Top 5 lucruri pe care trebuie sa le cumperi in ianuarie 2021

Top 5 lucruri pe care trebuie sa le cumperi

Ca in fiecare an, luna ianuarie este una plina de reduceri de care trebuie sa profiti, pentru a achizitiona lucrurile pe care ti le doresti de foarte mult timp. Acum este momentul oportun sa colinzi toate site-urile, pentru a gasi produse de inalta calitate la preturi accesibile. Trebuie sa iei in calcul toate industriile care te intereseaza, de la fashion, pana la produse auto sau de bacanie. Este indicat sa faci acest lucru, deoarece s-ar putea ca in toate acestea sa gasesti cate un lucru care sa iti atraga atentia si de care sa nu constientizezi pana acel moment ca ai nevoie. Pentru aceasta am alcatuit un top 5 lucruri pe care trebuie sa le cumperi la acest inceput de an.

 Top 5 lucruri pe care trebuie sa le cumperi la acest inceput de an: 

  • Haine in tendinte

Articolele de imbracaminte sunt in general foarte scumpe, mai ales cele care se afla in topul ultimelor tendinte. Daca in restul anului nu iti permiti sa iti cumperi cardiganul sau rochia mult visata, in ianuarie ai ocazia de a o achizitiona la un pret mai mult decat decent. Din acest motiv, este recomandat sa pui cativa bani deoparte pentru reducerile din aceasta perioada din an, pentru a putea avea toate hainele pe care iti doresti nespus sa le porti.

  • Piese de mobilier

In orice casa se intampla sa lipseasca o piesa de mobilier care ar putea usura viata proprietarilor sau care ar putea improspata amenajarea. Daca consideri ca ti-ar trebui un pantofar sau ca este nevoie sa inlocuiesti patul matrimonial, urmareste in ianuarie site-urile specializate pentru a putea renova dupa bunul plac. 

Nu este exclus sa te orientezi si spre cateva decoratiuni care consideri ca ar putea sa schimbe complet aspectul unei camere. Chiar daca par inutile, ornamentele pot aduce un plus de veselie, stralucire sau de modernism incaperilor importante din casa.

  • Produse de ingrijire

Toata lumea are nevoie de o crema buna de fata sau de un exfoliant care sa ajute pielea sa arate cat mai bine. Daca vrei neaparat o crema de la o anumita firma, in ianuarie este ideal sa o cauti, pentru a o avea la jumatate de pret. De obicei, produsele de ingrijire de inalta calitate au costuri ridicate, insa acum poti sa te bucuri de serurile si lotiunile mult dorite la sume foarte mici.

Bioderma Photoderm Nude Touch fluid tonifiant de protecție pentru piele mixtă și grasă SPF 50+
Bioderma Photoderm Nude Touch fluid tonifiant de protecție pentru piele mixtă și grasă SPF 50+
Bioderma Photoderm Autobronzant spray auto-bronzant pentru piele sensibila
Bioderma Photoderm Laser crema solara pentru tratarea petelor pigmentare SPF 50+
Bioderma Photoderm Laser crema solara pentru tratarea petelor pigmentare SPF 50+
Bioderma Photoderm KID Spray spray protector pentru copii SPF 50+
Bioderma Photoderm KID Spray spray protector pentru copii SPF 50+
  • Carti

Daca te numeri printre impatimitii cartilor, trebuie sa stii ca in luna ianuarie se anunta reduceri semnificative in aceasta industrie. Trebuie doar sa-ti faci o lista cu cele mai dorite opere si sa le cauti la momentul respectiv. 

Unele persoane pot fi iubitoare de carti de actiune, altele de cele de dezvoltare personala, iar o parte din oameni pot adora cartile de istorie, foarte interesante si educative. Daca te incadrezi in ultima de categorie, vezi aici colectia, pentru a adauga in cos toate titlurile care iti starnesc interesul.

Un veac de singuratate – Gabriel Garcia Marquez

Pacienta tacuta – Alex Michaelides

Acolo unde canta racii – Delia Owens

Inteligenta emotionala – Daniel Goleman

In cele din urma, invata sa faci cumparaturi in mod inteligent si sa achizitionezi produsele preferate in sezoanele de reduceri masive. Doar in acest fel te poti bucura de ceea ce iti doresti la cote maxime, fara regretul banilor cheltuiti.

Sursa foto:  Pixabay.com

3 comentarii la „Top 5 lucruri pe care trebuie sa le cumperi in ianuarie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.