Da-i viata visului tau de a avea o locuinta la malul marii!

Da-i viata visului tau de a avea o locuinta la malul marii! 1

Stii zambetul acela care ti se deseneaza pe fata cand totul merge conform planurilor tale, te simti special si viata nu inceteaza sa te surprinda in mod pozitiv? E acum pe fata mea. De ce? De cand am citit cartile lui Kyiosaki mi-am propus sa devin rentiera, sa nu mai tin banii aiurea in banci si sa investesc in imobiliare. Visez sa cumpar o locuinta la malul marii, la un pret bun, poate cu o terasa care sa-mi permita sa ma bucur  din plin de albastrul Marii Negre, plus sa-mi aduca un venit suplimentar. Pana sa vad oferta Boreal Plus doar visam, dar acum mi-am dat seama ca pot transforma visul in realitate.

Cand te gandesti la locul ideal de locuit, cum ti-l imaginezi? Probabil acesta este un loc cu o buna calitate a vietii, cu optiuni de munca si de petrecere a timpului liber, acces bun atat la servicii publice, cat si private, eventual un loc cu un peisaj captivant. Eu vreau ca toate acestea sa le regasesc la malul marii. Si stii ce? Acel loc exista si se numeste Boreal Plus. Fie ca traiesti acolo permanent, fie ca-ti petreci vacanta, fie ca  te retragi la pensie, Boreal Plus este un paradis de care oricui i-ar placea sa se bucure. Aici, lumina si panorama spectaculoasa sunt doar doua dintre protagoniste. Cu parcari, spatii verzi amenajate, hypermarketuri, gradinita, locuri de joaca amenajate pentru copii, … si tot ce ti-am dorit dintotdeauna. A trai intr-o casa cu vedere spre mare si un lac este o experienta care depaseste orice in exclusivitate, nu-i asa?

Situat la vest de lacul Siutghiol si de spectaculoasa statiune Mamaia, intr-o zona rezidentiala a orasului Constanța, dar totodata departe de tumultul vietii ei cotidiene, se ridica ansamblul rezidential Boreal Plus. El este constituit din 691 locuinte, vile de lux si apartamente premium (studiouri, 2 camere, 3 camere). Constructia este defalcata in patru faze, iar prima, construirea de 18 vile luxoase se apropie de final, avand termen de livrare in acest an. Urmeaza celelalte trei faze constituite din 9 blocuri turn ce au ca termene de livrare intre anii 2022 si 2024.

Turnurile moderne si impunatoare cu  673 de apartamente confortabile, aflate la doar cateva minute de plaja, ma atrag. Apartamentele tipice au suprafete cuprinse intre 56,00 m2 si 102,00 m2, cu terase mari sau cu gradina. Ele permit sa descoperi farmecul si magia unei locuinte la malul marii cu atmosfera de vacanta, soare, nisip si briza marii, dar si avantajele unui ansamblu rezidential occidental: liniste, aer curat cu mediu nepoluat, spatii comerciale, accesul securizat, utilitati, etc. Este proiectul ideal pentru familii ca a mea sau pentru cineva care locuieste singur. 

Raportul de calitate este considerat unul dintre principalele instrumente de garantie pentru cei care cumpara constructii noi. In cazul ansamblului Boreal Plus poti examina dinainte toate elementele si materialele  folosite.

Constructiile sunt realizate sustenabil, in armonie cu mediul, cu ajutorul tehnologiilor moderne ce permit eficientizarea costurilor si obținerea unor performante energetice ridicate pentru ca impreuna sa construim un viitor nelimitat de verde si sustenabil pentru generatiile viitoare.  In plus,  sunt o premiera in Constanta, fiind cladite la standardele de eficienta energetica BREEM.

Dezvoltare sustenabila Boreal Plus

Daca le vezi oferta o intrebare recurenta iti va bantui prin minte- sa cumpar aici o locuinta? Si de ce nu?  Boreal Plus are un stil de viata relaxat, o arhitectura moderna, o locatie imbatabila si un excelent raport calitate/pret. Complexul este o mare oportunitate de a te bucura de mare in toata splendoarea sa. Unul din aceste apartamente poate fi al tau!

