Cum sa scapi de acnee cu produsele profesionale Remary

Cum sa scapi de acnee cu produsele profesionale Remary

Acneea este o afectiune comuna a pielii care apare atunci cand foliculii de par se „infunda” cu sebuum si celule moarte de piele. Ea este foarte frecventa la pubertate, fiind un „efect secundar” ale adolescentei. Dar manifestarea sa poate sa amareasca si viata adultilor! Acneea se manifesta in mod similar la toata lumea: acnee neinflamata cu puncte negre, albe si acnee inflamata: papule, pustule, noduli, chisturi. Cauzele acneei pot fi diferite pentru fiecare dintre noi. Configuratia hormonala joaca un rol important (din acest motiv, cosurile apar mai ales la pubertate, dar si in timpul sindromului premenstrual), exista un factor genetic, influenteaza si dieta, plus cateva medicamente care o pot provoca. Desi nu este grava, incapacitatea de a preveni sau vindeca aceasta tulburare poate avea un impact negativ producand o puternica semnificatie psihologica sau lasa cicatrici.  Cum sa scapi de acnee? Pentru tratarea acestei patologii exista diferite produse cosmetice, dar aceste tratamente conventionale pot fi costisitoare si, in plus, pot provoca efecte secundare cum ar fi: roseta, iritarea, uscaciunea pielii. Multe persoane cheltuie sume mari pe produse care par sa nu functioneze. Sunt convinsa ca ai incercat pana acum cel putin o duzina de astfel de produse, mai eficiente sau nu, dar niciodata niste produse profesionale. Vrei sa afli cum sa scapi de acnee cu ajutorul unor produse cosmetice profesionale Remary? 

Testeaza solutia profesionala Remary de tratare a acneei: 

Pe ambele eu le-am testat pe acneea juvenila a fetei mele si pe o papula care a binevoit sa-mi iasa sub barbie. Am tratat acneea prezenta in doua diferite grade de severitate: una inflamata, extinsa si o leziune ocazionala. In primul caz acneea a fost redusa, iar in cel de-al doilea, papula a disparut in doua zile. Mai folosesc produse profesionale Remary si anume doua creme anticelulitice care combat celulita in mod eficient.

Cum sa scapi de acnee cu ajutorul acestor doua produse :

Lotiunea tonica anti acnee profesionala am folosit-o pe o discheta demachianta aplicand-o doar pe zona afectata, de doua ori pe zi: dimineata si seara. Are un efect de racorire, mentolat si lasa pielea catifelata si placuta la atingere, nu este brutala cu ea. Lotiunea tonica contine: acid azelaic, extract de galbenele, extract de pufulita, extract de mimoza, alantoina, citrice si ulei esential de menta.

Crema tratament impotriva acneei si cosurilor am aplicat-o dupa lotiunea tonica. Pe ambalaj scrie ca poate fi utilizata de doua ori pe zi, doar pe zonele afectate. Are acelasi efect de racorire si acelasi miros placut, proaspat si mentolat. Nu usuca pielea. Crema tratament contine: acid azelaic, extract de aloe vera, ulei din seminte de jojoba, extract de pufulita, provitamina B5, extract de mimoza, alantoina, ulei esential de menta, ulei esential de Manuka si steroli din soia. Mi-a placut imediat senzatia acestui produs: usor cremos, dar apos (nu gras). Doar o mică atingere ofera suficient tratament pentru domolirea mai multor eruptii.   A scazut o parte din roseata si umflatura, mai ales ca l-am aplicat imediat ce am vazut cosul in expansiune. Nu sunt sigura ca l-a facut sa se vindece mai repede, dar cel sigur l-a tinut sub control pana cand s-a vindecat.

Produsele Remary pot recastiga increderea pe care acneea o ia

As recomanda folosirea acestor produse profesionale Remary in special adolescentilor, deoarece ei tind sa fie mai nesiguri social si un astfel de puseu acneic de obicei are o semnificatie psihologica. Pe langa faptul ca provoaca un impact mare asupra pielii, provoaca si anxietate si depresie din cauza daunelor cauzate stimei de sine. Produsele Remary pot recastiga increderea pe care acneea o ia.

Ingrediente active a produselor profesionale Remary pentru acnee

Produsele pentru acnee functioneaza in moduri diferite, in functie de ingredientele active. Cele mai multe actioneaza prin uciderea bacteriilor care provoaca inflamatia acneei. Altele elimina excesul de sebuum al pielii sau accelereaza cresterea celulelor noi si indepartarea celulelor moarte ale pielii. Produsele profesionale Remary pentru acnee ofera o combinatie a acestor efecte. Iata care sunt ingredientele active continute si cum functioneaza pentru tratarea acneei.

