Videoclipul viral „Ritual de frumusete cu fiolele La Cabine” si interviul de la TVE

Ritual de frumusete cu fiolele La Cabine

Bine ati venit la emisiunea TVE „España Hoy!”.  Sunt Ana Rosa Quintana si astazi avem ca invitata in emisiune o influencer-ita romanca care a devenit cunoscuta pe intreg mapamondul datorita unui clip viral – „Ritual de frumusete cu fiolele La Cabine”. Drept multumire, compania  producatoare  spaniola Magasalfa a numit-o Brand Ambasador al marcii, iar Alteța Sa Regala Letizia, consoarta regelui Felipe Juan Pablo Alfonso de Todos los Santos de Borbón y de Grecia, in numele Casei Regale Spaniole i-a lansat o invitatie la Madrid.

Distantati social si cu nevoia de a gasi activitati pentru a face fata carantinei intr-un mod cat mai distractiv, multi influenceri au profitat de ocazie pentru a-si arata rutina pe TikTok, Instagram sau Youtube. In aceste zile de izolare, retelele de social media au aparut ca platforme elementare pentru mentinerea comunicarii. Astfel, s-a deschis mai mult fereastra social media catre lume, iar influencerii s-au hranit mai mult ca niciodata cu aprecieri. Drept urmare, unii tiktok-eri, instagrameri, vloggeri si bloggeri au reusit sa transforme distantarea sociala in VIPS : Very Important Perfect Squares. Printre acestia, instagramer-ita Raluka este una dintre multele femei super sexy care aduna mii si mii de like-uri cu fotografiile si videoclipurile ei. Acum ea are 210 k de followers pe Instagram, dar majoritatea i s-au adaugat de cand videoclipul sau – „Ritual de frumusete cu fiolele La Cabine”-  a devenit viral.

Bine ai venit Raluka! Spune-ne pe scurt cine esti si ce faci.

”Bine v-am gasit! Sunt Raluka, o  freelancer romanca careia nici prin cap nu-i trecea ca va ajunge sa apara la TV, intr-o emisiune spaniola, ca sa nu mai spun sa fie invitata de Casa Regala la Palacio de Oriente. Am mai multe proiecte in derulare, dar cel mai mult timp il investesc pe retelele sociale, unde imi impartasesc stilul de viata. Lumea digitala ma pasioneaza si cu ajutorul ei am reusit sa-mi construiesc o comunitate, o mare familie, care interactioneaza cu mine. Acum 3 ani am decis sa-mi deschid un canal pe YouTube pentru a-mi imparti cunostințele si stilul de viata in format tutorial video. Timp de 2 ani m-am dedicat crearii de continut pentru canalul meu si pentru alte marci si companii din acest sector, in paralel cu workshop-uri la diverse evenimente. In timpul distantarii sociale, din cauza suspendarii tuturor evenimentelor, mi-am concentratat activitatea pe retelele sociale. Mi-am propus sa cresc constientizarea in timp de pandemie, asa ca am inceput prin a cere fanilor sa aiba grija de igiena si sa nu paraseasca casele lor. Apoi am incercat sa facilitez actiunea comunitara, sa acopar fricile, vulnerabilitatile si nevoia de ceilalti, de o imbratisare sau de ajutor, invelindu-le in tutoriale de beauty. Printre acestea se numara si cel care a avut un succes nebanuit- „Ritual de frumusete cu fiolele La Cabine”.

LA CABINE 5X PURE HYALURONIC, 10 FIOLE 2 ML
LA CABINE 5X PURE HYALURONIC, 10 FIOLE 2 ML
LA CABINE PURE RETINOL, 10 FIOLE de 2ML
LA CABINE PURE RETINOL, 10 FIOLE de 2ML
LA CABINE BOTOX-LIKE, 10 FIOLE de 2 ML, INGRIJIRE TEN
LA CABINE BOTOX-LIKE, 10 FIOLE de 2 ML, INGRIJIRE TEN
LA CABINE VITAMINA C, 10 FIOLE de 2ML
LA CABINE VITAMINA C, 10 FIOLE de 2ML

Cum te-ai defini in trei cuvinte?

