Cum sa-ti faci casa luna cu 6 aparate de curatat inovatoare de la Kärcher

Cum-sa-ti-faci-casa-luna-cu-aparate-de-curatat-inovatoare-de-la-Karcher-1.jpg

A venit primavara! Temperaturi ridicate, zile splendide si un soare spectaculos. Dar, desi primavara este anotimpul meu preferat, ea poate fi si cel mai grav cosmar. Alergia mea atinge apogeul. Polenul, praful, acarienii se transforma in mici monstri care nu inceteaza sa ma chinuie. Odata cu ei vine stranutul incontrolabil in salve, secretii nazale, mancarimi, conjunctivita alergica,  lacrimarile si eruptiile. Nu stiu daca coronavirusul agraveaza problemele alergice, dar nici nu vreau sa aflu, asa ca in primavara asta mi-am propus  sa-mi sporesc masurile de precautie facand o curatenie igienica cu ajutorul unor aparate de curatat inovatoare de la Kärcher

De ce le-am ales pe ele? In afara faptului ca aceasta companie este lider mondial de sisteme de curatare, de curand  am citit  comunicatul de presa, care precizeaza ca eficienta dispozitivelor de curatare cu abur Kärcher  este de 99,999% la bacteriile obisnuite si  virusurile cum ar fi coronavirusul SARS-CoV-2 sau gripa. Aceste aparate m-ar elibera de frica coronavirusului si a alergiei, mi-ar gestiona mai bine treburile casnice si mi-ar oferi mici momente de fericire. Tehnologia inovatoare va fi aliatul meu si vedeta zilelor mele de curatenie!

Pentru multi oameni,  alergia poate parea o provocare imposibil de invins. Unii cred ca alergiile pot fi gestionate numai cu medicamente si ca nu pot fi prevenite, dar prevenirea lor incepe cu o casa curata, iar aceasta se obtine cu  ajutorul uneltelor potrivite si prin stabilirea unei rutine de curatare. Pentru ca indiferent daca este vorba de acarieni, par de animale de companie, polen, mucegai sau praf obisnuit, oricare dintre ei poate fi vinovatul care ne face sa oscilam intre rinita si conjunctivita alergica. M-am referit la alergii pentru ca ele infloresc in acest anotimp, dar o buna curatenie a locuintei este esentiala pentru toti, nu numai cei care sufera de aceste probleme.

Curatenia care conteaza. Cum sa obtii o igiena maxima si un mediu sanatos 

Astazi, iti propun un plan de curatenie generala, de primavara. cu ajutorul a catorva aparate de curatat inovatoare Kärcher. Eu le consider esentiale oricarei locuinte, indiferent daca esti sau nu predispusa la alergii. Sunt cele mai moderne si sofisticate din domeniul curateniei, dezinfectiei si sigur vei fi fascinata de unele dintre tehnologiile pe care le includ.  Cu ajutorul lor se observa imediat imbunatatirea calitatii vietii. Poate parea o exagerare, dar aceste instrumente sunt pe deplin capabile sa economiseasca timp si in acelasi timp sa mentina casa curata, igienizata si ordonata. Vei fi surprinsa de calitatea rezultatelor pe care le vei obtine.

Pe de alta parte, majoritatea aparatelor si produselor de curatare pe care le folosim zi cu zi sunt toxice pentru noi sau daunatoare mediului si pot deveni o problema daca avem copii mici. De aceea am incercat sa gasesc doar produse care se bazeaza pe utilizarea apei sau a aburului intrucat, pe langa faptul ca sunt mult mai ieftine, sunt mult mai sigure de manevrat si sunt mai ecologice. Kärcher vine cu alternativa la folosirea substantelor chimice prin folosirea aburului. Alege curatenia care conteaza si fa o schimbare majora pentru casa ta!

Ai incredere in puterea aburului, nu exista virus, bacterie care sa-i reziste

Cum dezinfectezi casa impotriva virusilor, bacteriilor si a alergenilor? Cum faci o curatenie igienica? Exista multe aparate pentru curatenie, insa cu putine se obtine una eficienta si durabila. De la simple produse de curatare multifunctionale  la aspiratoare capabile sa curate casa cu o simpla apasare de buton, la Kärcher vei gasi tot ce ai cu adevarat nevoie in materie de aparate de curatat inovatoare pentru a obtine o curatenie profesionala. 