Cumpararea unei locuinte la malul marii este, fara indoiala, o decizie foarte atractiva pentru oricine, indiferent ca opteaza pentru o resedinta principala, pentru una secundara ca o investitie de placere, dar este si o afacere foarte profitabila pe termen mediu si lung. Tu te-ai gandit vreodata la toate posibilitatile pe care ti le ofera o locatie ca Boreal Plus? Daca te tenteaza sa cumperi o locuinta la malul marii, dar inca nu esti hotarat, uite motivele mele : 

De ce as achizitiona o locuinta la malul marii

 Conectare cu marea, cu mine

Marea m-a fascinat mereu. Poate de vina este sunetul valurilor pe care-l evoc atunci cand vreau sa ma relaxez, poate profilul ei ondulat, albastru pe fundalul vacantelor si al fericirii. Cand ma apropii de mare, ma apropii de mine. 

 Conectarea la eul interior este cheia oricarei transformari personale. Pentru mine, ea inseamna a cunoaste propria poveste si a rezerva un spatiu pentru gestionarea emotionala, plus onestitate si coerenta, disponibilitate de a ma asculta si de a ma accepta. A locui la malul marii imi permite sa ma concentrez complet pe ceea ce doresc cu adevarat sa fac, fara interferente. Suntem doar marea, acel moment si eu.

Marea este un cadru legitim de referinta in cautarea sensului vietii, ea da o abordare care difera de modelele de viata moderne care propun realizarea unei vieti fericite, pline, cu alte ordine prioritare ale existentei umane, cum ar fi cautarea faimei, bogatiei, puterii si placerii. Ea implică o intoarcere la simplu, la cotidian, la realitatile primare prin care trece propria noastra viata, realitati care fac parte din identitatea constitutiva a fiintei umane.

Marea este esenta schimbarii constante, cu care imi identific propria viata. In aparenta, pare doar o apa unde se scufunda orizontul si, cu toate acestea, ascunde un intreg univers de vieti si stari. Aceasta atractie reuneste toate aceste emotii intr-un singur cuvant: libertate. Marea reprezinta libertatea pe care pamantul nu mi-o da.

A trai langa mare ma face sa ma simt privilegiata. Poate de aceea vad in acest complex rezidential o oportunitate excelenta pentru pensionare. Nu stiu despre tine, dar eu prefer sa ma retrag intr-o locuinta la malul marii decat intr-una in oras sau oriunde altundeva departe de mare.

 

Daca exista un inceput perfect al oricarei zile, acesta este, fara indoiala, sa ma trezesc stiind ca pot lua micul dejun linistita, pe balcon, privind marea, indiferent daca apoi ar trebui sa merg la plimbare, la munca sau sa lenevesc.

Te poti imagina sa te trezesti in fiecare dimineata cu aceasta vedere? Este visul multora si este la indemana la un pret accesibil. Nu mai visa la asta si afla mai multe informatii despre acest cartier rezidential.

Da-i viata visului tau de a avea o locuinta la malul marii!

Efecte pozitive asupra sanatatii fizice si mentale

A fi in apropierea marii ma face mai fericita, mai sanatoasa, mai conectata cu mine si mai buna in tot ceea ce fac. Pe deoparte exista contactul cu natura, ceva pe care oamenii ca mine care locuiesc in oras, cauta sub forma de agrement si relaxare, pe de alta parte, sunt caracteristicile marii, lucruri precum: reflexia luminii,  cantecul de leagan al apei, briza , energia ei, etc. 