Cum sa scapi de acnee cu produse profesionale Remary

Acidul azelaic

Acidul azelaic actioneaza asupra acneei vulgare, de la cea usoara la cea moderata, datorita actiunii sale antiinflamatorii si bactericide. El are efect asupra bacteriilor care provoaca acneea, modificandu-le pH-ul. De asemenea, are proprietati antiseboreice, ajutand la reducerea excesului de sebum, frecvent intalnit in pielea grasa si care este unul dintre factorii de dezvoltare a acneei. Pe de alta parte, acidul azelaic are si proprietati keratolitice, adica faciliteaza prevenirea infundarii porilor prin scaderea productiei de keratina.   Azelaic este un tip de acid care se obtine din specii de cereale, cum ar fi graul, orzul sau secara. Este, prin urmare, un acid natural. Datorita proprietatilor sale antibacteriene, antiinflamatoare, antioxidante si depigmentare, el este utilizat pentru a trata unele tipuri de acnee, pentru a imbunatati petele pigmentare, pentru a reduce roseata pielii sensibile si pentru a rafina textura pielii. Marele avantaj al acidului azelaic fata de alti acizi este toleranta excelenta. Desi functioneaza si prin exfoliere, este foarte bland si, prin urmare, este un ingredient care poate fi utilizat de toate tipurile de piele, inclusiv de cele sensibile. Acidul azelaic poate fi utilizat fara risc de femeile insarcinate sau care alapteaza. 

Extractul de Aloe Vera (Aloe Barbadensis)

Aloe vera este planta suculenta al carui gel din frunze se foloseste in mod uzual in orice gospodarie pentru a calma pielea arsa sau iritata. Ea este eficienta si pentru tratamentul acneei, in cazul utilizarii topice. Proprietătile sale antibacteriene si antiseptice ajuta la prevenirea infectarii ranilor acneice si contribuie la vindecarea rapida a acestora. Datorita capacitatii sale regenerative pentru piele, ajuta la reducerea cicatricilor cauzate de cosuri, la tratarea eruptiilor cutanate, precum si a mancarimilor cauzate de cosuri. La randul sau, capacitatea sa astringenta ajuta la eliminarea excesului de ulei si murdarie de pe piele, prevenind astfel noi eruptii. In plus, aloe vera previne imbatranirea pielii datorita continutului sau de colagen si elastina.

Uleiul de manuka

Uleiul de manuka imbunatateste aspectul pielii, echilibreaza nivelul ph-ului pielii si indeparteaza celulele moarte.

Uleiul din seminte de Jojoba (Simondsia Chinensis Seed Oil)

Uleiul de jojoba este folosit pentru combaterea acneei si a altor probleme ale pielii.  Jojoba este o planta perena utilizata pe scara larga in scopuri cosmetice si farmacologiceEa are o mare valoare ca ulei purtator, adica imbunatateste absorbtia produselor cosmetice, dar proprietatile si utilizarile acestei plante le depasesc pe cele menționate anterior, facand parte dintr-un un tratament pentru acnee si dermatita foarte raspandit la nivel popular. 

Uleiul esential de Menta (Mentha Arvensisleaf Oil)

Componenta cheie a mentei este mentolul, un antiinflamator natural care calmeaza roseata pielii. 

Extract de Pufulita (Epilobium Angustifolium)

Epilobium angustifolium este o planta medicinala utilizata in întreaga lume in medicina traditionala pentru tratamentul multor afectiuni,  posedand o gama larga de efecte farmacologice si terapeutice, inclusiv proprietati antioxidante, anti-proliferative, antiinflamatorii, antibacteriene si anti-age. Ea este un antioxidant natural care nu numai ca protejeaza pielea de daunele oxidative, ci si are un caracter antiinflamator, calmand-o. Prezinta un efect calmant in mai putin de 30 de minute de la utilizare.  Pielea afectata de acnee obtine simultan doua avantaje: al reglarii sebumului, precum si un efect calmant asupra pielii. 

