Declara razboi imbatranirii pielii cu Kollagen Beauty!

Declara razboi imbatranirii pielii!

„Oglinda, oglinjora, cine-i cea mai frumoasa din tara?” Intrebarea vanitoasei mame vitrege a Albei ca Zapada ascunde o realitate, fragilitatea frumusetii si frica noastra de a imbatrani. Care femeie nu se teme de trecerea anilor? Din pacate elixirul tinereții vesnice nu exista si nici nu s-a descoperit masina timpului, deci cum rezolvam problema? Trebuie sa ne descurcam cu realitatea, oricat de amara ar fi, si sa nu renuntam niciodata la a cauta solutii. Spre deosebire de regina malefica, noi avem de partea noastra biotehnologia care identifica mereu noi substante active menite sa ne protejeze organismul de semnele inexorabile ale imbatranirii.  Prima victima din batalia declinului progresiv este pielea. Ea e supusa continuu de-a lungul anilor actiunii daunatoare a factorilor externi, interni si la un moment dat capituleaza, daca tu nu esti alaturi de ea. Decara razboi  imbatranirii pielii! Nu stii cand, cum, cu ce si de ce? Urmareste-ma si ai sa afli.

Cand este cazul să incepi sa ai grija de pielea ta?

Azi! Cat mai curand posibil! Abordarea educationala, tehnologia si exemplul celor din jur incearca sa te convinga, pentru binele tau, sa ai grija de pielea ta imediat pentru a amana procesul de imbatranire si formarea liniilor de expresie. Nu-i greu, ai sa vezi.

Poti incepe sa utilizezi produse anti-imbatranire in jurul varstei de 30 de ani, dar ai grija, ingredientele din produsele pentru aceasta etapa sunt diferite de cele existente in cele pentru pielea matura. La 30 de ani semnele de imbatranire sunt datorate de obicei deshidratarii, si sunt minore.

Kollagen (Colagen) 11000 Plus System 10monodz DOPPEL HERZ
Kollagen (Colagen) 11000 Plus System 10monodz DOPPEL HERZ
Kollagen (Colagen) Beauty System 30dz DOPPEL HERZ
Tratament 3 Luni Colagen Si Acid Hialuronic Forte 30X 3 INTERHERB
Collagen Enhance (Colagen BioCell 1000mg cu Acid Hialuronic) ResVitale 60cps vegetale GNC
Colagen BioCell 1000mg cu Acid Hialuronic 60cps vegetale

Cum lupti in acest razboi impotriva imbatranirii pielii si cu ce?

Te-ai inrolat pentru a lupta alaturi de pielea ta, dar nu stii cu ce arme sa lupti? Iti trebuie o strategie? Te-ai pierdut in labirintul tratamentelor, cremelor si serurilor? Ce trebuie sa combati in esenta? Scopul tuturor tratamentelor urmareste doua linii de combatut:

  • lipsa hidratarii cu care se confrunta pielea;
  • efectul radicalilor liberi.
Aspasia Collagen Beauty, 28 flacoane, Zdrovit Dr Max
Aspasia Collagen Beauty, 28 flacoane, Zdrovit Dr Max
Colagen Lichid hidrolizat Marin Deluxe 12.500mg, 500ml, Swedish Collagen Dr Max
Colagen Lichid hidrolizat Marin Deluxe 12.500mg, 500ml
Colagen hidrolizat sub forma de pulbere, 300g, Swedish Collagen Dr Max
Colagen hidrolizat sub forma de pulbere, 300g, Swedish Collagen Dr Max
Colagen lichid hidrolizat Tip 1 si 3 10000mg, 500ml, Swedish Nutra Dr Max
Colagen lichid hidrolizat Tip 1 si 3 10000mg, 500ml, Swedish Nutra Dr Max

De ce sa combati semnele imbatranirii ?