Este o solutie valida, dovedita, eficace, eficienta si versatila, ce reduce substantial riscul de a contracta infectii sau boli. Cand stranuri sau tusesti, microorganismele migreaza contaminand, de aceea este important sa utilizam instrumente eficiente pentru a le elimina si pentru a reduce riscul de boala. Ai incredere in puterea aburului. Tot ce ai nevoie este apa curenta si poti ajunge cu usurinta oriunde, chiar si locurile cele mai dificile.

Este potrivit pentru orice suprafata lavabila, permite curatarea si eliminarea virusilor, germenilor si bacteriile de pe covoare, saltele, toate tipurile de podele, inclusiv parchet, gresie, blaturi,  rafturi, calorifere si, de asemenea, indeparteaza mirosurile urate de pe suprafete igienizandu-le.  Cu el poti curata practic orice spatiu sau element din casa ta. In functie de tipul de model si accesoriile pe care le are aparatul de curatat cu abur, nu va exista murdarie care sa-i reziste. 

Nu ma crezi?

O sa-ti demonstrez.

Avantajele curateniei cu dispozitivele Kärcher cu abur

➡Elimina in proportie de 99,9%  alergenii, virusii, bacteriile. Elimina gripa, chiar si  virusul Coronavirus SARS-CoV-2,  fapt dovedit in urma testelor facute in laboratoare independente din Germania. 

➡Aburul este un aliat natural, nu polueaza si nu dauneaza mediului sau omului.

➡ Usurinta in utilizare. Datorita temperaturii la care este aplicat si a fortei cu care este expulzat,  se poate detartra  usor si cea mai uscata murdarie.

➡Curatarea cu abur nu reprezinta o cheltuiala mare, deoarece nu este nevoie neaparata de detergenti pentru a obtine un efect marit de curatare. In plus,  se poate folosi acelasi aparat pentru ferestre, pardoseli, bucatarie  scutindu-ne de a cumpara diferite produse pentru a curata fiecare zona a casei.

➡Este o metoda de curatare ecologica, rapida si naturala

➡ O alternativa la substantele chimice, asa ca nu este periculoasa pentru copii sau persoanele sensibile. Reprezinta o garantie a sanatatii la domiciliu fara riscul alergiilor sau al otravirii.

➡ Economiseste apa, cu o cantitate minima se poate curata un spatiu mare.  costul lor de intretinere fiind redus.

➡ Au capacitatea de a fi utilizate in mai multe functii, cum ar fi: degresare, spalare, curatare umeda si uscata, calcare haine, adunarea prafului…

➡ Versatilitate,  pot curata multe tipuri de suprafete, cum ar fi gresie, sticla, covoare, parchet, pereti, tapiterie, draperii …

➡Sunt multe variante de dispozitive, asa ca poti alege pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

➡ Te ajuta in momentele in care te simti obosita, coplesita, facand rapid  o curatenie igienica, te elibereaza de frica coronavirusului sau a alergiei si iti daruiesc momente de fericire.

Aspirator Karcher de curatat pardoseli, pentru curatat pardoseli FC 3
Aspirator Karcher de curatat pardoseli, FC 3
Aspirator Karcher de curatat cu abur SC 5 EasyFix cu fier de calcat, 2200W
Aspirator vertical Karcher VC 4s Cordless Plus, 18 V
Aspirator Karcher de geamuri WV 1 + Dispozitiv curatare geamuri KV 4
Aspirator Karcher de geamuri WV 1 + Dispozitiv curatare geamuri KV 4

6 aparate de curatat inovatoare Kärcher pentru o curatenie care conteaza

Uita de aspiratorul traditional si adauga acest produs de curatat cu abur in rutina ta. Garanteaza o curatare profunda fara substante chimice si are o mie si una de utilizari, datorita cumului de curatare cu abur, aspirare umeda si uscata.  Eu nu-ti voi arata decat o mica parte din utilizari, pe restul te las sa le descoperi singura.

