Recastiga-ti sanatatea unghiilor si a parului!

Recastiga-ti sanatatea unghiilor si a parului !

Ai idee care sunt partile corpului in care stilul nostru de viata se reflecta cel mai mult?  Da, exact, sunt parul si unghiile. Stresul, o dieta dezechilibrata si factori externi precum frigul, umiditatea sau poluarea sunt unele dintre cauzele care fac ca unghiile sa fie fragile, iar parul sa tinda sa se rupa. Cu toate acestea, de multe ori acesti factori sunt mai degraba un semn al unei functionari incorecte a corpului datorita unei boli sau rezultatul unei diete haotice. Puterea unor nutrienti si antioxidanti specifici la fel ca cei continuti in produsele Novophan- capsule vegetale si gama larga de sampoane- poate face o diferenta majora in modul in care pielea, parul si unghiile arata si se simt. Recastiga-ti sanatatea unghiilor si a parului!

Nu stiu dacă ti se intampla si tie, dar mie toamna si primavara, imi cade parul foarte mult. Este adevarat ca e foarte lung si ca un singur fir de par cazut pare cat zece din cele scurte, dar nu este placut cand observ asta. Recent, datorita campanie BuzzStore am incercat aceste capsule asociate cu un sampon regenerant si chiar au functionat. A fost valabil si pentru unghiile mele slabite datorita manichiurii semipermanente, deoarece produsul, conform instructiunilor sale de utilizare, favorizeaza productia de keratina in unghii si par.

Stiai ca?

  • Fiecare persoana are aproximativ un milion de fire de par, pe cap. Aceste fire de par sunt formate din keratina care faciliteaza cresterea parului cu un milimetru la fiecare 3 zile. 
  • Unghiile sunt, de asemenea, celule intarite pe baza de keratina. In fiecare zi cresc 0,1 mm, desi cele de la maini cresc de 4 ori mai repede decat cele de la picioare. Ele sunt responsabile pentru protejarea pielii sensibile pe care o acopera.
Sampon anti-matreata ACM Novophane K impotriva descuamarii cronice a scalpului, 125 ml
Sampon anti-matreata ACM Novophane K impotriva descuamarii cronice a scalpului, 125 ml
Sampon ultra-nutritiv ACM Novophane, 200 ml
Sampon ultra-nutritiv ACM Novophane, 200 ml
Sampon energizant ACM Novophane, 200 ml
Sampon energizant ACM Novophane, 200 ml
Sampon sebo-regulator ACM Novophane, 200 ml
Sampon sebo-regulator ACM Novophane, 200 ml

Sunt sigura ca nu de putine ori ti-ai rupt o unghie. Unghiile ca si parul sunt alcatuite dintr-o proteina numita keratina, pe care corpul o fabrica cu intentia de a le proteja. Multe persoane care au alopecie au probleme si cu unghiile. Atunci cand corpul nu are o cantitate suficienta de substante nutritive, este posibil ca aceasta keratina sa nu fie generata. Pentru a le intari, se recomanda de obicei consumul de suplimente de vitamine pe langa o dieta care include vitaminele A si B . Pe langa mancare, exista si practici abuzive care ne strica unghiile sau parul, de la abuzul ojei sau al placii de indreptat parul pana la igiena excesiva. Desi exista diferite patologii care pot afecta sanatatea si aspectul unghiilor, o alta cauza frecventa este abuzul de manichiuri foarte agresive care modifica formarea corecta a unghiei.  Dupa cum ti-am spus am patit-o si eu cu oja semipermanenta, totul a fost ok pana cand am vrut sa o indepartez si atunci s-a luat cu tot cu un strat din unghie. Lacurile astea de intarire ajuta deoarece contin plastifianti, dar la indepartarea lor unghia ramane mai fragila.  Consumul unei diete care nu include proteine ​​sau care este saraca in vitaminele A si B, care contribuie la producerea keratinei din care este fabricată unghia, declanseaza unghiile si parul casante. Spalarea excesiva, sapunurile folosite, statul cu mainile in apa mult timp, temperatura apei, toate contribuie la slabirea si ruperea unghiilor. Daca ai unghiile excesiv de moi face ca ele sa se rup usor. Dincolo de fragilitate, unghiile se pot si exfolia, desprinzandu-se in straturi. De obicei aceasta este legata de varsta, aparand dupa 50 de ani.