Te-ai intrebat de ce te bucuri atat de mult de mare, plaja? Sau de ce observarea ei iti provoaca un sentiment de satisfactie? A trai in apropierea marii aduce beneficii de neegalat pentru sanatate, deoarece afecteaza pozitiv corpul, mintea si sufletul. Cum? Pot sa-ti spun cum ma afecteaza pe mine:

  • Ma energizeaza. Cand locuiesti intr-o locuinta la malul marii, te bucuri de un beneficiu crucial pentru a iti indeplini sarcinile de zi cu zi- energie.  Razele soarelui sunt responsabile pentru incarcarea corpului cu energia necesara pentru a efectua diverse activitati zilnice. Caldura lui are un efect pozitiv asupra sistemului endocrin al corpului uman, ajutand la producerea de endorfine. Astfel ne relaxam si ni se reduce nivelului de stres cauzat de rutina.
  • Respir aer proaspat si sanatos. Oxigenul este important pentru corpul uman si pentru intreaga noastra existenta. Briza marii este bogata in ioni negativi, particule care ajuta la absorbtia oxigenului, mentinand corpul sanatos si in forma.
  • Ajuta la vindecarea bolilor de piele. Apa marii si razele soarelui au proprietati terapeutice in unele boli dermatologice datorita ori efectului antiinflamator, antibiotic ori al celui de promotor al epitelizarii. Fata mea sufera ca aproape orice adolescent de acnee juvenila iar o baie in mare ii amelioreaza efectele.
  • Relaxare. Forfota orasului, presiunile de la job sporesc nivelul de stres. Locuintele Boreal Plus se caracterizează prin faptul ca se afla intr-un loc linistit, ceea ce le face o optiunea ideala pentru relaxare. In plus. marea are nisipul, briza care ne relaxeaza si care ne imbunatațeste sanatatea mintala.
  • Calm si liniste. Exista ceva primitiv in a ne scufunda in mare. Intelegem, din momentul in care ne nastem, ca marea face parte din noi. Vorbesc atat despre propria noastra nastere, cat si despre principiul vietii, care a aparut in apa, si despre faptul ca suntem compusi, in cea mai mare parte, din acelasi lichid ca valurile. In plus, asigura ceva ce  simtim cu totii: scenele maritime ne calmeaza, chiar si culoarea albastra ne ofera o anumita liniste.
  • Un somn bun. Aerul de la mare este diferit de cel din alte zone, este incarcat cu ioni negativi, schimband starea de spirit obisnuita si reducand nivelul de stres. In consecinta, apare o mare schimbare pozitiva in orele de odihna. Noaptea somnul este mai profund si mai placut.
  • Bunadispozitie  Visez sa am o casa cu vedere spre mare unde sa pot iesi pe terasa si sa ma bucur de briza marii in timp ce ascult muzica preferata. Doar acest mic lucru mi-ar imbunatati imediat starea emotionala si psihologica.
  • O sursa buna de vitamine. Lumina soarelui ajuta pielea sa produca vitamina D, care este necesara pentru functionarea si sanatatea osoasa normala. 
  • O gama larga de activitati recreative Plaja in sine este minunata si un loc unde pot face multe activitati de agrement si relaxare: incepand de la a sta intinsa pe nisip sau pe un sezlong cu un cocteil, pana la a practica un sport. Marea imi ofera posibilitatea de a practica sportul preferat- inotul, avand intotdeauna peisajul frumos al ei ca fundal. Ea e locul in care evadez. Cand inot in mare, lumea in care traiesc se opreste. Uit toate problemele si singurul lucru care conteaza este acel moment cand simt si ma bucur de fiecare val.   Pe de alta parte, pot avea acces zilnic la activitati exclusive de care nu se pot bucura multi oameni. Marea este o sursa excelenta de practici sanatoase precum: Jet ski, schi nautic, Yachting, Kitesurfing, canotaj, Wakeboarding, Windsurfing, Powerboat racing, Parasailing, Speed sailing, sarituri in apa de pe stanci, scufundari subacvatice sau libere, Snorkeling, vanatoarea subacvatica  sau pescuitul sportiv. Traiul la malul marii poate implica multe activitati desfasurate in aer liber, pe plaja: alergare la malul marii, Yoga, Pilates, volei si fotbal pe plaja, inaltarea de zmee, etc.
  • Viata in apropierea apei s-a dovedit ca intareste sistemul imunitar, circulatia sangelui si bunastarea generala.

