9 idei de cadouri pentru un copil care-l asteapta pe Mos Craciun

9 idei de cadouri pentru un copil (3)

Intra in spiritul cumparaturilor de Craciun cu acest top 9 idei de cadouri pentru un copil, cadouri care i-ar placea inclusiv lui Mos Craciun! Ai inceput sa-ti planifici cumparaturile pentru sarbatori? Nu este niciodata prea devreme. 

Anul acesta a fost unul plin de evenimente si, speram, unul pe care nu va mai trebui sa-l suportam niciodata – dar este si unul care ne va face sa iubim si sa apreciem sarbatorile mai mult ca niciodata.

Indiferent daca faci cumparături pentru copilul tau, pentru vreun nepot/nepoata sau copiii vecinului, aceste cuiva propuneri vor face garantat speciale sarbatorile cuiva. De la saniuta la darts, de la patine pana la trotineta, de la ceasul sport analogic pana la mingea replica  Liga Campionilor, am convingerea ca vor incanta orice copil care le va gasi sub brad.

Cel mai mare atuu al acestor cadouri, pe langa atractivitatea lor, este ca nu trebuie sa cheltuiesti multi bani ca sa le achizitionezi. Cele mai multe din aceste cadouri minunate sunt la un pret accesibil, astfel incat nu trebuie sa-ti cheltui ultimii bani pe ele. Dintre cele 9 idei, 7 se incadreaza in 100 de lei, iar celelalte 2 costa maxim 160 lei.  Foloseste banii economisiti pentru a mai suplimenta sacul Mosului cu cateva dulciuri, rasfata-te cu ceva special de la Decathlon sau doneaza-i pentru o cauza nobila. 

Acum ca te-ai inspirat din aceste idei de cadouri pentru un copil, intra pe site-ul Decathlon si pune in cos cadourile perfecte pentru toti copiii din lista ta, de la al tau pana la cei ai vecinilor. Apoi relaxeaza-te, uita-te la filmul preferat si  asteapta curierul.

 

 

ȚINTĂ CU ARICI KALEIDOSCOPE CANAVERAL
ȚINTĂ CU ARICI KALEIDOSCOPE CANAVERAL

 

Tabla de darts  trebuie așezată pe perete, astfel încât ținta să fie la 1,75 m de sol. Linia de tragere este trasă la sol la 2,5 m de țintă. Pot juca orice număr de oameni, fiecare stând în spatele liniei de tragere și aruncând trei săgeți asupra țintei. Valoarea fiecărei lovituri este în funcție de secțiunea țintei pe care săgeata aterizează.  Pentru ca aruncarea să se contorizeze, săgeata trebuie să nimereasca ținta. Câștigă cel care acumulează cele mai multe puncte.

idei de cadouri pentru un copil MĂNUȘI DE BOX 100 ROȘU OUTSHOCK
MĂNUȘI DE BOX 100 ROȘU OUTSHOCK

 

Din antrenamentul de box, copiii vor avea rapid multe beneficii fizice și psihice. Ei vor câștiga forță, se vor concentra acordând atenție exercițiilor, vor deveni mai agili și vor învăța să se coordoneze. Este sportul ideal pentru a câștiga încredere și siguranță de sine. În plus față de disciplina, respectul pentru antrenor și colegii de echipă, atitudinea și autocontrolul vor fi cea mai bună armă pentru autoapărare.

SANIE CU HAM BOBEE BOB ALBASTRU COPII DAVID
SANIE CU HAM BOBEE BOB ALBASTRU COPII DAVID

 

Excursii în familie sau nu, una dintre cele mai distractive activități în afara schiatului este săniușul. Acum poți avea sania ta, iar o poți închiria de la aceleași centre în care este închiriat echipament sportiv. Ce trebuie sa stii? Să ai control asupra direcției și să frînezi când e cazul. Important este să te lansezi și să verifici singur această experiență.

idei de cadouri pentru un copil- TROTINETĂ B1 500 ALBASTRU-ROȘU COPII OXELO
TROTINETĂ B1 500 ALBASTRU-ROȘU COPII OXELO
CEAS ANALOGIC SPORT A300S NEGRU COPII KIPRUN
CEAS ANALOGIC SPORT A300S NEGRU COPII KIPRUN
idei de cadouri pentru un copil- SKATEBOARD PLAY 120 COPII 3-7 ANI OXELO
SKATEBOARD PLAY 120 COPII 3-7 ANI OXELO
idei de cadouri pentru un copil- PATINE GHEAȚĂ PLAY 3 ALB FETE OXELO
PATINE GHEAȚĂ PLAY 3 ALB FETE OXELO

 

 

Când vine frigul și vrei să faci o activitate care să aibă legătură cu zăpada și natura, chiar dacă ești în inima orașului, nu există nimic mai distractiv decât patinajul pe una dintre traseele naturale sau artificiale . Este vorba de a pune niște patine și de a te distra în timp ce faci sport. Nu contează dacă este prima dată, totul se poate învăța și pentru aceasta nu trebuie să te grăbești. Incercearcă să îți menții echilibrul,  nu te uita la pământ și  încearcă să alunece ușor pe gheață.

idei de cadouri pentru un copil- MINGE FOTBAL REPLICĂ LIGA CAMPIONILOR 20202021 ADIDAS
MINGE FOTBAL REPLICĂ LIGA CAMPIONILOR 2020/2021 ADIDAS

Avantajele practicării  fotbalului de catre copii

  • are mari beneficii pentru sănătate, fiind direct legat de dezvoltarea emoțională și fizică a copiilor care îl joacă.
  • este foarte indicat copiilor hiperactivi, deoarece creează obiceiul disciplinei pentru ei și dezvoltă în ei capacitatea de organizare și concentrare.
  • copiii învață valori, deoarece jocul la fotbal sporește spiritul de auto-îmbunătățire și sacrificiu.
  • construiește stima de sine la copii.
  • oferă abilitatea de a lucra în grup.
  • oferă beneficii în dezvoltarea capacităților lor emoționale și a învățării,  copilul își îmbunătățește raționamentul logic și contribuie la luarea deciziilor.
  • îi ajută să socializeze, să învețe, să tolereze și să canalizeze frustrarea.
SET MINI BASCHET NEW YORK CU MINGE INCLUSĂALBASTRU COPII/ADULȚI TARMAK
SET MINI BASCHET NEW YORK CU MINGE INCLUSĂ  TARMAK

 

 

Atunci când copii încep să joace baschet sunt dornici să dribleze mingea și să arunce la coș. Le place să fie activi și în mișcare constantă. La început, trebuie să căutată creșterea generală și coordonativă dincolo de concentrarea asupra detaliilor, care desigur sunt importante, dar mai important este că se distrează. Nu trebuie  plictisiți cu corecții constante, iar învățarea jocului trebuie să o facă în ritmul lor,  descoperindu-l printr-o serie de îndrumări clare și simple.

Sper ca ti-au placut aceste 9 idei de cadouri pentru un copil care-l asteapta pe Mos Craciun si acum vei putea alege cadoul potrivit copilului tau.

Nu uita, este anotimpul cadourilor si toti copii abia asteapta sa descopere ce le-a adus Mosu’!

Sarbatori fericite si pline de cadouri!

16 comentarii la „9 idei de cadouri pentru un copil care-l asteapta pe Mos Craciun

  1. Suuper idei, sa știi ca intodeauna am nevoie de unele noi când vine vb de cadouri. Mulțumesc 🙏🥳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.