Kollagen (Colagen) 11000 Plus System 10monodz DOPPEL HERZ
Kollagen (Colagen) 11000 Plus System 10monodz DOPPEL HERZ
Kollagen (Colagen) Beauty System 30dz DOPPEL HERZ
Tratament 3 Luni Colagen Si Acid Hialuronic Forte 30X 3 INTERHERB
Collagen Enhance (Colagen BioCell 1000mg cu Acid Hialuronic) ResVitale 60cps vegetale GNC
Colagen BioCell 1000mg cu Acid Hialuronic 60cps vegetale

Recastiga-ti sanatatea unghiilor!

Suplimentul alimentar Novophane pentru unghii si par creat de laboratorul dermatologic ACM vine sub forma de capsule vegetale, bogate in vitamine, aminoacizi, sulf si microelemente. Aceste capsule contin in special biotina (vitamina B8), fier si zinc, contribuind la mentinerea sanatatii parului si unghiilor. 2 capsule luate in timpul mesei, pe zi, ofera cea mai mare parte din aportul zilnic recomandat pentru aceste doua ingrediente.

  • 100% din valorile nutritionale de referinta in vitamina B2, B5 si B6;
  • 89% din valorile nutritionale de referinta in fier;
  • 83% din valorile nutritionale de referinta in vitamina E;
  • 75% din valorile nutritionale de referinta in vitamina C;
  • 15% din valorile nutritionale de referinta in magneziu.

Fier și vitamina C

Anemia poate duce la ruperea unghiilor. Acest lucru se datorează unui deficit de fier sau vitamine. Cu suplimente care contin fier se poate combate anemia si preveni fragilitatea unghiilor. Insotit de vitamina C, proprietatile fierului vor fi mult mai bine absorbite. Fierul ajuta la oxigenarea celulelor sanguine si a hemoglobinei. Functia hemoglobinei este de a transporta oxigenul catre plamani si tesuturile corpului astfel incat sa mentina functiile de baza. Fara aceste celule rosii sanatoase, corpul nostru nu poate obtine suficient oxigen si consecintele sunt: epuizare, slabiciune, anemie, par si unghii fragile.

Biotina

Biotina este cunoscută sub numele de vitamina B8 sau vitamina H. Este dovedit ca este singura capabila sa imbunatateasca rezistenta unghiilor cu 100%. Este inclusa in familia vitaminei B, familie care este responsabila pentru mentinerea sanatatii pielii si a parului. Ea este o vitamina solubila in apa care este utilizata in cresterea celulelor, producerea de acizi grasi si aminoacizi. Biotina este utila pentru mentinerea unui nivel stabil de zahar in sange.

Alte vitamine din grupa B

Majoritatea acestor vitamine se gasesc de obicei impreuna in aceleasi alimente, de exemplu in cele de origine animala. In legume si nuci putem gasi si vitamine B, dar unele dintre vitamine precum B12 sunt mai greu de obtinut, daca nu se consuma proteine ​​de origine animala. Daca esti vegetarian este posibil sa ai un deficit din unele dintre aceste vitamine si se recomanda sa iei suplimente de vitamina B12.

Magneziu

Magneziul joaca un rol important in sanatatea parului si a unghiilor. Expertii sunt de acord ca magneziul este mineralul anti-stres al naturii.

Atentie:

  • Nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.
  • Nu depasi doza zilnica recomandata.
  • Nu-l lasa la indemana copiilor si aproape de sursa de caldura sau umiditate.
ACM Crema hidratanta anti-imbatranire Duolys Riche 40ml
ACM Crema hidratanta anti-imbatranire Duolys Riche 40ml
ACM Ser intensiv antioxidant cu vitamina C pura 15% Duolys CE, 15 ml
ACM Ser intensiv antioxidant cu vitamina C pura 15% Duolys CE, 15 ml
ACM Crema hidratanta si restructuranta contur ochi Duolys, 15ml
ACM Crema hidratanta si restructuranta contur ochi Duolys, 15ml
ACM Crema hidratanta anti-imbatranire Duolys Legere, 40ml
ACM Crema hidratanta anti-imbatranire Duolys Legere, 40ml

Recastiga-ti sanatatea parului!

