Bani gratis sau cum sa economisesti cheltuind

Bani gratis sau cum sa economisesti cheltuind

Stii ca economisirea este importanta, dar nu stii de unde sa incepi? In plus, iti place si sa faci shopping, asa ca ce-i de facut? Rezolvarea dilemei nu este dificila,  in continuare te voi invata doua metode imediate, simple si eficiente prin care sa economisesti cheltuind. Sunt modalitati care functioneaza cu adevarat, una este offline- planificarea cumparaturilor  si cealalta online -platforma CashClub. A stii sa economisesti bani este fundamentul finantelor personale si este esential pentru  libertatea financiara. 

Expertii financiari subliniaza ca intre 20% si 35% din salariul nostru ar trebui sa mearga catre economii.  Ce spune tehnica 50/30/20 pentru gestionarea bugetului? Ar trebui sa impartim bugetul astfel:

  • 50% din venitul nostru pentru nevoile de baza, cum ar fi alimente;
  • 30% sa fie cheltuiti pentru lucrurile pe care le dorim, dar nu-s absolut necesare ( vacante, hobby-uri, shopping, etc.);
  • restul de 20% sa se indrepte spre economii.

Aceasta este o afirmatie generica si s-ar putea sa nu ni se potriveasca. Odata ce ai vizualizat aceasta estimare, va trebui sa o adaptezi nevoilor tale.  De exemplu, daca salariul tau este foarte mare ( ceea ce-ti doresc din suflet), banuiesc ca nu vei cheltui 30% din veniturile tale si ai prefera sa economisesti cu 10% mai mult. Sau invers, nu poti economisi 20%, deoarece ai costuri fixe foarte mari ( de exemplu chiria).

Dupa ce ai decis cat de mult doresti sa economisesti, ar trebui sa-ti analizezi cheltuielile si sa vezi de unde poti reduce. Cu totii vrem sa economisim bani. si indiferent daca renuntam la un espresso de 10 lei o data pe saptamana sau amanam o calatorie exotica, cu totii avem propriul nostru mod de a economisi sau de a obtine un venit suplimentar. Cat ar fi economiile de mici,  ele se aduna si la sfarsitul lunii sau anului putem avea o suma impresionanta. 

Pentru ca stiu cat de mult iti plac cumparaturile, in continuare, o sa iti prezint doua metode cum sa economisesti cheltuind: o  metoda offline si una online. #farabaniaruncati

Economisesti cheltuind. Metoda offline- Lista de cumparaturi

Te-ai intors de la supermarket si ti-ai dat seama ca ai cumparat o gramada de lucruri de care nu aveai nevoie. N-ai plecat cu o lista de cumparaturi, desi banuiai ca o sa te tenteze diferitele preparate culinare si o sa iei mai multe decat poti manca. Nu-i prima data cand se intampla acest lucru si situatia se tot repeta. Studiile indica ca persoanele care merg la supermarket cu o lista de cumparaturi pot economisi pana la 25%. Sa zicem ca intr-o luna cheltuiesti 1000/lei de persoana pe alimente, inseamna ca poti economisi 250lei. N-ar fi rau.

Sfaturile pe care ti le pot da in acest sens ar fi:

  • Fa cumparaturi o data pe saptamana;
  • Decide cate mese vei gati: mic dejun, pranz, cina si asta timp de cate zile;
  • Fa un meniu al fiecarei mese;
  • Noteaza ingredientele pe care trebuie sa le cumperi;
  • Tine-te de lista.

Alte sfaturi ar fi:

  • Nu merge la cumparaturi flamand;
  • Incearca sa mergi la supermarket fara copii;
  • Poti descarca o aplicatie pentru a iti crea lista de cumparaturi sau o poti scrie in Excel.

#farabaniaruncati Mai exista varianta recuperarii unei parti din suma de bani pe care tocmai ai cheltuit-o. Cand te duci sa-ti faci cumparaturile intr-un supermarket, acumulezi  bani si puncte pe cardul tau de fidelitate: este principiul returnarii banilor.  Problema e ca atunci cand ne trebuiesc nu le gasim in portofel sau ca sunt valabile in unul sau prea putine magazine.

Acest principiu a fost preluat si in cazul cumparaturilor online si extins pentru a cuprinde mai multe magazine si asa a luat fiinta platforma CashClub. In plus, asa scapi si de grija sa fii inundat de carduri noi. Suna bine, nu?

