Se apropie ziua lui de naștere? Iată cum poți organiza o seară inedită chiar și în pandemie!

Se apropie ziua lui de nastere_

Se apropie ziua lui de nastere? Nu stii cum sa i-o organizezi in pandemie? Cum numărul de cazuri continuă să crească exponențial de la o zi la alta, noi măsuri restrictive au început să fie introduse. În aceste condiții, orice petrecere nu reprezintă decât un risc în plus de îmbolnăvire. Așadar, oamenii trebuie să se descurce cum pot mai bine cu resursele limitate pe care le au la îndemână.

Dacă planificaseși deja o surpriză frumoasă pentru partenerul tău, probabil a trebuit să renunți deja la toate planurile. Nu îți face griji, însă, o noapte petrecută în doi poate fi la fel de plăcută pentru el, dacă știi cum să organizezi lucrurile. De aceea, pentru a fi sigură că totul merge ca la carte, găsești mai jos o listă cu pașii pe care trebuie să-i urmezi!

Iată cum îi poți pregăti o surpriză de neegalat chiar la tine acasă! 

  1. Începe cu o cină romantică

Se spune că poți ajunge la inima unui bărbat prin stomac. Deși e o zicală din popor, ea are un sâmbure de adevăr. Contrar așteptărilor, studiile arată că cele mai frumoase surprize pentru domni implică mâncarea. De aceea, pentru a da tonul unei seri romantice în doi, poți începe cu prepararea cinei.

Gătește-i felul de mâncare preferat sau comandă-l dinainte, dacă nu te descurci foarte bine în bucătărie. Dacă vrei să faci ceva cu totul special, poți chiar să cauți înainte rețete speciale, dar ușor de făcut acasă. Pregătește totul atent și așează masa festiv, ca pentru a marca un eveniment special. În fond, este vorba de ziua lui și dacă vrei să îl faci să se simtă special, nu organiza totul ca în orice altă zi din an.

  1. Nu uita de cadou

Desigur, vedeta surprizei este cadoul. Gândește-te înainte ce i-ar plăcea să aibă și ai grijă să îl cumperi cu destul timp înainte, pentru a nu lăsa totul pe ultima sută de metri. Dacă te găsești în dificultatea de a alege unul potrivit, pune-ți o serie de întrebări ajutătoare: „Care sunt hobby-urile lui?”, „Ce îi place să facă în timpul liber?”, „S-a plâns în ultima vreme în legătură cu ceva anume?”. Este posibil să spună în treacăt că are nevoie de anumite lucruri. Dacă ești atentă la ceea ce îți spune involuntar, sigur vei face cea mai bună alegere. 

  1. „Condimentează” atmosfera 

După ce ați terminat de mâncat și i-ai oferit cadoul, îi poți face și o altfel de surpriză. Surprinde-l cu un costum cu tematică sexy și explorați împreună noi fantezii. Pentru a pregăti totul, poți începe cu un dans seducător, după care poți lăsa lucrurile să decurgă natural. La sfârșit, fii sigură că ambii veți fi la fel de mulțumiți.

Așadar, iată cum poți organiza o aniversare de neuitat chiar la voi acasă. Uneori, chiar dacă sunteți numai voi doi, puteți petrece împreună clipe de neuitat, mult mai frumoase decât cele pe care vi le putea oferi o petrecere cu mai mulți invitați. Dacă ești creativă și planifici totul din timp, poți fi sigură ca îi vei face o surpriză de neuitat!

Sursa foto: Unsplash.com

8 comentarii la „Se apropie ziua lui de naștere? Iată cum poți organiza o seară inedită chiar și în pandemie!

  1. Bune ideile tale de sărbătorit partenerul, chiar le-am încercat pe toate și, desigur voi mai apela. Lenjeria sexy este unul dintre cele mai de …succes.
    Important este să nu lași lucrurile la voia întâmpinării sau, Doamne ferește să uiți! Chiar dacă poți face din orice zi o sărbătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.