Mobilier de baie pentru toate simturile si pentru fiecare personalitate

Mobilier de baie pentru toate simturile si pentru fiecare personalitate

Primul loc din casa pe care il vizitez dimineata este baia. Ar fi minunat ca sa-mi incep ziua intr-un loc cu care sa rezonez si care sa ma binedispuna, dar deocamdata dimineata imi incepe cu pata de mucegai de pe tavanul baii si cu stresul ca trebuie sa o renovez. Baia este mai mult decat o camera din casa, este locul in care-mi curat nu numai corpul cat si mintea. Asta in mod normal, dar pana cand imi confirma administratorul data de incepere a lucrarilor de reparatie, inca este un motiv de stres. Singurele care-mi descretesc fruntea sunt faptul ca ma despart doar cateva zile de visul meu de a avea baia visata si ca ii caut estetica care sa-mi aduca armonie in viata pe site-ul SaviniDuo. Da, vreau baia visurilor mele, baia care ma defineste, iar colectiile de mobilier de baie Savini Due imi trezesc numai emotii pozitive. La ei gasesti mobilier de baie pentru toate simturile. Mie imi transmit eleganta, lux, combina estetica, ergonomia si functionalitatea cu un sentiment intim de bunastare. Sunt o persoana sensibila si am nevoie de armonie interioara care sa-mi genereze cote de energie ridicate, sa-mi transforme problemele in provocari, sa ma faca sa ma bucur de dezvoltarea mea ca persoana, astfel incat sa pot aduce un plus societatii. Am nevoie sa-mi creez in baie un spatiu pentru noi emotii pozitive.

Baia nu este numai locul in care imi incep ziua, ci si cel in care o sfarsesc. Prin urmare, este important sa ma simt confortabil cu aspectul si cu stilul acestui spatiu din casa. In plus, ea este si una din partile casei care este posibil sa fie vizitata de catre oaspetii mei, iar din acest motiv designul ei influenteaza imaginea pe care acestia o au despre mine.

Daca atunci cand am decorat restul casei am avut zeci de idei despre cum sa arate camerele, acum am doar una, sa contina mobilier de baie si accesorii Savini Due. Calitatea designului, finisajelor, materialelor lor imi transmit armonie, iar colectiile lor se adapteaza fiecarei personalitati si nevoi, inclusiv a mea. Dintre toate colectiile, Linea pare facuta pentru mine. Cand o privesc imi vin in minte imagini cu plaje ascunse, unde ma pot intinde pe nisipul cald, asteptand ca marea sa vina sa ma racoreasca. As „ucide” ca sa ma pot teleporta acolo. Ma uit pe strada si vad oameni cenusii imbracati in culori sumbre mergand sub un cer gri. Parca e o scena din cartea lui Michael Ende- Momo. E urat, e frig si nu vreau sa fiu aici. E timpul sa privesc iar catalogul SaviniDuo.

Fiecare persoana alege un stil atunci cand vine vorba de decorarea casei, iar micile detalii spun multe despre tipul de persoana care este cu adevarat. O baie are personalitatea pe care i-o acorzi si aceasta nu trebuie limitata doar la functionalitate. Este un spatiu intim, asa ca tanjeste dupa o atmosfera personala, calma care sa te invite sa inchizi usa si sa uiti viata de dincolo de ea. Nu ma dau in vant dupa baile generice, vreau o atmosfera mai indrazneata si mai dinamica estetic. Nu vreau o baie plictisitoare, caut ca ea sa transmita un sentiment de ordine si curatenie, fara nimic care sa-mi impiedice fizic sau mental reincarcarea cu energie si reconectarea cu mine. Fiecare obiect din baie mea o sa poarte nota personala si sa o reflecte cine sunt si ce simt, fara sa-mi fac griji cu privire la ce va urma: intretinerea si curatarea lui. In baia mea nu va exista decat aici si acum.