Economisesti cheltuind. Metoda online - Platforma CashClub

Modul de a face cumparaturi s-a schimbat. Revolutia cumparaturilor pe Internet este deja o realitate. Mii de site-uri ofera posibilitatea de a cumpara orice tip de produs sau serviciu din confortul casei si cu eventuale reduceri. Totul intr-un mod simplu, cu doar cateva clicuri de mouse. O noua tendinta este aceea de a apartine unei comunitati, un loc virtual unde companiile se conecteaza cu clientii pentru beneficiul reciproc. Aici se genereaza o noua experienta de cumparaturi, in urma careia clientul primeste rambursari monetare pentru cumpararea din magazinele asociate. 

Viitorul comertului nu este in reduceri asociate cu vanzarile sau lichidarea stocurilor, ci in a primi beneficii comerciale in numerar adica rambursarea de bani din cumparaturi. Sigur aceasta  rambursare monetara va afecta obiceiurile de cumparaturi in urmatorii ani. 

Pentru iubitorii de cumparături online asemeni tie care-ti doresti sa economisesti cheltuind, recomand platforma CashClub de cash back. Ea este fereastra catre lumea avantajelor cumparaturilor online. In multe tari aceasta rambursare este o practica foarte populara, la noi este ceva relativ nou. CashClub si-a propus sa faca cunoscut conceptul de „cashback” in tara noastra ca rambursare in numerar a unei parti din suma achizitiilor, spre deosebire de alte programe de fidelizare care ofera clientilor reduceri pentru achizitii viitoare. Platforma online distribuie userilor sai comisioanele pe care le primeste de la magazinele pe care le promoveaza, oferindu-le un sistem de rambursare pentru o parte din sumele achizitiilor lor ca metoda de fidelizare. Literal, cuvantul cashback se traduce prin „bani inapoi”.

Ce este CashClub?

Cash Club este o platforma de cumparaturi, un fel de mall online, ai carei clienti primesc, gratuit si fara nicio obligatie, pentru fiecare achizitie efectuata intr-un magazin partener, de la 1% pana la 30% rambursare raportata la suma cumparaturii. Este o idee simpla. In loc sa mergi direct la un magazin, accesezi magazinul online al unui comerciant  printr-un link.

Cum functioneaza CashClub

CashClub permite utilizatorului online sa castige bani in urma achizitiile sale, dar nu direct, adica nu se reduce pretul de platit, ci se acumuleaza. Cumparatorul acceseaza site-ul web al marcii de pe platforma si face achizitia in mod normal.  Platforma indica procentul de economii care se aplica la fiecare cos electronic. Si odata ce tranzactia este finalizata, banii corespunzatori economiilor vor fi introdusi in profilul utilizatorului.  Acestia se pot recupera ulterior transferandu-i in cont, atunci cand suma depaseste 50 de lei.

  In calitate de user al platformei poti primi la fiecare achizitie de la 1% pana la 30% in rambursare, fara costuri suplimentare. Ai o mare varietate de unitati comerciale unde iti poti face cumparaturile zilnice, poti rezerva urmatoarea vacanta, poti cauta servicii si multe altele. Pe scurt: vei gasi tot ce ai nevoie.

Platforma ofera acest beneficiu utilizatorilor sai datorita acordurilor strategice pe care le semneaza cu magazinele partenere. Sistemul este simplu: magazinele online ofera un comision platformei la toate achizitiile pe care utilizatorii le fac prin intermediul  aplicatiei mobile sau a extensiei din browser. In acest fel, platforma va face publicitate magazinelor si va creste vanzarile acestora. In cele din urma, acea reducere aplicata de magazin platformei este returnata partial utilizatorului sub forma de rambursare.

Pentru a putea atribui castigul prin cash back este imperativ acceptarea de cookie-uri. Un cookie este un fisier care este plasat temporar pe computer si care permite comerciantului sa inregistreze vanzarea. Astfel vei putea primi comisionul.

Datorita celor peste 800 de magazine asociate, ai posibilitatea de a cumpara orice tip de produs sau serviciu cu avantajul ca un anumit procent, intre 1% si 30% din achizitia efectuata, iti va fi returnat. Nu-i asa ca esti interesat? In plus, este o platforma valida atat pentru persoanele care fac cumparaturi online, cat si pentru cei care cauta sa genereze bani usor prin referral.

Magazinele asociate platformei CashClub unde economisesti cheltuind

La o simpla analiza ai sa gasesti pe platforma magazine online foarte cunoscute si din toate domeniile. Pe CashClub poti cumpara alimente din Auchan, electrocasnice si aparatura electronica din Flanco, echipamente sportive din Decathlon, carti din Carturesti, jucarii din Noriel, cursuri Udemy, vacante prin Booking si Agoda sau orice iti face cu ochiul in Aliexpress.