Celulele pielii sunt supuse unui proces de reinnoire la fiecare 28 de zile, dar pe masura ce imbatranim aceasta regenerare incetineste si apar ridurile, dispare fermitatea, umiditatea si elasticitatea pielii. Acest lucru incepe in jurul varstei de 30 de ani, apoi urmeaza depigmentarea in jurul varstei de 40 si toate se accelereaza brusc dupa 50 de ani. Este un proces fiziologic normal, care nu poate fi evitat, dar care poate fi intarziat.

Dupa cum am mentionat, pielea, cea mai importanta bariera a corpului nostru, este cea care capituleaza prima in lupta anilor. Batalia zilnica si obositoare cu radiatiile ultraviolete, agentii chimici, poluarea, dieta, hormonii, sarcina de a elimina toxinele organismului lasa ume adanci pe piele sub forma ridurilor mai mult sau mai putin pronuntate sau a petelor si a zonelor depigmentate. Trebuie protejata, dar cum?

Cum combati semnele imbatranirii?

Imbatranirea pielii este un fapt inevitabil, dar in zilele noastre exista o serie de modalitati de a mentine cat mai departe acest inevitabil. Lupta impotriva imbatranirii este domeniu de specialitate in sectoarele chirurgiei medicale si cosmetice. Dar trebuie oare sa treci pe la acesti doctori pentru a iti prelungi tineretea pielii? Eu cred ca nu, multe produse pot revitaliza pielea ta datorita ingredientelor active. Care ar fi acestea si cum sa le folosesti?

Protectia pielii trebuie asigurata din exterior, adica din aplicarea cremelor hidratante, a mastilor calmante sau protectoare, dar si, din interior, din ceea ce ne hranim sau ca urmare a comportamentului urmat ani de zile. Dincolo de catalogarea pe grupe de varsta, este esential sa intelegem nevoile si dorintele pielii noastre. Pe piata gasim diverse seruri, creme, tratamente care se adapteaza perfect nevoilor pielii noastre, trebuie doar sa stim ce sa alegem.

Fiole Colagen hidrolizat Deluxe 12.500mg, 20 x 25ml, Swedish Collagen Dr Max
Fiole Colagen hidrolizat Deluxe 12.500mg, 20 x 25ml, Swedish Collagen
Dr.Max Complex 3 aktiv articulatii, colagen 180 comprimate
Dr.Max Complex 3 aktiv articulatii, colagen 180 comprimate
Biocolagen, 30 capsule, Parapharm
Biocolagen, 30 capsule, Parapharm
Complex Colagen Acid Hialuronic cu Biotina Beautin Collagen My Elements, 30 capsule, Solgar, Dr Max
Complex Colagen Acid Hialuronic cu Biotina, 30 capsule, Solgar, Dr Max

Anti-age versus antirid

Tratamentele anti-imbatranire si cele anti-rid sunt ambele destinate mentinerii unei pieli tinere si prevenirii imbatranirii premature. Stii diferenta dintre produsele anti-age si cele antirid? Ce procese implica fiecare?

Anti-age este procesul de incetinire si in cele din urma inversarea efectelor imbatranirii. Poate fi tratat si este eficient in prevenirea multor boli legate de varsta. Produsele anti-age ofera pielii un complex de substante care incetinesc imbatranirea si stimuleaza reinnoirea celulelor. Aceste produse sunt indicate mai ales dupa varsta de 35-40 de ani, atunci cand procesul ireversibil de imbatranire este mai accentuat.

Colagen Life Bio stimulent (150 ml)
Colagen Life Bio stimulent (150 ml)
Minerale pentru Femei + Colagen Depot Aktiv 30cpr DOPPEL HERZ
Minerale pentru Femei + Colagen Depot Aktiv 30cpr DOPPEL HERZ
Beautin Colagen cu Acid Hialuronic si Biotina (30 capsule)
Colagen si Acid Hialuronic 6buc.x10ml HYPERICUM, Vegis
Colagen si Acid Hialuronic 6buc.x10ml HYPERICUM, Vegis

Antirid este procesul de diminuare a ridurilor si a liniilor fine care arata imbatranirea, pe fata si in alte zone vulnerabile ale pielii. Procesul antirid implica utilizarea de protectie solara si produse care combat radicalii liberi, protejand pielea de conditiile dure de mediu. Are ca scop regenerarea epidermei, deoarece hidrateaza pielea ajutand-o sa retina apa si diminueaza aspectul ridurilor si liniile fine. Produsele antirid nu sunt menite sa inverseze procesul de imbatranire, ci sa reduca efectul de imbatranire asupra pielii. Ele sunt un tip specific de anti-age concepute pentru a atenua ridurile si pot fi folosite chiar mai devreme de varsta de 20 de ani. 