Descoperirea gustului marii

Imi place sa gatesc! E un sentiment placut sa-ti impartasesti dragostea si ceea ce stii sa faci printr-un simplu act. Familia, o masa delicioasa, un vin si te simti intr-al noua-lea cer. Apropierea de mare ofera cea mai buna sursa de peste si fructe de mare.  Pe langa faptul ca aici se afla unele dintre cele mai bune restaurante, care rezerva un cadru frumos si unde ingredientele au o prospetime pe care nu o vei gasi in alta parte, daca vreau sa pregatesc ceva delicios, pot gasi usor atat fructe de mare cat si peste proaspat. Daca te intrebi daca avem noi fructe de mare, raspunsul este afirmativ, doar ca nu-s asa sofisticate. Ele sunt: melcii in forma de ghioc, rapanele, midiile, scoicile brune, micii creveti de iarba, de piatra sau de nisip. Mare parte sunt captura complementara si nu produse de acvacultura, asa ca sunt mult mai savuroase, chiar daca au dimensiuni mai mici. 

Ajusa la malul marii fac mereu cura de peste. In functie de lunile anului gasesc in piete: stavrid, hamsie, barbun, rizeafca, sprot, chefal, pisica de mare sau pesti de Dunare. Dintre toti prefer barbunul, chiar daca nu este la fel de mare si nu are culoarea aceea rosiatica ca cel din Grecia, insa are un gust asemanator cu al fructelor de mare.

Apusul soarelui pe o terasa a complexului Boreal Plus ofera cadrul perfect pentru o cina romantica cu fructe de mare sau pentru un celebru bors de peste, in familie. Si rasariturile de soare sunt cu adevarat impresionante, iar tu te poti bucura de o imagine panoramica a lor. 

Rentabilitate

Obiectivul final in cumpararea unei locuinte la malul marii, in complexul rezidential Boreal Plus, este de a ma retrage aici la pensie. Pana atunci vom inchiria apartamentul. Daca ai auzit ca preturile apartamentelor de la malul marii sunt mai scumpe decat media, si crezi ca rentabilitatea mai ales pe timp de pandemia este scazuta, te contrazic.  Epidemia de Covid-19 a produs schimbari in multe domenii ale vietii si imobiliarele nu fac exceptie, dar daca in marile orase a scazut sansa sa gasesti chiriasi mai ales pe termen lung,  o scurta vizita pe Booking si Airbnb imi arata ca in locuintele de la malul marii gradul de ocupare tinde catre 50%, si inca suntem in februarie. Locatia face indiscutabil diferenta.  Boreal Plus este amplasat intr-o zona frumoasa, unde poti sa te bucuri si sa ai la indemana tot ceea ce ai nevoie,  avand si vad imobiliar. In plus, o proprietate aici poate fi achizitionata la un cost destul de mic, iar intrucat se asteapta o crestere a pretului in urmatorii ani, in viitor ar putea fi vanduta cu mai mult, obtinand astfel  rentabilitate.

Destinatiile apropiate de plaja sunt sinonime, dincolo de circumstantele actuale, cu activitati economice, turism, ocuparea fortei de munca plus investitii, astfel incat, practic cumpararea unei locuinte pe malul marii nu atrage un risc. Plus ca,  banii alocati in ceva al meu nu vor fi irositi, ci investiti, putand chiar sa-mi aduca un venit suplimentar, pe termen lung, din inchiriere.

 Locuinta o pot folosi, in timpul anului, maximum trei saptamani, in majoritate vara, asa ca in restul timpului ea va fi libera. Voi incerca sa profit de asta rotunjindu-mi finantele. Multi turisti cauta sa-si petreaca vacanta intr-un asemenea paradis. Voi prinde doi iepuri dintr-o lovitura: voi avea locuinta mult asteptata si voi obtine si bani din ea. Inchirierea de locuinte are un prezent de activ profitabil, plus un viitor stralucit.  