”Autentica, empatica si pasionata de ceea ce fac. ”

Care este reteaua sociala pe care o folosesti cel mai mult si de ce? 

‘TikTok cu siguranta. Este reteaua sociala a momentului si daca stii cum sa o exploatezi, are multe de dat. Cheia este sa fii autentic si creativ.”

Cum ii influentezi pe ceilalti? 

”Fiind eu insumi. Oamenii care se identifica cu stilul meu de viata, lucrurile care imi plac, au incredere in mine si acolo se genereaza aceasta „influenta” asupra celorlalti.”

Cati urmaritori aveai inainte de a publica acest videoclip care a castigat atata relevanta in ultimele saptamani? Te-ai gandit vreodata ca el va avea atata succes? A fost o intamplare sau a fost ceva premeditat? De unde ti-a venit ideea conceperii lui? Ce te-a determinat sa-l faci?

”Pe la inceputul lunii februarie, cand am publicat videoclipul „Ritual de frumusete cu fiolele La Cabine”, aveam sub 20k de followers. Nici prin gand nu mi-a trecut ca mesajul meu va avea acest impact, am vrut doar sa-mi impart, ca de obicei, experienta cu followers-i. A fost o consecinta, nu am cautat asa ceva, desi subconstientul meu cred ca ar fi de alta parere.

Produsele La Cabine le-am descoperit la o prietena stewardesa, care era fascinata de ele. Acest lucru a fost pentru mine ca o garantie ca sunt produse de top, asa ca atunci cand le-am vazut in  Farmacia la Pret Mic le-am si achizitionat. Pe toate. Prietena mea foloseste fiolele magice ( asa le-a numit) pentru a anihila efectele zborurilor lungi, de noapte, asupra tenului ei. Tenul ei este mereu luminos si intotdeauna odihnit, in ciuda faptului ca lucreaza numai noaptea si pe rute ce acumuleaza pana la 14 ore de zbor.

Eu nu fac astfel de calatorii lungi, dar am un ten matur, iar pe el oboseala si orice ora de somn pierduta isi spun rapid cuvantul. In plus, nu prea am avut constanta in indeplinirea rutinelor de infrumusetare si consecintele se vedeau. Aveam dimineti cand ma trezeam cu un ten sifonat de parca toata noaptea as fi petrecut-o in club. Tenul joaca un rol important in ceea ce priveste perceptia varstei, iar eu am ales sa n-o arat. De mult voiam un boost de tinerete si vitalizatori cu rezultate imediate, acum, nu maine, nu poimaine. Cand in sfarsit l-am gasit n-am putut sa tin o atare descoperire doar pentru mine, asa ca am spus-o tuturor in „Ritual de frumusete cu fiolele La Cabine”.”

Stim cu totii ca La Cabine isi concentreaza cercetarea in mod exhaustiv pe studierea cauzelor imbatranirii pielii si are ca obiectiv utilizarea ingredientelor biotehnologice active pentru a imbunatati procesul de regenerare celulara, dar  cum te-au ajutat aceste produse?