Tu poti actiona pe ambele fronturi, pe langa protejarea pielii tale din exterior, apeleaza la tratamente anti-age pentru a fi cat mai mult timp tanara si stralucitoare. Iti recomand un un supliment alimentar cu formula complexa, Kollagen Beauty care-ti va hrani pielea zilnic, din interior.

Kollagen Beauty, aliatul meu in acest  razboi impotriva imbatranirii

Cel mai bun produs trebuie sa contina cele mai bune ingrediente care pot preveni imbatranirea, precum si prevenirea aparitiei ridurilor. Procesul de imbatranire se caracterizeaza printr-o reducere a sintezei colagenului si a acidului hialuronic, deci cauta aceste ingrediente in produse. Kollagen Beauty are ca ingredient activ principal peptidele de colagen. Aceasta forma, peptidica, nu geleaza, asa ca poate fi amestecata in smoothie-uri, inghetate sau produse coapte, fierte fara a afecta textura.

 

Kollagen Beauty – ingrediente active

Ce este colagenul? La ce este bun?

Colagenul este cea mai abundenta proteina din organism. El reprezinta aproximativ o treime din componenta de proteine din corp. Se gaseste in oase, piele, muschi, tendoane, ligamente, vase de sange, cornee, dinti. Etimologia cuvantului provine din cuvantul grecesc „kólla”, care inseamna lipici. Timp de mii de ani, colagenul a fost folosit pentru a face lipici. Astazi, inca este folosit pentru a crea corzi pentru instrumente muzicale. In domeniul medical, este folosit in chirurgia plastica sau in pansarea arsurilor severe.

Colagen lichid hidrolizat + Acid Hialuronic
Kolagen Activ Plus Sport Edition, 80 tablete
Colagen 400mg 60cps NUTRIFIC
Colagen 400mg 60cps NUTRIFIC
Colagen si Acid Hialuronic 6buc.x10ml HYPERICUM, Vegis
Colagen si Acid Hialuronic 6buc.x10ml HYPERICUM, Vegis

Pe masura ce imbatranim, corpul nostru produce colagen de calitate inferioara si din ce in ce mai putina. Primul semn vizibil se regaseste in piele, devine din ce in ce mai putin ferma si-si pierde supletea. Pe la 30 de ani, colagenul, care ar trebui sa ofere o anumita rezistența pielii, nu mai functioneaza la fel de eficient, ceea ce duce la pierderea elasticitatii. Acest lucru duce la aparitia primelor riduri din jurul gurii si ochilor.

Este interesant ca alimentele si nutrientii din mancare pot ajuta organismul sa faca aceasta proteina, dar nu acopera necesarul. Produsele animale, cum ar fi supa de oase, piftia, gelatina, pielea de pui, soricul porcului au un continut ridicat de colagen. Necesarul de colagen poate fi completat cu suplimente benefice. Studiile arata ca acestea pot imbunatati calitatea pielii, functia musculara si pot reduce durerea asociata cu osteoartrita.

Colagen Instant Diet-Food 200 grame
Colagen Instant Diet-Food 200 grame
Beautin Colagen lichid cu Capsuni si Vanilie + Magneziu my elements 500 ml
Beautin Colagen lichid cu Capsuni Vanilie Magneziu  500 ml
Colafast Colagen Rapid, 2+1 Gratis Good Days Therapy
Colafast Colagen Rapid, 2+1 Gratis Good Days Therapy
Colagen + MCT Coffee Creamer Diet-Food 300 grame
Colagen + MCT Coffee Creamer Diet-Food 300 grame

Cuprul, zincul si vitaminele A, C, E

In ultimii ani, cercetarea aplicata a facut posibila identificarea unor serii de substante care contin nutrienti si ingrediente active in protejarea pielii de efectele imbatranirii. Pe multe nu le cunoastem, chiar daca sunt scrise pe ambalajele diverselor tratamente, dar sunt capabile sa exercite o actiune puternica. Pe altele cum ar fi vitamina A, C, E sau cuprul, zincul le stim din totdeauna.

