9 moduri de a folosi balsamurile multifunctionale Dr. Paw Paw

blasamurile multifunctionale Dr PawPaw

Vine vara! Vine vacanta! Ce produse cosmetice naturale nu-ti lipsesc din geanta in acest anotimp? Dar din bagajul pentru vacanta? Din multitudinea de produse minunate pe care le ai si le iubesti, nu poti pune in geanta sau in valiza decat cateva. Care-s acestea? Te tenteaza un astfel de produs excelent, multifunctional? 100% natural, aprobat PETA (obtinut fara cruzime, vegan) fabricat din ingrediente obtinute intr-un mod etic, cu un ambalaj din plastic reciclabil si biodegradabil. Sunt convinsa ca ti-am captat atentia si ca nu numai ca te tenteaza un astfel de produs, ci chiar il vrei. Acum. Pe Biocart.eu gasesti balsamurile multifunctionale Dr. Paw Paw care insumeaza toate calitatile de mai sus plus altele pe care ti le voi spune imediat. Nu degeaba aceste cosmetice naturale sunt preferatele familiilor moderne.

Cine este Dr. PawPaw

Dr. PawPaw a fost fondat in 2011 de Johnny si Pauline Paterson, in Marea Britanie. Balsamul original lansat in 2013 a avut curand un succes rasunator si de atunci toate balsamurile multifunctionale Dr. Paw Paw au obtinut recunostere la nivel mondial, chiar si recomandarea de cel mai bun produs cosmetic la Pure Beauty Global Awards.

 

Pure Beauty Global Awards 2020

In Spania, acum cinci ani, mi-a fost recomandat balsamul original de la Dr. Paw Paw, cel galben, pentru o iritatie a pielii, de la nisip. Atunci a fost prima data cand l-am folosit. La noi nu se gasea si cred ca nici pe piata externa nu existau la aceea ora celelalte variante de balsamuri colorate. Recomandarea a fost de unguent natural pentru vindecari rapide, bun la o multime de probleme, hipoalergenic si sigur pentru intreaga familie. M-a avantajat si dozajul pentru ca il puteam lua in avion. L-am folosit pe iritatie, taieturi, muscaturi de insecte, pana sa vad ca era de fapt, la origine, balsam de buze. M-am uitat mai mult la ingrediente, cautam doar cosmetice naturale si urmaream sa nu contina substante de natura cancerigena sau parfum. Ce face aceste balsamuri atat de speciale? Succesul lor se datoreaza compozitiei.

 

Compozitie balsamuri Dr. PawPaw

Sunt alcatuite din urmatoarele ingrediente:

  • PawPaw, fructul plantei Carica Papaya;
  • Extract de frunze de aloe Barbadensis;
  • Ulei de Olea Europaea (masline) ;
  • Sorbat Petrolatum ( vaselina farmaceutica).func

Papaia pe langa faptul ca este un fruct delicios si hranitor, este si plin de nutrienti care au beneficii multiple pentru sanatate. In climatul tropical era aplicat topic pe piele, fapt ce a indemnat specialistii din industria cosmetica sa-l adauge in diverse produse. Proteinele din papaya se descompun in doua enzime: Papaina si chimopapaina, iar Papaina este benefica pielii, stimuland refacerea pielii.

Acum doua saptamani am primit de la Biocart un colet care continea balsamul original pe care il stiam, dar si patru balsamuri colorate. Auzisem de multifunctionalitatea lor, vazusem ca sunt pomovate de catre celebritati ca Emma Watson, Chloe Moretz, dar nu avusesem niciunul dintre cele colorate. Eram curioasa daca se continua proprietatile de vindecare rapida, fiind si acestea antibacteriene, antimicrobiene, si ce anume au in plus. Le-am testat consistenta de gel in mai multe feluri si am fost incantata de rezultate.

