Ai un prieten pasionat de sport? Iată ce cadou poți să-i iei de ziua lui!

Ai un prieten pasionat de sport Iată ce cadou poți să-i iei de ziua lui! (2)

Sportul e o activitate care te menține în formă, având numeroase beneficii pentru corp. În același timp, e și o pasiune. Pentru unele persoane, nimic nu poate fi mai incitant decât să își urmărească echipa favorită câștigând un meci și să fie la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Dacă ai un prieten pasionat de sport, ar fi indicat să îi iei de ziua lui ceva care se leagă de această pasiune. Indiferent că practică un sport sau doar îi place să urmărească parcursul echipelor favorite, poți să găsești ceva potrivit, care îi va arăta că te-ai gândit atent la ce i-ai luat.

Iată ce poți să-i dăruiești de ziua lui unui prieten pasionat de sport!

  • Un bilet la un meci

Ce poate fi mai potrivit decât un bilet la un meci pentru amândoi, ca să petreceți timp de calitate împreună? Cea mai bună variantă ar fi să găsești un meci deosebit, la care e greu să găsești bilet. Eventual, poate să fie chiar în alt oraș, astfel încât să aveți o experiență cu totul deosebită. Așa puteți îmbina călătoria cu pasiunea pentru sport.

  • Un tricou cu logo-ul echipei

Dacă optezi pentru haine, poți să alegi ceva cu tematică sportivă. Un tricou sau un hanorac cu logo-ul echipei favorite este o opțiune foarte bună. Altă variantă este echipamentul pentru practicarea respectivului sport sau haine care doar sunt inspirate din acesta. 

De exemplu, dacă joacă baschet, poți să iei îmbrăcăminte pentru bărbați inspirată din uniforma jucătorilor, cum ar fi o pereche de pantaloni scurți sau un maiou cu emblemă. Dacă vrei să fii și mai creativ, poți să-i dăruiești un tricou personalizat cu câteva cuvinte emblemă rostite de sportivul preferat.

FIFA 21 PS4 Standard Edition 

Fortnite – DarkFire Bundle – PS4 

Joc Farming Simulator 19 Premium Edition Pentru PlayStation

Joc NBA 2k15 cod Activare PC 10168

  • Un joc video

Dacă e pasionat de sport și de jocuri video, îi poți dărui prietenului tău jocul mult visat, pe care intenționa să și-l cumpere de când a apărut. Poți alege e un joc nou sau o nouă versiune a unuia pe care îl are deja. Indiferent de situație, ai la dispoziție o mulțime de opțiuni pentru a alege ceva care l-ar putea interesa.

  • Gift Card

Dacă oferi un gift card, poate părea că nu ți-a păsat prea mult de cadoul său. Uneori, însă, poți să optezi pentru această variantă, dacă vrei să îi lași libertatea să aleagă ceva care i-ar folosi cu adevărat. Mai ales atunci când nu ești sigur dacă i-ar plăcea ce vrei să îi iei, e mai bine să-i dai lui însuși posibilitatea să cumpere ceea ce vrea. E potrivit un gift card pentru un magazin sportiv, de unde poate intenționa să-și ia ceva la un moment dat sau care îi place în mod deosebit.

Sportul e o activitate benefică pentru organism, dar și o pasiune, atunci când preferi să urmărești echipele favorite și să fii la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Dacă ai un prieten care este un fan înfocat al unei anumite echipe, poți să-i iei un cadou potrivit, dacă alegi ceva legat de sportul respectiv.

Sursa foto: Storyblocks.com

Set Homme, Barbati Apa de Toaleta, 50 ml + Gel de dus, 75 ml Joop

Set Homme, Barbati Apa de Toaleta, 50 ml + Gel de dus, 75 ml Joop

Set cadou barbati Pierre Cardin GBS766 - Exclusive Collection - cu protectie RFID

Set cadou barbati Pierre Cardin GBS761 – Exclusive Collection

Set cadou barbati Enzo Bertini

Set cadou barbati Enzo Bertini

Set cadou barbati Pierre Cardin GBS758 - Exclusive Collection

Set cadou barbati Pierre Cardin GBS758 – Exclusive Collection

Apa de Parfum Acqua di Gio Absolu Instinct, Barbati, 75 ml

Apa de Parfum Acqua di Gio Absolu Instinct, Barbati, 75 ml

24 de comentarii la „Ai un prieten pasionat de sport? Iată ce cadou poți să-i iei de ziua lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.