Inaintea fiecarui weekend apare intrebarea- mergem undeva? Daca am avea o locuinta la malul marii, am putea da o fuga pana acolo. Ar fi o destinatie sigura pentru a ne deconecta in orice weekend, atunci cand ne-a ajuns rutina zilnica. La mare este un climat excelent pe tot parcursul anului, ceea ce inseamna ca putem merge si deconecta cateva zile, chiar daca nu este vara. In plus, ti-am zis ca obiectivul meu este retragerea acolo la pensie.

Investitie solida

Acum este momentul potrivit pentru a cumpara o locuinta in apropierea plajei, in curand,  pretul locuintelor va incepe iar sa creasca.  Aceasta achizitie o vad ca o investitie. Desi in multe cazuri,  preturile caselor de la malul marii  sunt mai scumpe decat media din orase, in acest caz nu este asa. De unde stiu?

Am achizitionat anul trecut un studio in Bucuresti si pretul pe metru patrat de constructie la gri a fost 1290 €/ m2 , iar cu amenajeri a ajuns la 1600 €/ m2. Ghici cat este si in Boreal Plus? 945€/ m2 + TVA adica 999 €/ m2 intr-o locuinta finisata. Diferenta este foarte mare 600 € /m2. Trebuie sa ma misc repede deoarece din martie pretul va creste de la 945€/ m2 + TVA la 983€/ m2 + TVA, adica cu 38€/ m2 + TVA=39,9 €/ m2. Ti se pare putin 40€/ m2? Inmulteste cu 62 m2 si dau 2480 €, cam cat ar fi un concediu pentru noi trei intr-o tara insorita.

O astfel de locuinta are mereu valoare de revanzare mai mare. De ce? Pentru simplul fapt ca orice locatie cu vedere la mare si la lacul Siutghiol poate avea  un numar limitat de case cu aceste vederi. In plus, ai vazut ca ansamblul rezidential a fost premiat de catre International Property Awards?  Cu o cerere de proprietati atat de exclusiva, care depaseste clar oferta, sunt sigura ca in cazul in care voi dori sa revand, voi gasi usor un cumparator dispus sa plateasca un pret marit.

Totul incepe cu un vis! Ei bine, cu Boreal Plus, visele devin realitate

Dupa cum ai putut vedea, am mai multe motive pentru a achizitiona o locuinta la malul marii. Toate aceste beneficii au potentialul de a oferi mie si familiei mele stilul de viata pe care l-am dorit dintotdeauna. Achizitionarea unui apartament in complexul rezidential Boreal Plus a devenit una dintre cele mai inteligente decizii pe care o pot lua. 

 Ai visat mereu o locuinta la malul marii? Aceasta fantezie este mai realizabila decat crezi.  Nu ezita sa-ti arunci o privire pe site-ul celor de la Boreal Plus. Au la dispozitie o gama larga de case de diferite tipuri si preturi. Tu esti cel care decide! 

Totul incepe cu un vis! Ei bine, cu Boreal Plus, visele devin realitate.

29 de comentarii la „Da-i viata visului tau de a avea o locuinta la malul marii!

  1. Eu locuiesc la munte intr-un orasel micut, si sincer m-am gandit mereu sa ne mutam intr-un oras mai mare cu posibilitati mai multe si de ce nu chiar si cu mare, pentru ca o iubim. Constanta ar fi locul perfect

  2. Omg cat ai scris 😍😍‼️‼️‼️ai oferit absolut toate informațiile necesare. Eu sunt mai pe câmpie/ munte însă o casa de vacanta pe plaja nu m-ar deranja🙈🙈😍😍😍

  3. Este bine ca au optiune de open space dar si decomandata, unii prefera sa gateasca mai mult si atunci sa nu intre mirosul in haine sau in toata casa.

  4. Foarte frumoase aceste apartamente si cu vedere deosebita. Sunt lucrate corect si cu multa implicare. Stau in Constanta, le recomand celor care isi permit sa le achizitioneze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.