Cum să capeți mai multă încredere în tine? Iată 3 secrete importante pentru orice femeie!

Cum să capeți mai multă încredere în tine? Iată 3 secrete importante pentru orice femeie!

Încrederea face parte din viața oricărui om și poate influența, în mod direct, nenumărate aspecte esențiale. Cu siguranță ai observat că sunt momente în care ți-ai fi dorit să ai mai multă încredere în tine și să acționezi diferit față de cum ai făcut-o – acesta este un lucru firesc! 

Totuși, chiar dacă ai remarcat astfel de clipe, probabil te întrebi ce anume poți face concret pentru a schimba acest lucru. Din fericire, există mai multe modalități prin care ai oportunitatea de a face mici modificări la propria persoană, cu scopul de a deveni mai sigură pe tine!

Află 3 secrete importante pe care le poți folosi pentru a căpăta mai multă încredere în tine!

Comunicarea

Comunicarea este modul prin care interacționezi cu cei din jurul tău și cu ajutorul căruia îți exprimi gândurile și principiile. Ambele situații sunt importante, din motive diferite, de aceea trebuie să le stăpânești pe amândouă în egală măsură. Este esențial ca oamenii cu care intri în contact să vadă o persoană încrezătoare în propriile forțe și în ceea ce are de comunicat. 

Vei observa că efectul are loc în ambele sensuri – se va modifica și părerea celorlalți despre tine și, ca o consecință a acestui fapt, vei căpăta, la rândul tău, confirmări valoroase, care vor genera încredere. Exprimarea lucrurilor în care crezi trebuie să se manifeste cât mai des – o astfel de abordare înseamnă că ești împăcată cu perspectiva ta și că nu ți-e jenă de credințele tale.

Curajul de a nu fi pe placul celorlalti - Ichiro Kishimi, Fumitake Koga

Curajul de a nu fi pe placul celorlalti – Ichiro Kishimi, Fumitake Koga

Atitudinea este totul - Jeff Keller

Atitudinea este totul – Jeff Keller

Secretele succesului - Dale Carnegie

Secretele succesului – Dale Carnegie

Fii curajoasa! Mituri ale feminitatii si puterea de a le reinventa - Chloe Brotheridge

Fii curajoasa! Mituri ale feminitatii si puterea de a le reinventa – Chloe Brotheridge

Aspectul fizic

Aspectul fizic te poate influența la nivel psihic din mai multe direcții. Însă, cea mai importantă este cea pe care o poți controla! Încearcă, în fiecare zi, să ieși din zona de confort și să testezi noi lucruri care să-ți dea un boost de încredere – fie că este vorba despre o rochie sexy sau despre o pălărie clasică, fie că ai chef să porți pantofi cu toc sau o pereche de sandale ieșite din comun. 

În general, este foarte simplu să intri într-un șablon plictisitor din punct de vedere vestimentar. Sparge acest tipar și fii originală ori de câte ori ai ocazia!

Cunoaște-ți adevărata valoare!

Dacă te afli într-o perioadă dificilă, există multe sfaturi pe care le poți urma dacă observi că ți-ai pierdut încrederea în tine. Totuși, un lucru pe care îl poți face cu regularitate este schimbarea de perspectivă

Oprește-te câteva minute pe zi din activitățile cotidiene, uită grijile pe care ți le faci și fă o listă cu toate lucrurile pe care le-ai obținut pe cont propriu, prin munca și dedicarea ta. Astfel, vei putea vedea, din afară, adevărata ta valoare și vei înțelege că nu ai niciun motiv pentru care să nu ai încredere în propriile puteri!

În concluzie, pierderea încrederii este un proces prin care trece toată lumea, măcar o dată în viață, iar cei care își pun întrebări zi de zi cu privire la ei înșiși pot simți acest lucru mult mai des. Însă nu trebuie să te îngrijorezi – totul se poate schimba treptat, dacă reușești să remediezi mici erori de judecată asupra ta! Ai curaj și bazează-te pe tot ceea ce ești, dar și pe ceea ce poți face!

Sursa foto: pixabay.com

Secretele supreme ale increderii depline in sine – Robert Anthony

Manualul femeii de succes - Andra Olarean

Manualul femeii de succes – Andra Olarean

Orice femeie poate! – David Reuben

Confesiunile unei mame imperfecte – Harriet Lerner

13 comentarii la „Cum să capeți mai multă încredere în tine? Iată 3 secrete importante pentru orice femeie!

  1. Increderea in sine e un lucru fragil cu care trebuie sa te lupti atunci cand vezi ca ceva scartie,.. Din fericire sunt destul de ok la acest capitol si pana acun nu am avut prea multe probleme de genu

  2. Eu in general, am incredere in mine, dar mai am si momente in care nu ma recunosc si uit cat de puternica, minunata si determinata sunt. Dar se pare ca nu uit sa ma laud. 🙂

  3. Am avut acum 2 ani o perioada când aveam mare încredere în mine și asta datorita cărților citite, dar acum 1 an și ceva mi-am pierdut încrederea în mine mult și acum fac eforturi mari sa o recâștig. Am găsiți câteva cărți foarte interesate și pe unele le am, dar nu le am citit și o voi face cât de curând. Mulțumesc pentru acest plus.

  4. Sunt de acord cu punctele enumerate de tine, de multe ori infatisarea imi reflecta starea, daca sunt trista nu ma machiez., nu ma imbrac ok si apoi regret pt ca mi ar fi schimbat starea daca aratam ok si incerc sa lucrez sa schimb aceste lucruri. Util si corect articol!

  5. Ma bucur foarte mult cand vad articole care incurajeaza femeia si arata cat de frumoasa este, ca si creatie! Este principalul motiv pentru care am si eu blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.