Aparate electrocasnice moderne ce ne ofera momente de fericire

Aparate electrocasnice moderne ce ne ofera momente de fericire

Suntem separati fizic unii de altii, dar uniti de  stres si ingrijorare,  atunci cand vine vorba de sanatatea noastra si a celor dragi.  Nu este surprinzator că multi dintre noi suntem speriati, frustrati, si, cel mai probabil, anxiosi de cand a inceput pandemia. Obiceiurile ni s-au schimbat complet . Cautam noi modalitati de distragere si ne dedicam mai mult timp curateniei si dezinfectarii. Prin urmare, folosim mult mai multe aparate electrocasnice moderne pentru a ne face viata mai usoara si mai suportabila. Un frigider, o masina de spalat vase sau rufe, un cuptor cu microunde ne pot ajuta in momentele in care ne simtim obositi, coplesiti si de ce nu, ne elibereaza de frica coronavirusului. Te poti baza pe  electrocasnicele Toshiba. Te vor ajuta sa-ti gestionezi munca casnica, asigurandu-ti mai mult timp liber sau te pot asista in dezvoltarea de proiecte si abilitati care sa te avantajeze acum si pe viitor. Toate acestea te vor tine departe de umbra coronavirusului si-ti vor oferi mici momente de fericire. Este timpul sa stralucesti si sa fii vedeta zilelor tale! Tehnologia este un aliat cheie pentru a obtine rezultate mai bune, atat pentru a elimina raspandirea coronavirusului, pentru a atenua, reduce impactul acestuia, cat si a construi momente si amintiri, detalii esentiale ale vietii.

Nu ma crezi?

O sa-ti demonstrez.

Confruntati cu pandemia, fiecare si-a proiectat o rutina care sa-i permita o igiena mentala buna. Pe mine ma distrage gatitul si fac din el cat pot o activitate de familie. Un act zilnic, instinctiv si sanatos, care a devenit si un obicei terapeutic ce-mi aduce multe beneficii fizice si emotionale. De ce am nevoie pentru a-l pune in practica? De aparate electrocasnice moderne: frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat vase si rufe Toshiba care are au tehnologii incorporate ce ofera protectie antibacteriana si economii de energie, durabilitate, plus garantii extinse. Ce rezulta? Momente de fericire, o dieta mai sanatoasa, ameliorarea anxietatii legata de coronavirus, conectarea mai buna cu familia, cresterea stimei de sine, creativitatea si bunastarea emotionala, plus ca fac economii. Gatitul este momentul meu de fericirea, dar al tau poate este sportiv, digital sau cu componenta sociala.  Sigur cele care te ajuta sa-l ai si sa-l pastrezi sunt tot aparatele electrocasnice.

Nevoia de a manca mai mult acasa, impreuna cu disponibilitatea timpului care imi lipsea anterior, a declansat creativitatea mea in bucatarie. Astfel, am descoperit ca, dincolo de cuptoarele obisnuite cu microunde, frigidere sau masini de spalat, exista o intreaga lume a tehnologiei Toshiba la indemana „bucatarului chef” care am devenit, o lume in care pot crea facand economie de timp, energie si bani.

  • Frigiderele au un stil modern, dupa un frigider obisnuit iti vor parea ca o nava spatiala, si un spatiu foarte mare (m-am orientat spre cele de 500-650l). La acestea adauga tehnologia avansata de racire si depozitarea reglabila despre care ti-am mai spus in articolul Frigider cu functie antibacteriana si tehnologie japoneza, plus ca noul meu frigider bleumarin e cel mai elegant aparat electrocasnic din casa.
  • Masinile de spalat rufe au miscari multidirectionale care impiedica maltratarea articolelor de imbracaminte si au programe inovatoare de prespalare, spalare si uscare ingrijind mai bine articolele noastre vestimentare. Mai multe despre tehnologiile incluse gasesti in articolul Masina de spalat rufe antibacteriana care ingrijeste hainele si protejeaza sanatatea.
  • Masinile de spalat vase au filtre antibacteriene si lampa UV potrivite germofobilor in care ne-a transformat coronavirusul.
  • Cuptoarele cu microunde prepara diverse rasfaturi prevenind amestecarea mirosurilor, mentin alimentele la temperatura ideala, se curata usor si chiar pot anihila virusul,

dar sa le iau pe rand

Frigiderul Toshiba ce-mi ofera momente de fericire chiar si in pandemie

Frigidere Toshiba pentru bucatarul din mine

Am pregatit retete sanatoase, iar pentru asta mi-am umplut camara si frigiderul cu provizii, dar nu excesiv, ci gandindu-ma si la cei care vor merge dupa mine la supermarket. A fost un moment bun pentru a incepe sa avem toata familia o dieta mai sanatoasa, asa ca am cumparat mai multe fructe si legume ca de obicei si am preparat o serie de mancaruri noi. Datorita frigiderului modern, lupta impotriva coronavirusului s-a transformat in