Curatenia mea incepe prin inspectarea peretilor.  Umiditatea impreuna cu ventilatia necorespunzatoare poate duce la inmultirea bacteriilor si a mucegaiului. Acest aspirator  este excelent pentru indepartarea mucegaiului, iar tubul telescopic mi-ar de folos pentru a ajunge cu usurinta in toate colturile. 

Spalarea geamurilor poate fi o sarcina obositoare, mai ales atunci cand sunt multe, dar cu aspiratoarele cu abur Kärcher, curatarea este foarte usoara. Nu necesita un efort suplimentar pentru a curata marginile, canalele cadrului ferestrei sau geamurile ferestrelor, iar curatenia este mai durabila. Rezultatul? Ferestre  stralucitoare, degresate,  dezinfectate intr-un mod igienic si fara urme.  La fel pot fi igienizate si oglinzile, cabina de dus, faianta, etc.

ASPIRATOR CU ABUR SV 7 galben
Aspirator cu abur SV7

Curatarea podelelor cu functiile de curatare cu abur, aspirare si uscare. 

  • Podeaua casei  poate deveni cu usurinta locul de joaca al bacteriilor si murdariei. Aspiratoarele de curatat cu abur sunt perfecte pentru curatarea si igienizarea suprafetelor dure, cum ar fi piatra, gresia, PVC, parchet laminat sau parchetul din lemn de esenta tare, astfel incat cei mici sa se poata juca nestingheriti pe podea.  Daca ai podele din lemn de esenta tare, stii deja cat de dificil si consumator de timp este sa le cureti cu metodele traditionale. 
  • Oamenii se tem, in general, de deteriorarea lemnului daca folosesc produse de curatare chimice, abur sau apa. Desigur, excesul nu este niciodata bun, dar aburul  nu dauneaza lemnului daca este folosit in mod corespunzator,  si in plus nu se folosesc substante chimice in acest proces. De fapt, aburul este cel mai natural si eficient mod de a curata in profunzime orice suprafata. 
  •  Folosirea  acestui aspirator nu numai ca iti va reduce timpul de curatare, ci va imbunatati dramatic aspectul podelelor!

Curatarea rosturilor podelei poate parea o operatie stresanta si epuizanta, mai ales daca nu s-a facut de mai mult timp. De fapt, pentru a avea o pardoseala stralucitoare, nu este suficient sa o speli in fiecare zi. Murdaria, germenii si mucegaiul se aduna adesea in spatiile dintre gresie, parchet, etc, aparand in special in mediile umede, cum ar fi baia sau bucataria. Nicio problema, putin jet de abur, apoi o carpa pentru a indeparta murdaria, si atat. Acelasi lucru este valabil pentru podeaua si peretii baii, dar si ale bucatariei, holului, balconului, etc.

Karcher Duza ingusta si cele 4 perii rotunde

Pentru curatarea rosturilor din jurul cazii, chiuvetei, a urmelor lasate de calcar si sapun se  focalizeaza aburul direct pe locurile in care se acumuleaza murdaria, grasimile, mucegaiul si nu  mai este nevoie sa freci. La fel se procedeaza pentru curatarea hotei, plitei sau altor suprafete murdare.

Urmatorul pas in curatenia igienica ar trebui sa fie reducerea textilelor, dar nu poti sta fara perdele, covoare, perne, etc. Putine articole de uz casnic sunt la fel de dificil de intretinut ca  mobilierul cu tapiterie si alte materiale textile, cum ar fi covoarele, perdelele, saltelele. Din acest motiv,  aceste suprafete delicate necesita o ingrijire speciala pentru a le mentine in cele mai bune conditii.

Curatirea covoarelor. Aburul si caldura ajung adanc la radacina fibrelor covorului si vor indeparta murdaria, vor ucide bacteriile, virusii si vor elimina mirosurile impregnate în fibre. Aceste aspiratoare cu abur au un filtru Hepa, care impiedica revenirea  acarienilor, polenului, germenilor in atmosfera.

