A ce miroase Craciunul?

A ce miroase Craciunul

Te-ai intrebat vreodata a ce miroase Craciunul? Cu siguranta, fiecare are un miros in minte: scortisoara, cuisoare, cardamom, zapada, vin fiert, vanilie, ghimbir, portocale, boabe de cafea macinate, miere, aer proaspat si rece, ciocolata, cozonac … Craciunul are multe atingeri aromate care evoca momente in familie, sarbatori … sentimente de euforie, emotie!

Aroma este un element esential al decorului

Chiar in timp de pandemie este ceva obisnuit sa vezi strazile si magazinele pline si pregatite de Craciun. Toate au o atingere minima a Craciunului: lumini colorate, ghirlande, copaci impodobiti, colinde … Dar in casa avem ceva mai mult, arome personalizate uleiuri parfumate ce creeaza un spatiu senzorial cald, care ne trezeste toate simturile si ne face sa traim o experienta memorabila. Aroma de la Aroma Land este inca un element al decorului de Craciun. 

Aromele de Craciun se impart in trei categorii:

  • Gourmet- Parfumuri dulci care amintesc de prajituri, ciocolata calda, placinta cu mere si scortisoara. Sunt cele mai familiare arome si evoca familia, unitatea si dragostea ei.
  • Florale- Parfumuri care ne amintesc de florile si fructele rosii ale Craciunului care sunt impodobesc masa, usile, obiectele de iluminat. Chiar daca poinsettia nu are miros, pe ea o asociez cel mai mult cu un Craciun floral.
  • Lemnoase- Parfumuri ce amintesc de mirosul de brad al padurilor inzapezite, de contrastul dintre raceala zapezii si caldura lemnelor ce ard in semineu, de intreaga familie ce inconjoara bradul de Craciun si deschide cadourile.
Aromaterapie sau aromoterapie? De ce avem nevoie de un difuzor de aroma? Difuzor Aromaterapie cu ultrasunete Relax, Aroma Land, 500 ml, 16W, D17x13

Difuzor Aromaterapie cu ultrasunete Relax, Aroma Land, 500 ml, 16W, D17x13

Aromaterapie sau aromoterapie? De ce avem nevoie de un difuzor de aroma?

Difuzor aroma Taotronics TT-AD002, Light grain retail

Aromaterapie sau aromoterapie? Difuzor Aromaterapie umidificator Hippo G, lemn natur + Cadou Ulei Esential Lavanda

Difuzor Aromaterapie umidificator Hippo G, lemn natur + Cadou Ulei Esential Lavanda

Aromaterapie sau aromoterapie? De ce avem nevoie de un difuzor de aroma?

Difuzor aroma terapie Taotronics TT-AD004 400ml, 13W, Stejar deschis

A ce miroase Craciunul?

S-a dovedit ca integrarea unei arome in decorul nostru intareste spiritul Craciunului. Aroma Land livreaza atat uleiuri esentiale cat si amestecuri naturale de uleiuri aromatice de inalta calitate.  Saptamana aceasta am testat in difuzorul de aroma aceste uleiuri volatile aromate: mar, portocala si scortisoara. Delicioase toate trei. Cu aceste arome s-a creat instantaneu in casa un climat pozitiv plin de emotiile si amintirile Craciunurilor trecute.

Difuzor uleiuri esentiale, umidificator aromaterapie, ultrasunete cu telecomanda 300 ml, multicolor

Difuzor uleiuri esentiale, umidificator aromaterapie, ultrasunete cu telecomanda 300 ml, multicolor

Umidificator difuzor aromaterapie, TBonlyone TB-13, silentios, ultrasonic, 30mlh

Umidificator difuzor aromaterapie, TBonlyone TB-13, silentios, ultrasonic, 30mlh

Difuzor Aromaterapie Happy

Difuzor Aromaterapie Happy

Difuzor aromaterapie Honey Pine, mini

Mirosurile Craciunului sunt strans legate de cele mai importante momente ale acestei sarbatori: adunarea familiei si a prietenilor in jurul unei mese sau a bradului impodobit. Sunt legaturi olfactive pentru a calatori la originile noastre, la momente de timp din trecut cand am gatit si am mancat impreuna cu familia, am pregati dulciuri cu cei mici … si, cel mai important, pastreaza vii traditiile.

Cui nu-i place sa perceapa arome care ne amintesc de evenimente sau intalniri importante si fericite ? In acest Craciun si de Anul Nou, umpleti-va casa cu arome delicioase, cu ajutorul cuptorului cu microunde, a aragazului, a unui difuzor de aroma sau picurand ulei volatil pe orice obiect. A ce miroase Craciunul tau?

Ce spun cei care folosesc un difuzor de aroma

Tocmai ce l-am primit, livrare de pe o zi pe alta. Merge brici, scoate suficient de mult abur, destul de silentios, efectele luminoase sunt tare placute iar mirosul de lavanda s-a raspandit rapid in tot livingul. Este o achizitie excelenta. Recomand cu caldura!

Andreea

Am ales să cumpăr acest produs din mai multe motive. 1. Lumina ambientala automată toate culorile, sau una singură, 2. Volumul de apa 500 ml, 3. Este la priza (toate sunt, in fine), dar nu se incalzeste, 4. Temporizatorul super (este pe trepte la minute), 5. Are o forma interesanta 6. Spun asta după ce am mai testat vreo trei modele si alea cu preturi mai mari de 150 ron.

Tiberiu M

Sunt foarte multumita de produs este foarte usor de folosit este silentios lumina este placuta. Imi place functia de timer ajustabil si de reglare a cantitatii de vapori eliberati. Recomand utilizarea lui impreuna cu uleiurile de la Aromaland in special cu cel de lavanda

Mihaela N

Motivul pt care l-am cumparat este pentru difuzarea mirosului in camera si isi face treaba cu brio. Mirosul emanat este mai puternic decat ma asteptam. Ii lipseste reglarea intensității si materiarele sunt destul de slabe calitativ. Capacul nu sta fixat si se iese prea usor; in caz de vreun accident cat de mic, toata apa din interior se imprastie pe jos. Cu toate astea, luand in si considerare pretul, este un produs bun.

Sabin I

23 de comentarii la „A ce miroase Craciunul?

  1. Sunt mai multe arome, depinde de zile. De la brad, la cozonaci, de la portocale la vin fiert cu scortisoara, de la mar la aroma ceaiului baut in liniste dimineata. Mai zic?

  2. Ador uleiurile esențiale și am o colecție destul de mare. M-au ajutat mult în ultimii ani.
    Cred că depinde mult de stare, de obicei, în acea perioadă a anului, aleg arome lemnoase și fructate.

  3. Ador mirosul de măr cu scorțișoară, de turtă dulce, de coajă de portocale – toate astea le asociez cu Crăciunul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.