Rutina zilnica a tenului +50

Rutina zilnica a tenului +50 (2)

50 de ani. O jumatate de secol de experiente si bune si rele, care m-au facut mai inteleapta. Odata ce implinesti 50 de ani este important sa-ti porti anii cu eleganta.  Ti-ai castigat increderea si siguranta in tine, ai ajuns la maturitatea emotionala, familiala, profesionala, sociala.  Stii sa gestionezi realitatea, ceea ce iti confera un grad ridicat de satisfactie personala. Recunosti si accepti faptul ca frumusetea ta se afla in evolutie si experienta. Ai o frumusete poate mai putin fizica si mai mult interioara, transformata in intelepciune si maturitate. Care iti este rutina zilnica a tenului ?

Nu-i acelasi lucru sa ai grija de o piele de 20,30, 40 sau 50 de ani, nevoile sunt diferite, deci si ingrijirea trebuie sa fie diferita. La 20 de ani incercam sa combat excesul de sebum si sa previn acneea, la 30 m-am confruntat cu schimbari hormonale, la 40 de ani cautam componente pentru un antiaging de rutina perfect, la 50 de ani adaptez formularile pentru a mentine un echilibru hidrolipidic bun. Toate impreuna cu Gerovital – Doctor în frumusețe Acum, ingrijirea pielii nu inseamna sa arat mai tanara, ci sa fiu cea mai buna versiune a mea. Este vorba de a ma vedea in oglinda si a-mi placea ceea ce vad, chiar daca reflexia e usor schimbata. Vad o femeie cu pielea frumoasa, dar fara aceeasi fermitate, densitate si elasticitate. Incet, incet pielea isi pierde grosimea, devine aspra si deshidratata, iar gravitatia incepe sa-si puna amprenta. Contururile fetei se estompeaza, chiar daca eu ma simt tanara.  Sunt norocoasa sa fiu nascuta sub semnul evolutiei Gerovital pentru ca impreuna am luat decizii pentru tenul meu inca de la 20 de ani.  Frumusetea necesita necesita perseverenta si disciplina pentru a preveni  aparitia  semnelor imbatranirii, dar mai presus de toate necesita stima de sine si acceptare. Sa accept ca nu sunt si nu voi fi perfecta. De fapt nimeni nu este. 

Gama "Gerovital H3 Evolution Perfect Look"

Gerovital – Doctor în frumusețe a lansat o noua gama „Gerovital H3 Evolution Perfect Look” continand produse realizate printr-o tehnologie unica in Romania,  ce asigura o actiune duala antirid si de restructurare pentru un program complet de ingrijire a tenului si corpului.

Apă Micelară cu Ulei de Trandafir Sălbatic
Cremă Remodelare Contur Față
Cremă Ultra-Activă și Luminozitate
Apă Micelară Bifazică
Cremă Anticelulitică
Mască Regenerantă Nocturnă
Caseta cadou Gerovital H3 Perfect Look Cremă și Apă Micelară
Caseta cadou Gerovital H3 Perfect Look Cremă și Apă Micelară
Cremă Fermitate Contur Ochi
Cremă Hidratantă Fermitate Corp

Rutina zilnica a tenului meu +50

Cum ma trezesc rapid si fara efort cea mai buna versiune a mea la 50 de ani? Cu ajutorul produselor gamei „Gerovital H3 Evolution Perfect Look” si deciziei de a urma o rutina zilnica a tenului special adaptata.

Rutina de dimineata a tenului meu +50 De la varsta de 25 de ani, toate femeile ar trebui sa aiba o rutina faciala in timpul zilei si alta noaptea. Incepand cu 50 de ani, acestia sunt pasii pe care ii fac pentru a-mi ingriji tenul dimineata:

  • Spal tenul cu apa rece pentru a-l curati si a-i activa circulatia;
  • Curat pielea in profunzime cu un produs specific. Folosesc Apa Micelara Bifazica Gerovital H3 Evolution Perfect Look pe baza de ulei natural de trandafir salbatic sau Laptele Demachiant Hidratant Gerovital H3 Equilibrium;
  • Folosesc un toner- Lotiune Tonica Hidratanta Gerovital H3 Equilibrium– pentru a termina de curatat pielea si porii, plus ca imi place efectul racoritor care ma trezeste si imi face fata sa arate mult mai proaspata si mai luminoasa;
  • Aplic Crema Remodelare Contur Fata Gerovital H3 Evolution Perfect Look. Tenului matur in timpul zilei ii trebuie hidratare si acidul hialuronic este responsabil de aceasta, plus ca mentine fermitatea pielii; vitamine si substante nutritive precum vitamina C si uleiul din semințe de trandafir salbatic, care ajuta la regenerarea pielii. 
  • Aplic o crema cu factor de protectie solara de cel putin 30 SPF – Crema Antirid Emolienta SPF 30 Gerovital H3 Derma+.