In diferite etape de viata, noi, femeile avem pielea uscata, ne cade parul sau este friabil, avem unghii casante. Aceste simptome sunt datorate unei multimi de factori ce pot varia de la deficiente nutritionale pana la unele boli cum ar fi hipotiroidismul.  Mesele echilibrate cu fructe si legume, cereale integrale, oua, peste, seminte si nuci sunt o modalitate excelenta de a ne asigura ca obtinem nutrientii de care avem nevoie, dar nu tot timpul sunt si suficiente. O eficacitate dovedita o au sampoanele si lotiunile de la Novophane. Ele sunt de mai multe feluri, concepute pentru mai multe probleme, dar eu am testat doar samponul energizant pentru par tern, deteriorat si fragilizat. Daca te-ai saturat sa vezi scurgerea dusului tau infundata de cantitatea mare de par care ti-a cazut in timpul spalarii, daca parul de pe perna si firele care se desprind atunci cand iti desfaci parul te-au alarmat, e timpul sa faci ceva. Incearca suplimentul alimentar ACM Novophane 60 capsule si samponul regenerant si vei vedea ca paruliti devine mai puternic si mai rezistent.

Pentru ce este recomandat samponul energizant

  • Par plictisitor si obosit
  • Marirea volumului
  • Facilitarea pieptanarii

Samponul energizant Novophane combina o sinergie de 6 vitamine stimulante pentru scalp. Printre acestea se numar: Vit E, Vit C, Vit B5, Vit B6, Vit PP si biotina, iar rolul lor l-am descris mai sus.  El contine, de asemenea, agenti naturali care face munca de descurcare a parului mult mai usoara fara sa incarce firul de par. Samponul energizant Novophane permite o curatare delicata pentru scalpul fragil. 

Ce spun cei care folosesc

Sampon anti-matreata ACM Novophane K impotriva descuamarii cronice a scalpului, 125 ml
Sampon anti-matreata ACM Novophane K impotriva descuamarii cronice a scalpului, 125 ml

Prima data a disparut pruritul, iar matreata e pe cale de disparitie. Este excelent samponul!!!!!

Alexandru A

Recomand, își face treaba.

Cristina P

Dupa ce am incercat diverse, samponul de la ACm anti-matreata m-a ajutat sa scap de cojile de pe scalp. Il recomand, in combinatie cu Diprosalic. Smaponul pentru curatarea sparului si a scalpului, Diprosalic, dupa spalare, dat pe par, pentru pastrarea nivelului redus de sebum. Am ajuns de la spalare la 2 zile, cu aparitia cojilor la aproape o ora dupa spalare, la a putea sa ma spal lejer pe cap la 4-5 zile. Parul se ingrasa, dar normal, fara coji pe sclap.

Alexandru N

Un alt avantaj al samponului Novophane este ca poate fi folosit frecvent. Eu il alternez cu samponul de uz zilnic pentru ca imi doresc intotdeauna un produs pentru par care sa-mi ofere mai multe beneficii pe langă simpla curatare. Lasa parul cu adevarat frumos, stralucitor si aceast lucru se observa dintr-o simpla privire. Energizarea si vitalizarea parului cu Novophane este o optiune excelenta pentru un par mai atractiv. Eficacitatea sa creste in cazul in care este cumulata cu capsulele vegetale si cu un tratament special de anti-cadere.

 Recastiga-ti sanatatea unghiilor si a parului cu Novophane!

21 de comentarii la „Recastiga-ti sanatatea unghiilor si a parului!

  1. Folosesc și eu atât șamponul, cât și suplimentul alimentar și am observat că ușor-ușor încep să dea randament. Mă bucur tare mult că le-am descoperit.

  2. Am gasit si eu samponul in cutia Buzzbox si abia astept sa il incerc dupa ce termin tratamentul pentru dermatita. cel mai probabil si eu il voi folosi alternat cu un sampon normal.
    Ma bucur sa aflu ca are atat de multe beneficii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.