9 Moduri in care am gasit ca pot fi folosite balsamurile multifunctionale Dr. Paw Paw:

  • Hidratant. Buze, ten, coate, cuticule, orice zona uscata de piele se hidrateaza instant banuiesc ca datorita extrasului de aloe vera, hidratant recunoscut.
  • Netezire a pielii. Aceasta hidratare poate contribui si la reducerea ridurilor fine, deci la netezirea pielii.
  • Pigmentare. Am cateva pete pe fata datorita expunerii la soare si balsamul piersiciu le-a acoperit cu brio.
Balsam Multifunctional DrPawPaw pentru Buze 25ml
Balsam Multifunctional DrPawPaw pentru Buze 25ml
Exfoliant & Balsam pentru buze,16ml, Dr PawPaw
Exfoliant & Balsam pentru buze,16ml, Dr PawPaw
Balsam multifunctional Dr PawPaw Orange, 25 ml
Balsam multifunctional Dr PawPaw Orange, 25 ml
Cadou PawPaw trio - HYPE VIBE
Set Balsam multifunctional Dr PawPaw
  • Estomparea cicatricilor si imblanzirea acneei. Datorita actiunii antiinflamatoare a ajutat la calmarea pielii si la colorarea usoara a unor cicatrici vechi.
  • Previne infectarea ranilor provocate de arsuri.
  • Calmare. Dupa cum v-am zis, aceasta a fost proprietatea pentru care l-am cumparat initial. Soarele, apa sarata si nisipul nu-s combinatia ideala pentru o piele sensibila, dar aceste cosmetice naturale pot calma anumite inconveniente temporare si usoare ale ei. Intepaturi de insecte, arsuri solare, iritatii, afectiuni usoare care provoaca mancarimi ale pielii pot fi combatute cu balsamurile multifunctionale Dr Paw Paw. L-am folosit inclusiv cand am fost racita pentru a calma zona de sub nas ce era iritata de la batistele folosite la suflat.
  • Vindeca si repara pielea. Banuiesc ca prin aplicare se realizeaza o bariera intre piele si mediul extern care duce mai repede la vindecarea pielii. Am o prietena care foloseste balsamul original, cel galben, pentru eruptia de scutec a bebelusului ei. Extrasul natural de papaia prin proprietatile sale naturale ofera calitati vindecatoare. Papaia este o sursa bogata de vitamine, minerale si antioxidanti.
  • Favorit in rutina de machiaj. Pleoape, buze, pometi capata culoare si stralucire sau aceste cosmetice naturale pot fi folosite pentru a creea baza de machiaj.
  • Imblanzeste firele de par. Ori ca este folosit pe sprancene ori pe suvitele de par rebele rezultatul este acelasi- imblanzirea.

Pe ce parti ale corpului nostru  pot fi folosite

Acestea sunt locurile unde pot fi folosite aceste cosmetice naturale:

  • Buze – calmeaza si infrumuseteaza buzele uscate oferind protectie
  • Rani – taieturi minore, arsuri mecanice sau solare, intepaturi de insecte, infectii fungice minore
  • Piele uscata – Pielea de pe coate, maini, genunchi, calcaie se hidrateaza. Balsamurile multifunctionale Dr. Paw Paw sunt hidrofuge si hidrosolubile, creand o bariera care previne pierderea umiditatii naturale.
  • Par – hidrateaza si imblanzeste suvitele rebele
  • Bebelusi – combate eruptia scutecului

Ce spun cei care folosesc un Set Balsam multifunctional Dr PawPaw, Bold Trio: Balsam Red, 25 ml + Balsam Orange, 25 ml + Balsam Hot Pink, 25 ml

Set Balsam multifunctional Dr PawPaw
Set Balsam multifunctional Dr PawPaw

Este un balsam de buze ok în lipsa de altceva (conform persoanei căreia l-am dat).

Denis T

Produsul este foarte pigmentat (am incercat pana acum doar varianta Orange) si se blenduieste bine pe obraz. Si ca balsam de buze isi face bine treaba. O sa pot sa le folosesc o perioada lunga de timp, recipientele fiind destul de mari.

Raluca

Foarte bune produsele, neasteptat dealtfel, le folosesc ca si crema de noapte, regenereaza superb fata si am scapat de cele 2 - 3 cosuri care apar din cand in cand. Recomand.