Pentru magazinul inclus in lista platformei, rambursarea devine un instrument de atragere a clientilor si de generare de bani. Datorita aplicarii unor mici reduceri, aceastea reusesc sa se faca cunoscute in randul utilizatorilor platformei, care altfel poate nu ar fi cunoscut marca, si sa atraga vanzarile de la principalii sai concurenti. Aceste magazine online platesc doar pentru publicitate catre platforma de loialitate, care actioneaza ca un mediator. 

ani gratis sau cum sa economisesti cheltuind

Pe scurt, se obtine o campanie de marketing ieftina. Daca navigarea se inchide printr-o achizitie, comerciantul plateste un comision care se imparte intre platforma si client. Daca nu exista vanzari, costul este zero. In cazul in care ai un magazin online iti recomand sa te afiliezi platformei. Ce poti pierde incercand? 

Ce si cum castiga platforma CashClub? 

Veniturile CashClub nu provin de la cumparatori, ci din alte surse, cum ar fi campanii publicitare pe site sau prin actionarea ca suport de publicitate dand un plus de vizibilitate magazinelor aderate.

Ce avantaje ai ca si cumparator in CashClub?

Rambursare

  • Economisesti cumparand
  • Cumparaturi 24 de ore pe zi!
  • Site-ul este usor de utilizat, cu o interfata usor de inteles;
  • Recompensa in numerar;
  • Rambursare de la 1% pana la 30% din suma totala a achizitiei pe site-urile partenere;
  • Instiintari automate in profil cu valoarea rambursarii;
  • Transferul se va face atunci cand se acumuleaza cel putin 50 lei;
  • Sistemul de sponsorizare iti permite sa castigi 30 lei cand recomanzi platforma si acea persoana face o prima achizitie;
  • Este gratuit si fara obligatii;
  • Online pe desktop sau prin descarcarea unei aplicatii;
  • Peste 800 de marci partenere;
  • Acces usor la profil si la tabelul cumparaturilor si castigurilor tale
  • Extensie pe browser;
  • Accesezi magazinul online al unui comerciant printr-un link de pe platforma;
  • Primesti articolul achizitionat direct de la retailer;
  • O afacere in plina expansiune;
  • Gasesti usor promotii;
  • Siguranta tranzactiilor.

Comparator de preturi

  • Economisesti comparand; 
  • Permite gasirea celei mai bune oferte verificand preturi de la diferiti furnizori. Poate exista o companie mai mica sau mai putin cunoscuta care ofera obiectul/serviciul pe care doresti sa il cumperi la un pret mult mai mic. 
  • Poti compara cu usurinta optiunile intr-un singur loc inainte de a lua decizia de cumparare
  • Economisesti timp pentru ca  gasirea celei mai bune optiuni de pret poate dura foarte mult.
  • Platforma CashClub aduna toate informațiile  intr-un singur loc.
  • Ofera optiuni, poti afla de branduri mai noi sau mai putin cunoscute
  • Compari detaliile fizice, specificatiile a unor produse similare care raspund aceleiasi nevoi.
  • Stabilesti punctele slabe ale produsului.
  • Compararea nu priveste doar capacitatile unui produs, ci si orice lacune. Poti utiliza aceste informații pentru a alege constient ce caracteristici ale produsului preferi .

Programul de referral

  • Statistic s-a stabilit ca prin referral noii consumatori au de 4 ori mai multe sanse sa cumpere, atunci cand le este recomandat un produs/serviciu de catre un prieten sau  un membru al familiei.
  • Castigi numerar
  • Sistem win- win, o oferta irezistibila de care beneficiaza ambele parti, atat referent cat si recomandat.
  • Poti invita in CashClub prietenii, familia;
  • Primesti 30 lei pentru fiecare prieten care accepta invitatia ta de a-si crea cont pe CashClub.ro si va plasa minim o comanda valida.
  • Prietenii care accepta invitatia in CashClub primesc si ei 30 de lei;
  • Este un program cu 0 riscuri;
  • Posibilitate de crestere a venitului de neoprit;
  • Este stimulant;
  • Linkul de referral poate fi adaugat in orice platforma digitala: blog, vlog, site, social media

Retelele sociale au devenit unul dintre cele mai utilizate mecanisme de conectare si comunicare si, ca urmare, aceste spatii virtuale reprezinta o potentiala  sursa importanta de venit. Accesul si utilizarea lor usoara fac posibil ca oricine, eu, tu, sa ne folosim de experienta si talentul in comunicare si sa castigam bani. de exemplu prin linkul de referral de pe platforma CashClub.  Eu, tu suntem niste influenceri in cercul nostru. Avem credibilitate si prin urmare, fiindca ne-a placut si folosim aceasta platforma, o putem recomanda.