  • Lupta impotriva risipei alimentare conservand mult timp alimentele

Tehnologiile incluse in aceste frigidere mentin alimentele proaspete,  mult mai mult timp si evita risipa de alimente. Pe timp de pandemie acest lucru este vital.  Tehnologia sistemului Alloy Cooling 360 de la Toshiba garanteaza racirea aerului mult mai rapida, mai omogena, mai eficienta, permitand pastrarea alimentelor, produse crude sau feluri de mancare gatite, de pana la doua ori mai mult.  Sanatatea mea si a familiei mele sunt intr-o stare mult mai buna pentru ca am profitat la maximum de proprietatile alimentelor. 

  • Pastrarea neschimbata a gustului, calitatii, texturii, aromei alimentelor

Datorita tehnologiei 3System care mentine proprietatile fiecarui aliment cat mai mult timp, ele nu-si mai schimba gustul, calitatea, textura, aroma chiar daca sunt tinute o perioada de timp mai mare in frigider. Cele trei sisteme de racire reglabile adapteaza in mod independent temperatura, umiditatea, fluxul de aer purificat conservand mai bine produsele alimentare, astfel incat sa ramana gustoase si pline de vitamine ca in clipa cumpararii. In plus, se previne amestecarea mirosurilor, asa ca aroma neplacuta de carne a congelatorului nu-mi va mai strica orice bautura in care adaug gheata, salata mea strict vegetariana nu va mai imprumuta mirosul fripturii care e depozitata alaturi de ea sau aroma laptelui nu va mai prinde iz de peste.

  • Eliminarea  virusilor si microbilor 

Una dintre preocuparile mele actuale este igiena, asa ca sistemul antibacterian inovator ce imbunatateste siguranta si calitatea alimentelor depozitate in frigider, sigur ca m-a interesat. La mijloc este o tehnologie de sterilizare cu plasma si de purificare a aerului cu ioni si electroni Plasma + Pure  care are capacitatea de a preveni, contracara si elimina  bacterii, virusi sau ciuperci. Este conceputa pentru a pastra aerul curat in frigider, departe de descompunerea etilenei care accelereaza foarte mult deteriorarea fructelor și legumelor. Intr-adevăr, de asta avem nevoie acum. Si daca mai adaug si faptul ca aceste frigidere au o capacitate XXL de a stoca si organiza in mod corect mancarea, fiecare lucru in locasul sau corespunzator, este frigiderul perfect pentru a trece peste carantina.

  • Organizarea frigiderului

Mie mi-e un pic mai greu sa imi organizez frigiderul. De obicei interioarele frigiderelor au zone cu grade diferite de temperatura si fiecare aliment trebuie plasat in zona lui. Cu frigiderele Toshiba pot sa uit de organizarea asta. Ele au o tehnologie care permite aerului sa circule prin interiorul frigiderului, iar alimentele depozitate pe usa sau in partea de sus vor ramane la fel de reci ca cele plasate in alte locuri. In acelasi timp, aceste frigidere sunt proiectate cu diferite niveluri de refrigerare, astfel incat utilizatorul sa poata regla cu usurinta nivelul de temperatura pentru a satisface nevoile de depozitare a fiecarui aliment.

  • Scaderea consumului de energie

 Aceste frigidere Toshiba sunt capabile sa economiseasca pană la 50% din consumul de energie comparativ cu un frigider conventional datorita tehnologiei lor puternice- Inverter.

Gatitul inseamna povesti. Este ceva atat de simplu si, in acelasi timp, atat de complex, cum ar fi sa cream o naratiune despre noi insine printr-un fel de mancare. Sa inceapa povestea!