Rutina nocturna a tenului meu +50

  • Indepartez machiajul de pe fata pentru a evita aparitia unor noi riduri. Folosesc variante mai putin agresive pe baza de ulei: Laptele Demachiant Hidratant Gerovital H3 Equilibrium cu ulei de masline, acid hialuronic si vitamina E sau Apa Micelara Bifazica Gerovital H3 Evolution Perfect Look pe baza de ulei natural de trandafir salbatic.
  • Spal fata cu apa calduta astfel incat porii sa se deschida si sa pot apoi curata tenul in profunzime.
  • Exfoliez pielea o data la trei zile cu un exfoliant bland Exfoliantul Enzimatic Gerovital H3 Equilibrium. Il aplic circular facand un mini masaj. Cateodata ma mai ajut si de peria electrica pentru a scapa de punctele negre, mai ales in zone specifice precum nasul.
  • Spal fata cu apa rece pentru a inchide porii si a evita intinderea murdariei care ar putea provoca aparitia cosurilor. Folosesc putin lapte demachiant si apoi clatesc cu apa rece.
  • Aplic un ser. Dupa ce am fata si porii curatati trec la tratamentul de hidratare cu Ser cu Acid Hialuronic 6% Gerovital H3 Evolution pentru ca pielea mea tinde sa se usuce foarte mult noaptea. Dupa ce produsul este absorbit in piele continui cu pasul urmator.
  • Aplic Crema Remodelare Contur Fata Gerovital H3 Evolution Perfect Look. Obiectivul ei este de a regenera pielea in timp ce dorm si de a repara daunele suferite pe parcursul zilei. In plus, este hidratanta.
  • Aplic Masca Regeneranta Nocturna Gerovital H3 Evolution Perfect Look pentru o regenerare a pielii din interior.
  • Aplic Crema Fermitate Contur Ochi Gerovital H3 Evolution Perfect Look care ma ajuta sa imi mentin pielea din jurul ochilor ferma si sa previn aparitia ridurilor noi de tipul „laba gastei”.

Rasfatandu-ma cu acest ritual zilnic de frumusete nu este doar o oportunitate de a-mi ingriji pielea si de a o mentine sanatoasa, stralucitoare, ci si de a proiecta o rutina de ingrijire personala care combina preferintele mele cu nevoile individuale pentru rezultate durabile, vizibile si indraznete. 

Conturarea si fermitatea tenului

Daca exista un lucru pe care obsesia countouring l- a scos la iveala, este ca ne luam sculptarea fetei in serios. Industria frumusetii si-a concentrat eforturile pe recuperarea volumelor si repozitionarea caracteristicilor pe care trecerea timpului le-a estompat. Ridurile au fost imblanzite prin seruri si creme, dar acum obiectivul s-a mutat catre pastrarea si recastigarea fermitatii. Ea depinde de mentinerea dermei, dar este dificil ca substantele active sa patrunda asa departe. Nu si pentru produsele din noua gama Gerovital H3.

Daca acum 30 de ani fata mea era un triunghi cu varful in jos, acum incepe sa se inverseze, unghiurile s-au inmuiat si se rotunjesc. Pierderea fermitatii transforma intreaga fizionomie. Pastrarea ovalului facial este cheia unui aspect tineresc. Ceea ce anterior nu putea fi fixat decat de bisturiu poate fi rezolvat acum cu tratamente cosmetice neinvazive de fermitate si redensificare a tenului care pastreaza si imbunatatesc calitatea pielii. In gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look se regasesc cateva produse concepute pentru a reduce efectele acestor modificari hormonale actionand asupra principalelor semne ale imbatranirii. Toate au o formula concentrata care actioneaza la nivel celular, iar ingredientele lor active reusesc sa patrunda in derma imbunatatind capacitatea de autoregenerare si reactivand procesele naturale care incetinesc odata cu inaintarea in varsta.   