Mobilier de baie, emotii, creativitate

Fiinta umana este dominata de sentimente si emotii, mai degraba decat de ratiune, iar lumea emotionala functioneaza ca un declansator al creativitatii. Creativitatea necesita o atitudine de deschidere asupra lumii, respect fata de noi si realitatea care ne inconjoara, curiozitate, receptivitate, prospetime intelectuala. Ea incepe cu ceea ce suntem si de ce nu, cu pasiunile, interesele, individualitatea noastra, ceea ce ne diferentiaza de ceilalti, ceea ce ne uneste cu ei. Ca si blogger apreciez creativitatea atat ca procesul de a analiza si elabora situatii, cat si ca produs. Am nevoie de ea, iar emotiile sunt motorul ei. Tie ce emotii iti trezesc imaginile de mai jos? Nu-i asa ca este  un mobilier de baie pentru toate simturile?

Nu conteaza ca am o baie mica, cu SaviniDue pot sa fac din acest spatiu un loc elegant. Protagonisti sunt: mobilierul de baie, oglinda, lavoarul care vin intr-o multitudine de optiuni de finisare, forme si culori, cat sa experimentez emotiile dorite. Cum trebuie sa profit la maximum de spatiu, o sa elimin tot ce nu-i necesar si voi crea spatiul pe care mi l-am dorit mereu. A avea gramezi de lucruri declanseaza un haos mental si au un efect de distragere si neliniste, asa ca e nevoie sa reduc zgomotul vizual pe care l-am acumulat in timp. Culorile imi influenteaza starea de spirit si cum caut relaxare inclin catre verde, albastru sau gri intr-o nuanta deschisa, deoarece creeaza senzatia de spatiu si de curatenie. Totul combinat cu un lavoar alb care sa dea luminozitate incaperii.

Sistem de dus incastrat negru mat Rea Fenix
Sistem de dus incastrat negru mat Rea Fenix
Cada freestanding retro Florida Dido 170 cm
Cada freestanding retro Florida Dido 170 cm
Cada freestanding Besco Assos 160x70x66 cm
Sistem de dus cu baterie monocomanda Rea Sonic negru mat

Mobilier de baie pentru toate simturile

 O baie bine proiectata este una din care nu-ti lipseste nimic. Si aici nu conteaza dimensiunea. Baia poate fi dupa dorinta: moderna, eleganta, indrazneata, traditionala, iar eu doresc sa-mi arat individualitatea si creativitatea, alegand un stil mediteranean cu o tematica de plaja, varatica. Vara este vis, vacanta, bunadispozitie, dragoste. Ea imi ofera posibilitatea sa ma apropii de natura, mai ales de mare care-mi ofera vitalitate si sanatate fizica si psihica. Visez la vacanta, la zile insorite petrecute pe plaja, petreceri, oportunitati de a trai experiente noi, de a descoperi locuri minunate si de a ma bucura de timpul liber atat de jinduit tot anul. Imi las imaginatia sa zboare si incerc sa aduc atmosfera estivala in noua mea baie, astfel incat sa-mi aminteasca de o vacanta incredibila petrecuta pe plaja. Cand intru in baie vreau sa experimentez placerile simple la malul marii. Relaxarea in sunetul valurilor care se prabusesc spre tarm o voi inlocui cu cea a apei de la lavoar si dus, spectacolul soarelui care apune cu lumina calda si reglabila cromatic a plafonierei. Terapia prin sunet si lumini va continua cu cea tactila, olfactiva si cu perceptia gustativa. Plajele lungi care se deschid spre o mare cu diferite nuante de albastru se vor prelungi in fasia mea solitara de pardosea terrazzo scaldata de jur imprejur de curajul unei faiante albastre, in degrade pe care plutesc cateva corpuri elegante de mobilier de baie. Ce aroma va predomina in acest mediu confortabil si relaxant?  Sigur cea a florilor si fructelor de lamai.