Aparate electrocasnice moderne versus coronavirus (3)

Cuptoarele cu microunde Toshiba ajuta la gatit, dar si la igienizat

Multi sunt cei care cred că cuptorul cu microunde serveste doar pentru a incalzi ceasca de cafea sau resturile de la pranz, dar gresesc. Acest aparat permite gatirea rapida, usoara si economica. Cand n-am chef sa prepar cina, se intampla si asta cateodata, apelez la el. Pot face multe retete sanatoase si rapide cum ar fi peste cu lamaie. Pestele poate fi chiar si inghetat, dar in 10 minute, la putere maxima, am o masa la fel de gustoasa pe cat de sanatoasa pentru ca aceste cuptoare cu microunde au inclusa cea mai buna tehnologie pentru a dezgheta repede fara a pierde calitatea. Gatitul este o optiune excelenta de relaxare, ma simt ca un bucatar profesionist, invat retete si imi rasfat familia. 

Electrocasncele Toshiba imi ofera momente ale zilei pentru a ma bucura impreuna cu familia,  pregatind ceva delicios si distrandu-ma. Si da, fericirea vine in bucatarie cu oameni fericiti, pozitivi, entuziasti, veseli, carora le plac provocarile de a invata lucruri noi si risca sa experimenteze activitati care nu sunt intru totul atractive, pana in momentul in care le incearca. Exerseaze-le. Acum este timpul ca si tu sa impartasesti si sa luminezi spatiul bucatariei tale. Spune-ti povestea bucatarind!

Sper sa nu razi de mine, dar in dorinta de a-mi garanta siguranta, am descoperit ca pot economisi din timpul de dezinfectare, pur si simplu folosind cuptorul cu microunde. El are un tub magnetronic care transforma energia electrica in microunde radio de inalta frecventa. Acestea sunt absorbite de catre moleculele de apa, apoi prin procesul de conductie termica se incalzesc si cele alaturate.) Dupa cum stii, virusul are nevoie de un mediu umed pentru a supravietui, iar in cuptorul cu microunde moleculele de apa ce-l inconjoara se pot incinge suficient cat sa-l anihileze. 

Aparate electrocasnice moderne ce ne ofera momente de fericire 1 (2)

Prevenirea coronavirusul incepe de la spalarea buna a vaselor si a hainelor

Masinile de spalat vase Toshiba

Am pregatit masa, acum trebuie spalate vasele. Nu vreau sa fac asta manual (ma aseman Agathei Christie care a zis ca spalatul vaselor „este o activitate atât de stupidă încât îmi provoacă întotdeauna gânduri criminale”), asa ca o masina de spalat vase e mana cereasca. Coronavirusul este destul de incapatanat si persitent, asta insemnand ca poate sta pe tacamuri, pahare sau vesela intre 13 si 72 de ore, asta fara a socoti ca vreuna din ele este de plastic, cand timpul se prelungeste intre doua si trei zile. In acest caz este foarte importanta spalarea lor frecventa si temeinica, iar masinile de spalat vase de la Toshiba au un program de spalare cu temperatura de 70 °. Ele curata si igienizeaza total vasele prin cumularea tehnologiei lampii UV Toshiba Sanitization cu filtrul antibacterial – LIFE Protection.

In timpul in care se spala vasele,  pregatesc ceva delicios pentru mine si pentru ai mei, profitand de aceasta pauza pentru a ma bucura de fiecare moment.

Aparate electrocasnice moderne versus coronavirus (2)

Masinile de spalat Toshiba sunt esentiale pentru a elimina coronavirusul

Am terminat de gatit, am mancat si acum masina spala vasele. Ce-ar fi daca as pune la spalat si o masina de rufe? Ai zice ca daca petrecem mai multe zile acasa, vom purta si spala mai putine haine. Eu ma imbrac ca si cum ar trebui sa merg la job, asa ca numarul de haine murdare n-a scazut.  Cum ti-am spus, mai si bucataresc zilnic, asa ca reusesc sa murdaresc mai multe textile decat in mod normal. Recomandarea mea relativ la aceste masini de spalat este ca nu trebuie sa astepti sa ai un cos plin cu haine pentru a le pune la treaba. 