Si de ce n-am face asta cand stim ca cei dragi noua se vor putea bucura mereu de cashback la fiecare achizitie? In plus, la prima lor comanda vom primii si unii si altii cate 30 de lei in platforma. Trimite linkul prietenilor, familiei, posteaza-l pe Facebook si bucura-te impreuna cu ei sa economisesti cheltuind!

Inregistreaza-te acum in platforma de cashback CashClub pentru a putea obtine toate avantajele si a te bucura de varietatea larga de produse si servicii comerciale. Toate acestea le poti obtine fara cheltuieli suplimentare, asa ca incepe acum!

ani gratis sau cum sa economisesti cheltuind

 Disponibil pe Google Play si App Store.

Pasi de urmat pentru a face cumparaturi in CashClub

  1. Planifici o achizitie de pe un site web? Mergi la CashClub si fa-ti mai intai cont, fie cu o adresa de e-mail, fie folosind un login social media. Nu te ingrijora, nu o sa primesti spam, doar informatii despre cont si cashback.  De acolo, vei putea sa te conectezi la platforma, unde poti incepe cumparaturile la oricare dintre magazinele asociate ale acesteia. Alternativ, poti instala o extensie CashClub pe browser, astfel incat sa nu trebuiasca sa te conectezi de fiecare data cand vrei sa faci cumparaturi.  Ea te va atentiona atunci cand vei vrea sa faci orice cumparatura. Pe mobil trebuie sa descarci aplicatia existenta in Google Play sau App Store.
  2. Verifica daca ai adblockerul dezactivat. Browserul tau trebuie sa accepte cookie-uri si informatii de la platforma si partenerii sai. Daca utilizezi un antivirus care blocheaza cookie-urile sau antiblockeri publicitari precum adblock, ar trebui sa le dezactivezi inainte de a efectua achizitiile. Nu există nicio problema de compatibilitate cu blocantii de tip pop-up precum cel de la Google, Yahoo etc.
  3. Odata intrat in platforma compara preturile la diferite magazine si alege-l pe cel mai mic.
  4. Gaseste site-ul de la care doresti sa cumperi produsul. Daca cumva acesta nu-i in lista platformei le poti scrie si ei vor demara procedurilor  adaugarii lui. E mica aceasta probabilitate, deoarece acum in platforma sunt 800 de magazine online, iar acest numar continua sa creasca.
  5. Faci clic pe site-ul comerciantului, vei fi directionat si vei putea sa-ti faci cumparaturile ca de obicei.
  6. Cashback-ul este calculat din suma finala a comenzii tale, excluzand taxele si costurile de expediere. Pentru rezervarile de calatorie, rambursarea se calculeaza excluzand asigurarile si serviciile suplimentare. Pentru zboruri, rambursarea se calculeaza excluzand taxele si asigurarile de aeroport.
  7. Dupa ce ai achitat cumparaturile, asteapta pana cand pagina de validare a platii este complet incarcata. 
  8. Vei primi un e-mail de la magazin cu datele comenzii si altul de la platforma prin care esti anuntat ca rambursarea ta a fost luata in considerare si se afla in asteptare. Bonusul va fi validat de catre comerciant si va aparea in tabelul castigurilor tale.
  9. Banii tai raman virtuali pana cand ajungi la 50 de lei. Apoi poti solicita transferul lor in contul tau. 

Ce costuri implică statutul de membru in CashClub?

Statutul de membru în CashClub nu implica niciun fel de costuri, fiind gratuit si fara vreo obligatie.

Cine poate deveni cumparator in CashClub?

Orice persoana majora poate deveni, in mod gratuit si fara nicio obligatie, cumparator in CashClub.

Sunt sigura ca aceasta platforma CashClub datorita tuturor beneficiilor si avantajelor mentionate mai sus va afecta obiceiurile de cumparaturi in urmatorii ani.  #farabaniaruncati Cumparaturile prin CashClub sunt viitorul. 

Descarca acum aplicatia, instaleaza-ti extensia pe browser si bucura-te de toate avantajele sale, deoarece vei invata sa-ti organizezi mai bine cheltuielile si vei economisi, actiuni pe care nu le-ai mai facut pana acum. 

Acest articol a fost scris pentru competitia Spring SuperBlog 2021

22 de comentarii la „Bani gratis sau cum sa economisesti cheltuind

  1. Și noi vrem să începem să aplicăm regula 50/30/20, doar că vrem să o modificăm puțin, în sensul în care să mai tăiem de la alimente și să adăugăm la economii momentan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.