Curatirea saltelei  este  extrem de practica, temperatura ridicata a aspiratorului cu aburi  ucide acarienii.  Trebuie doar avut grija sa se mentina duza in miscare, astfel incat sa nu se ude salteaua prea mult, iar apoi sa se lasa cateva ore la uscat inainte de a se pune asternutul. 

aspiratorul cu abur SV7 Karcher

Am  demonstrat cum poate fi curatata baia, bucataria, saltelele, covoarele, podelele, geamurile, dar lista obiectelor care pot fi curatate cu abur este mult mai lunga decat iti imaginezi, doar ti-am promis 1001 de utilizari. Uite unde mai poate fi utilizat aburul:

  • Gratarul. Se apropie vremea gratarelor si vor trebui dizolvate resturile de grasime si sos ramase de anul trecut. Pun pariu ca nici ustensilele nu arata mai bine, asa ca spor la treaba!
  • Periuta de dinti se dezinfecteaza cu abur de la aproximativ 20 de centimetri distanta. Apoi se aseaza intr-un loc unde se poate usca natural, evitand  formarea  bacteriilor.
  • Frigiderul, congelatorul. Nu cred ca te-ai gandit la aceasta utilizare, dar aburul fierbinte este capabil sa disloce din bucatile de gheata care obtureaza accesul in congelator.
  • Scurgerile. De multe ori  interiorul canalelor de scurgere ale chiuvetelor sau dusului sunt o sursa de mirosuri si murdarie, fiind sunt greu de curatat. Nu si cu acest aspirator.
  • Diferite ornamente. Daca materialul din care sunt   fabricate obiectele o permite, se pot curata cu abur.
  • Hainele. Pentru a te asigura de inexistenta alergenilor poti alege optiunea aburirii hainelor. In plus, aceasta atingere  poate indrepta eventualele cute.
Ajunge, nu o sa continui sa enumar toate modurile in care poti utiliza acest aspirator, mai bine descopera-le singura pe celelalte.
Aspirator Karcher 3 in 1 cu abur SV 7, 2200W, 0.5L
Aspirator Karcher 3 in 1 cu abur SV 7, 2200W, 0.5L
Aspirator Karcher de curatat cu abur Si 4 EasyFix + masa de calcat activa si fier de calcat
Aparat de spalat cu presiune Karcher K 4 FULL CONTROL, 1800 W, 130 Bar, 420 L/h
Aparat de spalat cu presiune Karcher K 4 FULL CONTROL, 1800 W, 130 Bar, 420 L/h
Aspirator de geamuri Karcher WV Easy Plus, 0.1 L, Acumulator
Aspirator de geamuri Karcher WV Easy Plus, 0.1 L, Acumulator

Desi cu aspiratorul cu abur se pot spala geamurile, cateodata iti doresti ceva mai mic, portabil, usor de manuit.  Poate vrei sa speli geamurile masinii, ale balconului, oglinda sau cabina de dus din baie si nu ai vrea sa depinzi de fir. Aspiratorul pentru geamuri SWV 5 Plus indeplineste toate aceste dorinte si inca multe altele. Descopare-le!

ASPIRATOR PENTRU GEAMURI WV 5 PLUS N BLACK EDITION
Aspirator pentru geamuri WV 5 Plus Black Edition
STATIE DE CALCAT CU ABUR SI 4 EasyFix IRON
Statia de calcat cu aburi 4 EasyFix Iron

Ai terminat curatirea si igienizarea in toata casa, ai spalat toate textilele, dar mai ai nevoie de un ultim pas, sa le calci. Cu această mare inventie- statia de calcat- poti netezi cea mai delicata tesatura fara nici o teama, deoarece este special conceputa pentru a indeplini toate functiile uneia profesionale.

Daca ai un munte de haine de calcat, dar nu stii de unde sa incepi, ea te va ajuta sa indepartezi cutele de pe haine intr-un timp record. Din momentul in care  o vei incerca, vei dori sa o folosesti pe toate tesaturile pe care le ai:  cearceafuri,  perdele, articole de imbracaminte, astfel incat casa ta si tu sa aratati perfect. 

Cu acest dispozitiv tip matura, vei putea avea mai multă flexibilitate atunci cand vine vorba de a avea o casa impecabila. Datorita functionarii fara fir, poti curata in fiecare colt. Trebuie doar sa te asiguri, inainte de a o utiliza, ca acumulatorul este incarcat. Poti s-o folosesti chiar de mai multe ori pe zi pentru a curata optim podeaua sau covorul sau a aduna parul lasat de catre animalul de companie.