”Traim, gandim si simtim intr-o lume schimbatoare si interconectata, competitiva, rapida, in care nimic nu rămane static, de aceea ritmul vietii ne-a crescut: dormim mai putin, muncim mai mult si vrem totul acum, nu maine, nu poimaine. Vrem sa avem succes, vrem sa fim fericite, vrem sa fim iubite si vrem sa fim frumoase. Imaginea noastra si felul cum ne vad ceilalti au devenit tot mai importante, putem vedea si simti presiunea sociala. Este in mediu, in modul in care functioneaza lumea. Aspectul este motorul care misca societatea noastra de consum conditionata de mass-media si social-media. El are trei componente pe care nu tot timpul le distingem in mod corect: o componenta fizica: Cum arat?, una emotionala: Cum ma simt? si una comportamentala: Cum actionez?  Eu nu-mi arat varsta, ma simt ca la 30 de ani, dar pentru a-mi mentine cat mai mult timp  aspectul tineresc al tenului, trebuie sa actionez acum.  Aceasta implica folosirea unui produs cosmetic cu o concentratie mare de ingrediente active (mult mai mare decat orice crema), care sa fie rapid absorbit, sa patrunda pana in straturile profunde ale pielii, dar care sa aiba o textura ultra-usoara. Ajutorul l-am gasit in  fiolele La Cabine, care mi-au permis obtinerea de rezultate vizibile instantanee, chiar si pe o piele matura ca a mea.

Cu fiecare deceniu al vietii noastre incepem sa experimentam o schimbare semnificativa a pielii si a frumusetii noastre, dar pentru femeile de peste 50 de ani, aceste schimbari sunt mult mai provocatoare. Liniile si ridurile devin mai vizibile pe masura ce pielea devine mai uscata, mai fina si mai sensibila. Fermitatea pielii slabeste pe masura ce colagenul si elastina se pierd, iar anii de expunere neprotejata la soare isi pun cuvantul sub forma de pete pigmentare. 

Tocmai in acest moment pielea are nevoie de ingrijire mai mult ca oricand, astfel incat efectele trecerii timpului sa se diminueze. Nu-i acelasi lucru sa ai grija de o piele de 20,30, 40 sau 50 de ani, nevoile sunt diferite, deci si ingrijirea trebuie sa fie diferita. Pielea matura are nevoie de mai multa hidratare si de cateva ingrediente specifice. Cei mai mari aliati sunt retinolul si acidul hialuronic, iar vitamina C poate oferi stimulul de care pielea are nevoie pentru a face efectele imbatranirii mai putin vizibile. 

Desi imbatranirea poate avea dezavantajele sale, are si avantaje. Vestea buna este ca ingredientele topice patrund mult mai mult in piele datorita faptului ca pielea se subtiaza si astfel sunt mult mai eficiente in stimularea si corectarea pielii.”

Ce rutina ti-ai format cu ajutorul produselor La Cabine? Spune-ne cum folosesti fiecare produs.

”Acizii din cosmetica sunt dintre cele mai utilizate ingrediente anti-age datorita beneficiilor lor pentru piele. Ei reusesc sa patrunda in straturile pielii, unii la un nivel mai profund, motiv pentru care acestia sunt utili in tratamentul petelor pigmentare si a ridurilor, altii imbunatatesc calitatea pielii si textura ei obtinand rezultate rapide vizibile. In functie de tipul de acid ales, va trebui folosit noaptea sau dimineata. De exemplu, acidul hialuronic poate fi utilizat interschimbabil, deoarece este o substanta care este prezenta in mod natural in corpul nostru, deci care nu provoaca iritatii sau alte efecte nedorite. In cazul  retinolului, acesta trebuie aplicat numai seara, deoarece lumina soarelui il inactiveaza, iar in timpul zilei trebuie utilizate neaparat creme cu protectie solara. Acidul ascorbic (cunoscut sub numele de vitamina C ) este indicat sa se aplice dimineata pentru actiunea sa antioxidanta. Punand in balanta totul, am hotarat ca rutina mea de frumusete sa se desfasoare astfel:

Ritual de frumusete cu fiolele La Cabine

Dimineata

  • Zilnic La Cabine BOTOX
  • Dimineata 3ori/saptamana La Cabine Vitamina C
  • Inainte de evenimente, ocazii speciale La Cabine Pure Hyaluronic 

Seara

  • Zilnic La Cabine BOTOX
  •  1 data/saptamana La Cabine Retinol 
  • Inainte de evenimente, ocazii speciale La Cabine Pure Hyaluronic 