Emotii amalfitane

In curand vine vara si gandurile mele sunt deja fixate pe locul unde o sa-mi petrec vacanta. Anul acesta am ales un taram de vis, Coasta Amalfitana, iar renovarea baii vreau sa fie inspirata de acest loc incredibil de frumos. Emotiile unice care ti se imprima pe fata cand o vezi, surpriza si incantarea date de oraselele italiene cocotate pe stancile maiestoase, deasupra unei mari idilice, le voi aduce in baia mea. La fel cum casele par suspendate magic intre cer si mare, oferind emotii si vederi exceptionale asupra unor peisaje naturale spectaculoase, la fel va fi si mobilierul meu. Lumii fascinante a peisajelor incredibile amalfitane, nu-i puteam gasi un mai bun corespondent decat in designul italian premium al producatorului roman de mobilier pentru baie, Savini Due. Ambele sunt definite o eleganta italiana fara excese, dar cu un stil aparte.

De ce mobilier de baie marca Savini Due?

1. SaviniDue este cel mai important producator de mobilier de baie nu numai din Romania ci si din Europa de sud-est. Aceasta firma este dedicata inovatiei si creativitatii aplicate economiei circulare si incorporareaza in colectiile sale tehnologii noi ca cea de înfoliere Eco-Friendly, plus o gamă de produse eco-sustenabile, la un preț accesibil. Mobilierul Savini Due este durabil fiind proiectat pentru acest mediu umed, reflecta respectul pentru comunitate si mediu fiind produs cu tehnologii care au zero emisii de compusi organici volatili si poseda certificarea FSC asigurandu-ma ca produsele provin din paduri gestionate in mod responsabil, care ofera beneficii de mediu, sociale si economice.

2. Colectiile de mobilier de baie Savini Duo au design minimalist, unghiuri drepte, accente cromate date de robinetele metalice, dar mai ales  sunt impregnate cu frumusete si eleganta, astfel incat piesele lor nu trec niciodata neobservate, devenind atractia baii. Linii curate si atragatoare, sofisticare intensa combinata subtil cu functionalitate eleganta, structura ce ofera echilibru si stabilitatea unei game largi de materiale, aceste modelele de mobilier adauga o noua dimensiune spatiului privat. Cu dulapuri modulare realizate din MDF infoliat termic, care are si rol protector contra zgarieturilor, sertare glisante cu inchidere amortizata, mobilierul de baie Savini Due cladeste un mic templu de retragere din lumea zbuciumata de dupa usa baii.

Cinci motive pentru a alege mobilierul Savini Due realizat cu noua tehnologie de infoliere Eco-Friendly

3. Designerii lor sunt mai presus de toate creatori de experiente care ne imbogatesc viata. Produsele  de mobilier de baie au caracteristici obiective precum culoare, forma, texturi, iar noi, beneficiarii, avem personalitati oferite de tipuri diferite de raspunsuri subiective precum sentimente, emotii si credinte. Fiecare colectie Savini Due poate fi inteleasa, interpretata ca o experienta diferita in functie de caracteristicile ei obiective si raspunsul nostru subiectiv la ea. Detaliile conteaza in acest decor minimalist unde mai putin este mai mult, unde combinatia speciala de forme si finisaje de mat sau lucios sunt adaptate nevoilor si decorului dorit al baii, ajutand la crearea acelestui spatiu ritualic unic, exclusivist si elegant.

Ultimele colectii Savini Due lansate

Ultimele colectii lansate de catre Savini Due sunt:

  • IDEA
  • LINEA
  • OIKOS
  • ALBATROS
  • AKRI

Ce am ales dintre toate minunatiile din catalog? Cel mai mult m-a atras colectia Linea si anume mobilierul  Comp03 compus din:

  • Blat 100 / Finisaj Beton/  Countertop 100: 2802/21 (x 1)
  • Corp suspendat cu sertar / Finisaj Albastru pastel mat F98  / Base Cabinet: 2601/F98 (x 1)
  • Oglinda /  Mirror: SPR202 
  • Dulapioare modulare/ Finisaj Albastru pastel mat F98/  Cabinets: 2611/F98 (x 2) , 2612 (x 2)

