10 motive pentru a folosi un aparat de curatat cu aburi in locuinta ta

10 motive pentru a folosi un aparat de curata cu aburi in locuinta ta

Daca nu stiai doar cu ajutorul aburului, fara adaugarea de substante chimice, putem elimina eficient chiar si cele mai dure pete cu un efort minim, fara a pierde din vedere mediul inconjurator si a economisi bani. Uite 10 motive pentru a alege un aparat de curatat cu aburi si a-ti lua la revedere de la sistemele traditionale.

1. Igiena profunda
Aburul are o putere igienica ridicata. El da siguranta unei curatari impecabile si a unei igiene aprofundate: teste efectuate de laboratoare independente au indicat ca pana la 99,99% din bacterii pot fi indepartate cu un abur, precum si ciuperci sau mucegai.

2. Aer sanatos fara alergeni si respirabil
Praful, acarienii, mucegaiul si parul animalelor sunt printre principalii dusmani ai calitatii aerului din casa. Spre deosebire de sistemele traditionale, curatarea cu abur asigura indepartarea eficienta a acarienilor si a altor alergeni. 

3. Eficacitate asupra grasimilor.
Curatarea obiectelor precum filtre de bucatarie sau gratare necesita un efort deosebit si produse specifice. Prin curatarea cu abur grasimile se dizolva intr-un timp scurt si fara efort chiar si crustele cele mai dificile, fara sa fie utilizati detergenti sau produse de detartrare, degresare.

4. Curata toate suprafetele
Posibilitatea de igienizare si curatare eficienta a tuturor suprafetelor din casa, chiar si cele mai greu accesibile ca de exemplu rosturile dintre gresie, canalele de scurgere, dusurile, oglinzile, toaletele, perdelele sau tesaturile. 

5. Elimina mirosurile urate
O casă igienizata trebuie sa fie o casa care sa se simta proaspata sau de ce nu, chiar parfumata. Datorita eficientei curatirii cu abur , se pot elimina mirosurile neplacute (cum ar fi fumul si mirosurile rezultate in urma gatirii) de pe canapele, covoare, aer.

Aspirator Karcher 3 in 1 cu abur SV 7, 2200W, 0.5L
Aspirator Karcher 3 in 1 cu abur SV 7, 2200W, 0.5L
Aspirator Karcher de curatat cu abur Si 4 EasyFix + masa de calcat activa si fier de calcat
Aparat de spalat cu presiune Karcher K 4 FULL CONTROL, 1800 W, 130 Bar, 420 L/h
Aparat de spalat cu presiune Karcher K 4 FULL CONTROL, 1800 W, 130 Bar, 420 L/h
Aspirator de geamuri Karcher WV Easy Plus, 0.1 L, Acumulator
Aspirator de geamuri Karcher WV Easy Plus, 0.1 L, Acumulator

6. Economii financiare
Curatarea cu abur nu este o cheltuiala mare pentru buzunar, deoarece nu ai nevoie de detergenti pentru un efect mai mare de curatare. Finantele tale iti vor multumi si cu banii economisiti te poti rasfata. Curatarea podelelor si a altor suprafete ale casei implica utilizarea unui numar mare de produse si instrumente. Prin curatarea cu abur ai posibilitatea de a obtine economii semnificative datorita consumului redus de apa, fara a fi nevoie sa folosim detergenti.

7. Respecta mediului inconjurator
Aburul nu polueaza si nu dauneaza mediului. Mai putina risipa de apa si zero substante chimice echivaleaza cu mai multă atentie pentru mediu. In plus, noile aparate sunt proiectate special pentru a reduce consumul de energie si consumul de apa.

8. Reduci efortul
Utilizarea unui curatator cu abur si curatarea zilnica, asigura o igiena de neegalat, fara efort.

9. Viteza mare
Este o metoda de curatare rapida, care nu ia timp din planul tau zilnic. Doar pui apa in rezervor si astepi cateva minute pentru a obtine un jet de abur cu care poti curata toate suprafetele din casa rapid si fara efort .