Matura cu acumulator KB 5 Premium
Mop electric FC5

Cu acest dispozitiv poti sa-ti iei adio odata pentru totdeauna de la galetile grele care se varsa cand te astepti mai putin, de la detergentii poluanti si manusile enervante. Usor, rapid, practic mopul cu abur  este o alternativa moderna si ecologica a  mopului traditional,  una fara vesnica galeata.  Cand am zis ca e fara galeata pun pariu ca gandul tau a fost la cum s-o stoarce mopul. Nu se stoarce, murdaria e colectata intr-un recipient. In plus, ai libertate de miscare deoarece este cu acumulator, este mai rapid si cu 20% mai eficient decat un mop normal.

Purificatorul de aer Kärcher

Nicio curatenie, fie ea zilnica sau generala, nu trebuie sa o omita pe cea a aerului. Este esentiala, deoarece poluarea din interiorul unei locuinte este mai ridicata decat exterioara. Poluantii ca polen, praf, germeni se infiltreaza in locuinta prin ferestrele deschise, usi si se cumuleaza cu cei generati in interior de catre aerul conditionat, de aparatele de uz casnic, de produsele chimice pe care le folosim, de gatit, etc. Daca mai si fumezi, ai un blanos de companie sau ai o umiditate ridicata, esti cu atat mai mult expus la alergii sau la boli mai grave. 

Izolarea pe timp de pandemie afecteaza calitatea aerului din incinte. Crezi ca-i suficient sa aerisesti camerele? Nu, ideal ar fi un purificator de aer pentru a putea filtra particulele poluante, mirosurile si a reinnoi aerul din interior. Cele de la Karcher au pe langa un filtru in trei trepte ( HEPA, carbon activ si catalizator) si un generator de plasma care garanteaza nu numai o purificare eficienta a aerului, ci si sterilitatea acestuia. In plus, ele nu emit ozon. 

Air Purifier AFG 100

Eliminarea alergenilor, virusilor si a bacteriilor care pot genera  anumite tipuri de boli  este esentiala pentru a ne putea bucura de locuinta. Vrem garantii maxime de sanatate. Cu o curatare igienica generala a locuintei, nu numai ca vom atinge acest obiectiv, dar vom putea obtine o organizare mai buna si mai mult spatiu in camere. Desigur, nu este necesar sa cureti totul in fiecare zi,  exista lucruri care necesita curatare zilnica, saptamanala, lunara sau anuala, dar cu ajutorul acestor aparate de curatat inovatoare de la Karcher, poti fi sigura ca bacteriile si germenii nu ne vor mai vizita. In plus, vei avea timpul liber pe care ti-l doreai atat de mult.

Cum sa-ti faci casa luna cu aparate de curatat inovatoare de la Kärcher

Recunoaste rolul acestor aparate de curatat inovatoare in viata ta! Alege sa castigi in calitatea vietii, sa-ti simplifici actiunile care pana acum ti-au rapit o multime de energie, bucura-te ca ai prilejul  de a avea mai mult timp la dispozitie pentru ceea ce iti doresti cu adevarat sa faci si fa alegerea corecta! Alege aparatele de curatat inovatoare de la Kärcher! Doar cu ele poti avea o casa igienizata, mai placuta, iar intreaga familie va fi in siguranta si protejata.  Curatare igienica rapida, durabila si eficienta. Ce ai mai putea cere?

Ce parere ai,  cum te pot ajuta aparatele de curatare inovatoare de la Kärcher sa treci mai usor peste alergiile de primavara si  pandemie? Care dintre ele te-ar ajuta mai bine la curatenia de primavara? Care te atrage cel mai mult?  Ce momente de fericire iti poti crea cu ajutorul lor?

Acest articol a fost scris pentru competitia Spring SuperBlog 2021

28 de comentarii la „Cum sa-ti faci casa luna cu 6 aparate de curatat inovatoare de la Kärcher

  1. Eu cred in puterea aburului si chiar am avut un aparat karcher pentru curatat. La îndepărtat mizeria nu mi s-a parut excelent, ma asteptam la ceva mai mult, dar la igienizare a fost minunat. In general insa karcher este un brand in care am incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.