care-l ofer, si asta incepand de la calitatea imaginilor pana la navigarea intuitiva si preocuparea pentru experienta cititorului. Prima impresie poate fi finala sau fatala. Mintea umana asociaza instantaneu calitatea imaginilor cu cea a textului, iar un design invechit transmite faptul ca ceea ce oferi ca text nu este, tocmai, de buna calitate.

Cauti-un-costum-de-baie-modelator_
Carti-de-Craciun-pentru-copii-scaled

De cand am descoperit Creative Fabrica simt ca mi-am imbunatatit vizualul postarilor, acum sunt mai aproape de obiectivul meu de a genera emotii prin impacturi vizuale. In postarile tale ce pondere are designul grafic? Daca nu pui baza pe el pentru ca consideri ca nu te pricepi, schimba-ti perspectiva cu ajutorul Creative Fabrica. Alatura-te acestei platforme pentru a primi cele mai recente actualizari si continut gratuit sau nu. Designul grafic nu este constituit doar din culorile, desenele sau realizarea a ceva mai frumos; este o resursa de marketing foarte utila. Resursele grafice gratuite de pe Creative Fabrica se integreaza perfect in povestile mele, aducandu-le stil.

 Ambalarea a ceea ce ofer pe blog cu resurse grafice gratuite de pe Creative Fabrica este esentiala pentru ca continutul blogului meu sa straluceasca singur. Mereu m-am gandit ce vizual are puterea de a-mi transforma ideile de continut intr-o realitate disponibila instant oricarui cititor, dar numai dupa ce am descoperit Creativ Fabrica si resursele grfice gratuite de pe platforma am putut spune ca pot face asta singura astfel incat sa se apropie de o versiune profesionala.

<< Descarca kitul gratuit al zilei cu resurse pentru a proiecta si tu materiale grafice  incredibile >> 

9 comentarii la „Resurse grafice gratuite pentru continut web- Creative Fabrica

  1. De ei nu stiam, foloseam uneori de pe pngtree dar sunt super variate si dragute acestea!
    Multumesc de pont! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.