Cea mai mare nevoie a tenului meu era sa recastig fermitatea pielii si sa reafirm ovalul facial, asa ca am apelat zilnic, atat dimineata cat si seara, la produsul LA CABINE – BOTOX LIKE. El contine beta-glucani, acid hialuronic si peptide biomimetice ale veninului de sarpe.  Recomand acest produs femeilor de orice varsta care au semne usor spre moderate de imbatranire a pielii, al caror ten este plictisit, lipsit de fermitate si care are nevoie de o hidratare suplimentara. Uite ce mi-au oferit fiolele La Cabine BOTOX Like:

  • Oval facial mai ferm: Mi-au ajutat obrajii, linia maxilarului si gatul sa arate mai ferme, recuperand din conturul fetei;
  • Un aspect mai tineresc al fetei: Au inmuiat aspectul liniilor fine si al ridurilor de pe fata, gat si au imbunatatit aspectul pliurilor aparute in zona gatului;
  • Piele mai neteda: Au redus contractia musculara;
  • Efect instantaneu : Pielea s-a simtit imediat mai moale, mai fina si  mult mai hidratata.
Ritual de frumusete La Cabine
LA CABINE 5X PURE HYALURONIC, 10 FIOLE 2 ML
LA CABINE 5X PURE HYALURONIC, 10 FIOLE 2 ML
LA CABINE BOTULINUM EFFECT FIOLA PENTRU TEN, PROMO 15 LA PRET DE 10 FIOLE X 2 ML
LA CABINE BOTULINUM EFFECT FIOLA PENTRU TEN, PROMO 15 LA PRET DE 10 FIOLE X 2 ML
LA CABINE CONTURUL OCHILOR FIOLE PENTRU TEN, PROMO 5+1 FIOLE X 2ML
LA CABINE CONTURUL OCHILOR FIOLE PENTRU TEN, PROMO 5+1 FIOLE X 2ML
LA CABINE BOTOX-LIKE, 10 FIOLE de 2 ML, INGRIJIRE TEN
LA CABINE BOTOX-LIKE, 10 FIOLE de 2 ML, INGRIJIRE TEN

Aceste fiole La Cabine BOTOX Like le-as recomanda sa fie utilizate zilnic, atat dimineata cat si seara, deoarece pielea are nevoie de aceasta formulare excelenta cu ingrediente blande si hranitoare care sa ofere luminozitate si fermitate in timp record. Efectul de flash este dat de suma ingredientelor active. Textura este foarte usoara, nu lasa nicio senzatie de grasime, nu se simte grea sau lipicioasa pe piele. Se absoarbe in cateva secunde, iar rezultatul este instantaneu. Este un produs ce  infrumuseteaza radical tenul  femeilor, fara a le supune unei interventii chirurgicale, lucru sugerat prin insasi denumirea sa, LA CABINE – BOTOX LIKE.

Du-te la culcare facandu-ti  ritualul de frumusete cu fiolele La Cabine si a doua zi dimineata pielea ta va arata reinnoita. Continua cu rutina de dimineata, iar pielea te va recompensa din plin. Nu uita, produsele La Cabine trebuie aplicate pe pielea curata si inainte de crema obisnuita. Nu sunt un substitut pentru crema hidratanta, sunt un supliment.

Dupa cum am spus, produsul La Cabine BOTOX  contine acid hialuronic care-i da mare parte din actiunea benefica, asa ca inaintea unor evenimente sau ocazii unde trebuie sa arat impecabil aleg  sa suplimentez boostul de vitalitate al pielii cu fiolele La Cabine Pure Hyaluronic . Acidul hialuronic este unul dintre cele mai cunoscute si comune ingrediente din produsele cosmetice. Nu este agresiv pentru piele, deoarece este prezent in corpul nostru, este tolerat de toate tipurile de piele si poate fi aplicat atat dimineata, cat si noaptea. Are o mare putere de hidratare si, de asemenea, ajuta la imbunatatirea fermitatii pielii. Beneficiile flash ale acidului hialuronic pe tenul meu:

  • A hidratat pielea: A asigurat hidratarea permanenta a pielii intrucat a facilitat atractia si retinerea apei in cele doua straturi ale pielii: epiderma si derma.
  • A dat pielii fermitate:  A ajutat la refacerea si mentinerea fermitatii pielii,  stimuland productia de colagen, o proteina care contine proprietati de regenerare a tesuturilor.
  • A umplut ridurile:  Acest ingredient activ a redus ridurile si liniile de expresie prin generarea unei structuri sub forma de plasa, care exercita un efect de strangere asupra straturilor profunde ale pielii, actionand ca un material de umplutura.
  • A lasat pielea mai fina: Datorita proprietatilor de hidratare si fermitate, pielea a capatat un aspect mai fin si se simte  mult mai moale. 
  •  Este ideal pentru mentinerea nivelurilor de fermitate, volum, netezime si hidratare a pielii. 

Imbatranirea poate fi definita ca un proces biologic determinat genetic, iar cand vorbim despre imbatranirea pielii, trebuie sa stabilim diferenta dintre cea cronologica si fotoimbatranire. Pielea imbatranita datorita actiunii „ceasului biologic” prezinta riduri fine, elasticitate scazuta si poate atrofie, pe cand pielea fotoimbatranita datorita factorilor extrinseci, precum radiatia solara, are un aspect pergamentos, este galbuie, ridurile sunt mai profunde, apar modificari vasculare, laxitatea si elasticitatea pielii este drastic scazuta. De multi ani s-a demonstrat in studii stiintifice ca retinolul mareste elasticitatea pielii, reduce liniile fine, ridurile si uniformizeaza textura pielii, asa ca urmatorul produs La Cabine   la care am apelat a fost La Cabine Retinol Pur  Retinolul functioneaza datorita faptului ca modifica grosimea epidermei (stratul superficial al pielii) si induce formarea de colagen in derma.

Retinolul cand ajunge la celule, se transforma in acid retinoic care este forma acida a vitaminei A, in fapt un iritant care reduce coeziunea dintre celulele stratului superficial al pielii si faciliteaza descuamarea lor.  Am auzit multi dermatologi spunand ca este cel mai puternic ingredient activ anti-age. Actiunea sa principala este reinnoirea celulara, obtinand o piele mai uniforma si mai fina. In plus, aceasta actiune faciliteaza expulzarea comedoanelor si inhiba formarea altora noi. Este indicat pentru tratarea ridurilor si petelor.  De obicei acidul retinoic nu este bine tolerat de toate tipurile de piele, dar aceste fiole La Cabine Pure Retinol patrund mai adanc in straturile pielii, astfel incat nu se pune problema iritarii.

De trei ori pe saptamana, dau pielii un impuls cu La Cabine Vitamina C  , care imi ofera luminozitate si imi imbunatateste tonusul pielii. Colagenul este o proteina care ne sustine pielea,  structura pe care se sprijina elemente precum epiderma sau vasele de sange. Fara vitamina C, nu se poate forma colagen nou pentru a mentine „fundatia” pielii. Vitamina C previne sau reduce oxidarea diferitelor molecule din corpul nostru, blocand formarea radicalilor liberi.   La Cabine Vitamina C  poate fi folosita ca o completare a fotoprotectiei, dar in niciun caz nu o inlocuieste. Ofera luminozitate, imbunatateste aspectul ridurilor fine si aspectul petelor pigmentare uniformizand tonul pielii si  previne fotoimbatranirea.

Esti la prima vizita in Spania? Ce vrei sa vizitezi in Madrid?