Coronavirusul poate supravietui pe haine si suprafete. Din acest motiv, este importanta spalarea si dezinfectarea eficienta a hainelor. Cu masinile de spalat rufe Toshiba scapi de aceasta grija datorita tehnologiile incluse. Le-am detaliat pe toate in acest articol . In plus, cand vii de afara, poti pune un program scurt cu apa fierbinte  impiedicand virusul sa ramana pe haine. Unele dintre masinile de spalat au ca factor de siguranta suplimentara- uscatorul. Orice masura preventiva este binevenita, iar eu stau mai linistita datorita lui. Cum stau intr-o comunitate pe verticala, adica la bloc, ma gandesc ca virusul poate exista in uscatoria de care ne folosim 20 de familii. Nu-i mai sigur sa folosesc eu uscatorul decat sa risc? Plus ca datorita programului 45’ to Wear pot spala si usca hainele in doar 45 de minute.

Sunt fericita cand eu si cei dragi suntem sanatosi.

Functionalitate si design Toshiba

Casa noastra este locul in care ne simtim cel mai bine, confortabil. Ea este acel spatiu care ne reflecta personalitatea si stilul nostru de viata, asa ca atunci cand vine vorba de transformare si decorare, vrem sa avem elemente si aparate electrocasnice care sa ne oglindeasca identitatea. Revolutia aparatelor electrocasnice nu se evidentiaza doar in modul in care este preparata mancarea, spalate rufele sau tehnologia pe care o aduc aceste aparate, ci si in evolutia pe care ele o marcheaza in decorarea unei case. Spatiile deschise devin din ce in ce mai frecvente in designul arhitectural, iar bucatariile sunt integrate cu camera de zi si sufrageria. Atunci cand alegem aparate electrocasnice precum frigiderul, cuptorul cu microunde sau masina de spalat, vrem ca acestea sa se armonizeze cu stilul si culoarea altor dispozitive sau mobilier pentru a crea un echilibru intre spatii si pentru a alinia tendintele de design interior. Acum, gospodinele au posibilitatea de a avea bucatariile visate in functie de gusturile si preferintele lor, asta incluzand si aparate electrocasnice de diferite culori. Noua colectie de electrocasnice de top de la Toshiba este in culori inchise: negru si bleumarin, cu finisaje din sticla si otel inoxidabil, oferind spatiului tehnologie de ultima generatie combinata cu eleganta unui design avangardist, sofisticat. Ele transforma casa intr-un loc de o eleganta unica.

Suntem in cel mai bun loc de pe planeta si ne construim lumea de pace si armonie pe care ne-o dorim: casa noastra dulce, refugiul nostru, cuibul nostru … Acel loc care are energia noastra, in care traim si ne construim visele, casa care poate fi la fel de dulce pe cat alegem sa o facem.

Aparate electrocasnice moderne ce ne ofera momente de fericire 1

Concluzii: Aparatele electrocasnice Toshiba creeaza momente de fericire

Electrocasnicele fac parte din rutina zilnica, dar de multe ori nu le recunoastem rolul pe care il au in viata noastra. Alegerea lor corecta ne face sa castigam in calitatea vietii. Datorita functiilor si caracteristicile lor ne permitem sa avem mai mult  timp la dispozitie pentru ceea ce dorim cu adevarat sa facem si, de asemenea, ne simplifica procesele care, pană acum, ne-au rapit o multime de energie.

Lasa iubirea sa intre in bucatarie, fii constient ca acolo se naste sanatatea, starea noastra fizica care ajuta starea mentala si spirituala sa ramana armonioasa si fericita!

Nu trebuie decat sa apesi un buton.

Ce parere ai,  cum te pot ajuta electrocasnicele Toshiba sa treci mai usor peste aceasta pandemie? Ce momente de fericire iti poti crea cu ajutorul lor?

noile mele electrocasnice Toshiba 1

21 de comentarii la „Aparate electrocasnice moderne ce ne ofera momente de fericire

  1. Ce articol documentat! Mulțumesc, ma ajuta mult informațiile. Cat despre asa ceva, mie mi-ar prinde bine o mașină de spălat vase dacă as avea loc în bucatarie

  2. Clar electrocasnicele nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa, ne usureaza munca foarte mult. Eu am de la mai multe branduri si sunt multumita de ele.

  3. Am si eu un frigider mai nou si noile tehnologii chiar ma ajuta. Adica legumele se pastreaza proaspete mai mult timp si carnea poate sa astepte o zi in plus, iar eu nu ma stresez ca voi avea neplaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.