Lavoarul de un alb imaculat ca si casele cochete din zona urcate pe munte amalfitana se sprijina delicat pe un blat suspendat cu finisaj din beton corespondentul drumului care serpuieste timid printre munti coplesit de frumusetea peisajului. Lumea fascinanta mediteraneana nu poate exista fara apa de un albastru ireal constant strabatuta de iahturi, iar in colectia Linea ea este intrupata in corpurile de mobilier ce imprumuta una din nuantele ei. Cel mai mult imi place mobilierul mat pentru ca pastrez stralucirea pentru corpurile de iluminat. Nu-i asa ca aceste dulapioare modulare imprumuta putin din frumusetea autentica a balcoanelor deschise catre Marea Tirenina? Deasupra loc straluceste oglinda cu sistem de iluminare cu LED, soarele acestui spatiu. Prin intrerupatorul “touch” nu-i nevoie decat o usoara atingere si noaptea se coboara peste aceasta baie moderna. O cetate a naturii si a bunastarii construita intr-un mic apartament.

Experienta confortului Savini Due este fizica, emotionala si conceptuala.

Gata cu planurile, e timpul actiunii!

 Planul este gata. Acum, ramane doar sa ma gandesc cum voi condimenta restul de spatiu al baii.  Sarurile de baie, lumanarile parfumate, cateva plante, din care nu poate lipsi o bougainvillea, care sa aduca nota de verde, nu vor lipsi.  Am de gand ca din Vietri sa achizitionez cateva obiecte de ceramica, inclusiv un set de baie, chiar daca asta ar insemna un bagaj supraponderal de cala. Voi creea un ambient indraznet si rafinat avand libertatea de a ma juca putin cu culorile. In aceasta baie sigur ma voi simti relaxata, in siguranta si protejata contra vicisitudinilor. 

Emotiile sunt ca apa, sunt in miscare, asa ca eu actionez. Cu planul gata facut intru sa-mi fac un dus . Nu ma uit in sus la pata de mucegai, dar ma imaginez in noua mea baie.  La final, voi iesi  proaspata si reinnoita atat psihic cat si fizic.

Transforma-ti viata intr-o poveste! Alege mobilier de baie pentru toate simturile!

Viata e prea scurta ca s-o traiesti intr-un loc tern. Transforma-ti viata intr-o poveste! Da-i si tu prospetime, luminozitate, culoare si relaxare baii tale! Cumpara mobilier de baie pentru toate simturile de la cel mai mare producator roman specializat,  Savini Due. Aici vei gasi multe colectii frumoase, tu trebuie doar sa alegi pe cea potrivita personalitatii tale si emotiilor pe care vrei sa le transmiti. Ai incredere in superputerile simturilor tale! Inchide ochii si inchipuie-ti cum va arata totuul la final, iar relaxarea dobandita te va ajuta sa vezi problemele mai calm si sa zambesti.

Tu ce faci cand ti se acumuleaza emotiile negative pana ajungi la disconfort?  Ce emotii vrei sa trezesti si sa experimentezi cand intri in baie? Ai baia care te defineste sau inca o cauti? Te-ai intrebat care este culoarea caracteristica personalitatii tale? Ce parerea ai de colectiile Savini Due?  Iti place mobilierul ales de mine? 

20 de comentarii la „Mobilier de baie pentru toate simturile si pentru fiecare personalitate

  1. Eu imi doresc o baie in care sa ma simt ca intr-un centru SPA si inca nu o am, dar lucrez la asta si am gasit ceva ce-mi place in colectia Albatros de la Savini Due.

  2. Vai, ce produse faine au! o sa ii iau în calcul pentru atunci când ne vom renova Baia (adică foarte curând).

  3. Din pacate am o baie cat o cutie de chibrituri. Imi doresc ceva elaborat din in afara de o cabina de dus, si obiectele sanitare nu imi mai incape nimic:((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.