”Nici gand, sotul meu a lucrat aproape doi ani in Valencia, la divizia internationala Ford, asa ca zona estica a Spaniei mi-e destul de cunoscuta. Chiar ma gandeam inainte de venire ca in aceasta perioada  la Valencia, ar fi trebuit sa aiba loc La Fallas, una dintre cele mai cunoscute fiesta. Din pacate, din cauza pandemiei, festivalul La Fallas dupa patru secole  a trebuit sa-si intrerupa sirul evenimentelor, amanand fiesta cu un an. Sper ca anul viitor sa pot participa la acest fel unic de arta cu multiple fatete care implica focul.

Daca Valencia, Barcelona si statiunile de pe coasta estica imi sunt relativ familiare, Madridul imi este total necunoscut, asa ca incerc sa cunosc, in aceasta vizita, cat mai mult din el. Din pacate optiunile imi sunt ingradite si nu ma pot bucura decat de spatiile deschise madrilene. Acesta nu-i neaparat un lucru rau, deoarece capitala este al treilea oras din Spania cu cele mai multe parcuri pe metru patrat in raport cu locuitorii sai. Gandindu-ma la Madrid ca la un nucleu urban, m-a surprins in mod placut acest lucru. Dovada ar veni nu numai din existenta lui El Retiro, chiar in centru, ci si in frumoasa zona verde: Madrid Rio, lacul si Casa de Campo, Cerro del Tío Pío, El Parque Berlín, El Real Jardín Botánico de Madrid, fara a aduce aminte ca in comunitatea madrileana exista un lant muntos minunat in care este un parc national protejat. Zeci de mii de hectare de frumusete bruta in care te poti bucura de natura si aer curat pentru a te simti bine.

M-ai impresionat cu multitudinea cunostintelor despre Spania, se vede ca te simti bine la noi. Vrei sa ne spui cateva cuvinte si despre invitatia Altetei Sale Regale Letizia, consoarta regelui Felipe Juan Pablo Alfonso de Todos los Santos de Borbón y de Grecia, la Palacio de Oriente pentru a folosi produsele La Cabine la ele acasa?

”Desi mi-a fost inmanat orarul zilelor urmatoare, in care este inclusa si folosirea produselor La Cabine, pe langa vizitarea Palacio de Oriente si a participarii la cateva evenimente in cadru restrans, nu pot sa va dau mai multe detalii, dar le veti afla din presa la momentul oportun. Banuiesc ca ii voi fi prezentata si Altetei Sale Regale Letizia, deoarece am primit manualul de protocol al Casei Regale Spaniole, dar nu stiu nimic sigur.”

Un ultim gand catre femeile din intreaga lume, gand legat de folosirea produselor La Cabine.

”Dintre atatea produse de pe piata, gasirea celui ideal poate fi foarte confuza si stresanta. Daca nu ai stiut niciodata ce produse trebuie sa folosesti pentru tenul tau, nu iti face griji, nu esti singura. Suntem o comunitate si ne ajutam intre noi.

Fiolele sunt vedetele cosmeticii deoarece se bucura de active anti-age. Se pot folosi ca flacon flash pentru un anumit moment, de exemplu, pregatirea tenului pentru un machiaj de Paste sau ca tratament curativ in mod continuu. Depinde de nevoile fiecarui ten.”

Fana social media?

Ai un ten plictisit sau obosit?

Doresti sa-ti imbunatatesti aspectul si calitatea pielii? 

Vrei sa ai un ten perfect pentru un eveniment?

Vrei un buton de resetare pentru a-l transforma in timp record?

Am o solutie magica instantanee!

3, 2, 1 …fiolele La Cabine si radiezi!

Sunt de neegalat.

 

 

 

Acest articol a fost scris pentru competitia Spring SuperBlog 2021

21 de comentarii la „Videoclipul viral „Ritual de frumusete cu fiolele La Cabine” si interviul de la TVE

  1. Minunat și inedit!
    Am tot dat târcoale fiolelor La Cabine pe FLPM, dar nu mi-am cumpărat.
    Am obținut informații importante care m-au convins că merită atenția mea.
    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.