Antonia L

Concluzii dupa testarea acestor cosmetice naturale

Formula fara parfum si gama larga de utilizari fac aceste balsamuri indispensabile oricarui membru din familie, cu orice fel de piele indiferent ca este bebelus sau bunic. Marimea lor si modul de ambalare le face sa fie usor portabile si mereu la indemana. Eu tin mereu in geanta doua variante: balsamul galben si unul colorat, astfel incat sa le pot folosi atat pentru hidratare cat si pentru machiaj.

crueltyfree

Singurul inconvenient care l-am depistat eu ar fi faptul ca au o formula mai grasa si intra mai greu in piele, dar asta era atunci cand il credeam de uz medical. E normal ca un balsam de buze sa-si pastreze filmul stralucitor si sa nu se absoarba usor de catre buze. Indiferent de locul unde vei folosi balsamurile multifunctionale Dr. Paw Paw: par, buze, piele, sigur vei fi multumita de rezultat.

9 moduri de a folosi balsamurile multifunctionale de la Dr. Paw Paw (4)

Campanie Biocart.eu

In luna iunie Biocart.eu are o campanie frumoasa 1+1, cumperi un produs si primesti doua, asa ca poti testa doua din aceste balsamuri multifunctionale sau orice alte doua produse de pe site si sa platesti doar pretul unuia. Acum ma gandesc in mod serios ce sa-mi adaug in cos. As incerca scrubul Dr. Paw Paw, dar si samponul, gelul de dus sau balsamul pentru par si corp, tot de la Dr. Paw Paw. Noroc ca-i reducere si le pot lua pe toate patru si plati doar doua. Da, dar n-ar strica nici tratamentul pentru par 7 in 1, mai ales ca in timpul verii parul meu se incurca destul de rau si are tendinta de a se despica. Ma mai gandesc cum fac.

In plus, datorita unui parteneriat dintre revista online Flawless.ro, blogul meu si magazinele online biocart.eu si drpawpaw.ro, daca folosesti codul FLAWLESS20 la cumparare vei avea o reducere de 20%.

 

 

9 moduri pentru a folosi balsamurile multifunctionale de la Dr. Paw Paw (5)

Cred ca-i timpul sa incerci si tu beneficiile acestor cosmetice naturale.

 

Balsam pentru par si corp, 250ml, Dr PawPaw
Balsam pentru par si corp, 250ml, Dr PawPaw
Tratament pentru par 7 in 1, 150 ml, Dr PawPaw
Tratament pentru par 7 in 1, 150 ml, Dr PawPaw
Sampon si Gel de dus, 250ml, Dr PawPaw
Sampon si Gel de dus, 250ml, Dr PawPaw
Set cadou Mini Christmas Tree (Original, Peach & Red), 30 ml, Dr PawPaw

Set cadou Mini Christmas Tree (Original, Peach & Red), 30 ml, Dr PawPaw

18 comentarii la „9 moduri de a folosi balsamurile multifunctionale Dr. Paw Paw

  1. Și eu am auzit despre aceste produse, dar nu le-am încercat. Sunt curioasă totuși de balsamul oroginal multifuncțional. Sunt înnebunită după balsamuri de buze. 😋

  2. Wow cat de multe intrebuintari!! Imi place la nebunie balsamul multifucntional clasic de la PawPaw. Abia astept sa le incerc si pe celelalte. 😍😍😍

  3. Wow, cat de multe lucruri poti face cu aceste balsamuri! Le-am vazut la multe fete, eu nu le-am incercat, dar e pentru prima data cand citesc ca pot fi folosite in asa de multe feluri!

  4. Ce de intrebuintari au aceste balsamuri , chiar nu stiam de ele , sigur vor fi si pe lista noastra ! 🥰

  5. Iubesc fructul de papaya, deci aș fi fericită cu aceste balsamuri. Nu le-am încercat până acum, dar există un început în toate. Motivația există, așadar n-mi rămâne decât să le cumpăr

  6. Nu stiam de aceste balsamuri din descrierea ta se pare că sunt foarte bune am să le cumpar si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.