Extract de Mimoza  (Mimosa Tenuiflora)

Tepezcohuitul este un copac care creste in Mexic. Numele sau stiintific este Mimosa TenuifloraEra folosit de vechii mayasi pentru tratamentul leziunilor aplicand scoarta macinata pe ele, iar astazi este cunoscut sub numele de „arborele pielii”.  In traducere numele sau este „copacul dealului care sangereaza” , deoarece extractul sau este rosiatic. Este antiinflamator, antibacterian,  regenerativ, venotonic, bacteriostatic, fungicid, hidrateaza pielea, anti-age si antiacneic excelent datorita proprietatilor astringente.

Alantoina 

Alantoina este un compus chimic (care poate fi gasit in mod natural in diferite plante sau obtinut artificial in laborator) cu capacitatea de a regenera si vindeca pielea. De aceea este un ingredient utilizat pe scara larga in produsele anti-acnee si pentru a evita imperfectiunile dupa disparitia cosurilor.

 

Produsele Remary™ sunt non-toxice, notificate EU, indeplinesc Directivele Europene cosmetice si nu au efecte adverse!

Sfaturi generale pentru ingrijirea pielii atunci cand utilizezi produse pentru acnee

Produsele anti-acnee sunt doar un pas al ingrijirii regulate a pielii. Cand utilizezi astfel de produse, nu uita:

  • Spala zonele cu probleme macar de doua ori pe zi. Foloseste un produs de curatare usor. Spalarea si exfolierea excesiva pot, de asemenea, agrava acneea. Scruburile care se dizolva in timpul spalarii sunt cele mai putin abrazive, iar scruburile cu seminte de fructe macinate si oxid de aluminiu tind sa fie mai abrazive.
  • Ia in considerare plasturii de curatare a porilor lipiciosi. Aceste produse pot fi utilizate pentru a elimina impuritatile, uleiul si comedoanele din pori. Aplica banda pe pielea umeda, las-o sa se usuce si apoi indeparteaz-o.  Nu le utiliza mai mult de o data la trei zile.
  • Nu utiliza prea mult produs. Dupa curatarea pielii, aplica suficient produs acneic pentru a trata zonele afectate. 
  • Foloseste o crema hidratanta, fara grasime, pe baza de apa. Acest tip de emulsie calmeaza pielea uscata si solzoasa.
  • Evita produsele cosmetice pe baza de ulei, produsele de protectie solara si produsele pentru par gras. Utilizeaza produse non-comedogene sau pe baza de apa.
  • Nu atinge si nu sparge cosurile pot aparea infectii sau cicatrici.
  • Evita sa lasi ceva sa iti atinga fata. Pastreaza-ti parul curat si departat de fata. De asemenea, evita sa pui mana sau telefonul pe partile afectate.
  • Nu lasa machiajul peste noapte.
De ce este ales tratament anti-acnee Remary

Concluzii. Cum sa scapi de acnee cu produsele profesionale Remary

Acest remediu cu produse profesionale Remary s-ar putea sa nu functioneze pentru toate tipurile de acnee, dar sigur merita o incercare. Tratamentul acneei cu produse profesionale Remary este un  tratament fara  prescriptie medicala pentru acneea usoara pana la cea moderata. Se aplica individual pe cosuri pentru a reduce roseata, inflamarea si pentru a ajuta la accelerarea procesului de vindecare. Daca acneea nu se imbunatateste dupa doua saptamani de tratament la domiciliu, ia in considerare consultarea medicului tau sau a unui specialist dermatolog pentru ingrijire personalizata concentrata pe cauzele acneei. Astfel de tratamente la domiciliu sunt utilizate pentru cosuri active, in timp ce medicamentele pentru acnee opresc eruptiile inainte de a incepe. Tratamentele la domiciliu sunt excelente pentru cei care au cosuri ocazionale sau ca supliment la medicamentele folosite in tratamentul acneei. 

Daca ai acnee, acum stii ca exista masuri pe care le poti pune in practica pentru a imbunatati starea pielii. De asemenea, aminteste-ti ca nu esti singura care sufera de aceasta afectiune. Daca te uiti in jurul tau, vei vedea ca acelasi lucru li se intampla prietenilor si majoritatii adolescentilor.

20 de comentarii la „Cum sa scapi de acnee cu produsele profesionale Remary

  1. De când cu masca, tot mai des apar mici monștri. Îmi place ce am citit, foarte detaliat articol și util, iar ingredientele din produse mi se late tare bune. Mulțumesc pentru recomandare!

  2. Ma lupt cu acneea si cred ca am sa ma lupt pana am sa mor,… printre riduri o sa imi apara cate un cos,… as fi curioasa sa incerc si aceste produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.