Crema Remodelare Contur Fata

Crema Remodelare Contur Fata mentine un echilibru hidrolipidic bun, in timp ce continua sa hraneasca tenul si sa-i redea luminozitatea. Pentru a mentine tenul hidratat, ea actioneaza pe mai multe fronturi: reduce pierderea de apa transepidermica si mentine structura epidermei mai compacta. La suprafata pielii actioneaza acidul hialuronic care fixeaza apa, creand un film transparent, permeabil si vascoelastic care mentine pielea hidratata.  Asimilarea unui produs depinde de greutatea moleculara a principiului activ: moleculele mai mari de 1.500 de daltoni, unitati de masa atomica, au probleme de penetrare. Din acest motiv, aceasta crema contine Acid Hialuronic 4D, adica cu 4 dimensiuni moleculare, astfel incat reuseste sa traverseze bariera pielii.  Acidul este produs in mod natural de catre piele, dar odata cu inaintarea in varsta, dispare, ceea ce explica formarea ridurilor. In crema exista si o alta substanta fundamentala care, odata cu trecerea anilor si stilul de viata modern se deterioreaza; vitamina C. Pielea are nevoie de ea in cantitati mari. Nutritia nu o ofera intr-un mod suficient, iar poluarea, tutunul, pilulele anticonceptionale sau alcoolul o distrug. In plus, crema contine nutrienti din ulei de trandafir salbatic si reuseste sa reduca nuanta galbuie a pielii care vine odata cu varsta, dandu-i o nuanta de roz.

Ce spun cele care folosesc Crema Remodelare Contur Fata

Este o crema fff buna , liniile fine de expresie au dispărut in doar câteva zile , nu puteam crede ca o crema face minuni ! Miroase bine după părerea mea și asta îmi doresc o crema care sa miroase fain, ce dacă are puțin parfum , nu îmi Doresc o crema sa miroase a tratament sau a laborator ! Multumesc Farmec pt toate produsele bune pe care le aveți pe piața !

Boita A

O crema excelenta pentru tenul meu! Intra perfect in piele si lasa tenul extrem de catifelat..Dupa doua zile de folosire m -a cucerit, recomand! Crema este super, intra foarte repede in piele si in acelasi timp si hidrateaza.O recomand!

Mihaela

As vrea sa imi permiteti sa va spun experienta mea cu Farmec. Am facut comanda la pranz, cu zgarcenie din cauza bugetului. Seara am intrat din nou pe site si am vazut ca intra reducerea de miercuri. Comanda nu fusese inca trimisa si mi s-a parut un gest de o mare delicatete, sa amane livrarea cu 24 h sa prind reducerea. Crema este exact ce mi-am dorit. Se absoarbe instant si se " vede" pe fata! Multumesc Farmec, sa va mearga din plin!

Irina C

Este minunată, eu o ador. O recomand.

Irina P

Masca Regeneranta Nocturna

Masca Regeneranta Nocturna o utilizez pentru imbunatatirea calitatii pielii. Contine aceleasi ingrediente active de baza: Acid Hialurinic 4D si ulei de seminte de trandafir plus un extract ecocertificat din fructe de piper Sichuan. Toate actioneaza sinergic pentru o regenerare din interior reducand ridurile si asigurand nutritie, efect de calmare si hidratarea pielii. In plus, masca da un efect radiant sanatos.

Ce spun cele care folosesc Masca Regeneranta Nocturna

O folosesc deja de cateva zile si sunt foarte multumita atat de aspectul tenului dimineata, cat si de efectele pe care le are Nu ma mai strange pielea, este luminoasa si pare mai proaspata! Voi folosi masca minim de 3 ori saptamanal, pentru efecte de durata, apoi voi alterna cu o crema hranitoare pentru noapte Ma bucur ca am descoperit produsele si ca imi pot in sfarsit dezvolta un ritual pentru intretinerea sanatoasa a tenului

L M

Este o masca superba se vad rezultatele de la prima aplicare, felicitări Farmec pt produse!

Loredana C

Un produs excelent! Rezultate vizibile de la prima aplicare. Imi simt tenul perfect hidratat, stralucitor si parca ridurile au fost “umplute”. Singura problema pe care o are acest produs este dependenta

Luminita

Superba aceasta masca...usor de aplicat si un efect Wau!Felicitari Farmec,deoarece ne incantati cu aceste minunate produse...suntem si noi femei pline de Farmec.

Ali

Zambeste!

Nimic nu face ca o femeie mai frumoasa decat zambetul, sa se iubeasca si sa spuna cu voce tare motivele pentru care se iubeste. Fiecare dintre semnele de pe piele reprezinta ceva foarte important, poate ca vergeturile pe care ti le-a lasat sarcina nu sunt atat de rele pe cat crezi si in niciun caz nu trebuie sa urasti ridurile pentru ca ele sunt rezultatul zambetelor si lacrimilor tale. Pielea ta spune o poveste, si nu orice poveste, ci cea a vietii tale!

24 de comentarii la „Rutina zilnica a tenului +50

  1. Sunt fan produse Farmec! Rutina zilnică de îngrijire și întreținere a tenului expusă extrem de bine de tine este exact cea care ar trebui urmată pentru ârsta de 50+. Produsele de calitate sunt cele care fac diferența!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.