Aspirator Karcher de curatat pardoseli, pentru curatat pardoseli FC 3
Aspirator Karcher de curatat pardoseli, pentru curatat pardoseli FC 3
Aspirator Karcher de curatat cu abur SC 5 EasyFix cu fier de calcat, 2200W
Aspirator vertical Karcher VC 4s Cordless Plus, 18 V
Aspirator Karcher de geamuri WV 1 + Dispozitiv curatare geamuri KV 4
Aspirator Karcher de geamuri WV 1 + Dispozitiv curatare geamuri KV 4

10. Practic
Datorita temperaturii la care este aplicat si a presiunii cu care este expulzat aburul, aceasta metoda de curatare este capabila sa detartreze usor si cea mai uscata murdarie. Este o metoda esentiala pentru a curata, detarta, igieniza, fiind la ani distanta de rezultatele obtinute prin metodele traditionale.

Stiind cum sa utilizezi cel mai bine acest instrument vei face curatania din casa ta cu adevarat rapida, practica si mai ales eficienta. Cu ajutorul unui aparat de curatat cu aburi este posibil sa ai o casa curata si cu adevarat igienizata. Foloseste-l corect, iar aburul se va dovedi cea mai buna alegere. Sper ca am reusit sa te conving de avantajele folosirii  unui aparat de curatat cu aburi deoarece achizitionarea lui este o miscare mai mult decat inteligenta. 

Ce spun cei care folosesc un aparat de curatat cu aburi Karcher SC3 EasyFix

Am cumpărat azi curatitorul cu abur. Mâine am planificat curățenia, însă in aceasta după amiază l-am încercat pe gresie! Este foarte bun! Nu am pus laveta, am încercat cu peria mică! Da, lasă apa, dar e normal, doar stropește cu abur! L-am încercat și pe plita electrică, care avea niște urme pe care nu reușeam sa le scot fără sa frec și sa ma aleg cu suprafața zgâriată! A funcționat fără prea mult efort! Cu lavetă cred ca nu mai lasă așa multă apa! Am comandat și accesoriul pentru geamuri! Cred ca o sa mi para rau ca nu am luat un SC5! Dar cred ca pe acesta îl voi da copiilor, și-l voi lua pe SC5! A fost mai dificil sa setez duritatea apei, și nu sunt sigura ca am nimerit ce trebuie! Dar, tot 5 stele ii atribui! Merita toti banii!

Magdalena M

Merita cumparat, te ajuta mult. Curata foarte bine toate suprafetele. In bucatarie curata foarte bine stropii de grasime de pe faianta, curata sita de la hota. In baie indeparteaza foarte usor depunerile de la rosturi, cada de dus, datorita accesoriilor se poate curata faianta cu usurinta. Poti inlocui mopul traditional, deoarece curata foarte bine parchetul.

Lavinia C

Este un produs excelent, il folosesc la geamuri (am cumparat racleta pt geam separat) tamplaria o face luna, scoate mizeria din orice ascunzis, ca si mop este extraordinar pe prima treapta de abur, nu lasa multa apa, am avut sc2, am fost multumita dar sc3 este mult mai puternic iar duza de podea este si ea mai buna in comparatie de cea de la sc2, nu raman urme pe podea dc este aspirat inainte

Gabriela I

Pro: Compartiment apa are 1l si se umple foarte usor, doar trebuie sa pui apa dintr-o sticla pe o gaura destul de mare, nu trebuie sa te opresti, sa desurubezi, sa astepti... Temperatura aburului este foarte ridicata, obiectele de plastic se pot indoi daca stai prea mult pe o sigura zona. Este usor manevrabil. Se incalzeste in 30-60 sec.
Contra: Presiunea mi se pare prea mica, nu prea are forta sa arunce murdaria. Totodata presiunea nu e constanta chiar daca astepti mai mult timp pana pornesti curatenia. Ai momente in care nu mai ai presiune fara a ramane fara apa.

Razvan B

14 comentarii la „10 motive pentru a folosi un aparat de curatat cu aburi in locuinta ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.