In Egiptul antic se credea ca cuprul da puteri magice celor care il purtau, dar astazi este unul din ingredientele antiage-ing alaturi de colagen. El joaca un rol important in mentinerea sanatatii pielii, ajutand la dezvoltarea colagenului si a elastinei ce mentin rezistenta pielii si sustine productia de acid hialuronic. Tot el are si proprietati antibacteriene si antifungice ajutand la prevenirea infectiilor.

Zincul nu este primul lucru care iti vine in minte cand te gandesti cum sa obtii o piele frumoasa. El mentine pielea sanatoasa si stralucitoare actionand din interior ca un antioxidant. El reduce formarea radicalilor liberi si protejeaza celulele care formeaza colagenul. Cand te tai, zincul intra imediat in actiune pentru a proteja impotriva infectiei, a controla inflamatia, a produce celule noi si a le transporta pentru a inchide plaga. Pielea sanatoasa de asemenea se bazeaza pe zinc pentru producerea de celule noi si a-si mentine functiile membranelor celulare. Tot el ajuta la reducerea cantitatii de sebuum si astfel impiedica porii sa se infunde, eliminand acneea.

Vitamina A este un nutrient necesar care sustine sanatatea pielii si functia imunitara. Ea este transformata in retinol de catre ficat, iar el stimuleaza producerea de celule noi ale pielii, creste grosimea pielii si regleaza productia de melanina. Fara vitamina A pielea devine uscata.

Vitamina C este un bun antioxidant care repara deteriorarea celulelor pielii. Vitamina E, o necesitate suplimentara zilnica in lupta impotriva radicalilor liberi, nu doar neutralizeaza efectul distructiv al acestor substante asupra colagenului si elastinei, dar stimuleaza producerea de energie in celule, „reincarcandu-le”. Efectul? Creste fermitatea pielii si o hidrateaza. Kollagen Beauty le contine pe toate acestea si inca cateva in plus.

Review- Ce spun cei care folosesc Supliment alimentar DOPPELHERZ SYSTEM KOLLAGEN BEAUTY, 30 fiole

Supliment alimentar DOPPELHERZ SYSTEM KOLLAGEN BEAUTY, 30 fiole
Supliment alimentar DOPPELHERZ SYSTEM KOLLAGEN BEAUTY, 30 fiole

Un produs foarte bun pentru piele, unghii, dar mai ales pentru parul meu, creț și uscat, pe care l-a hidratat cu brio. Îl recomand cu mare drag.

Elena M

Recomand,foarte eficient. Unghiile sunt mai rezistente și tenul nu îl mai simt uscat

Vera

Fiole doza unica, au gust bun, dulce acrișor de pepene galben și litchi. Am 3 saptamani de când le iau dar asa schimbări mari nu se vad, doar ca tenul este puțin mai hidratat, iar unghiile puțin mai rezistente decât inainte. Sper după cele 2 luni de administrare sa apară mai multe schimbari.

Andreea R

Administrat zilnic timp de 2 luni am sesizat o îmbunătățire vizibila a aspectului unghiilor, înainte casante și care foarte ușor se exfoliau, acum ritmul de crestere mult mai accelerat și lungimea lor e uimitoare. Nu am sesizat schimbări în privința aspectului tenului, iar în privința parului, poate un luciu mai intens. În principiu sunt multumita, dar voi continua tratamentul încă cel puțin 2 luni pt a-i da o sansa completa

Dragos D

Studii

Elasticitatea, umiditatea, densitatea pielii si pierderea de apa transepidermica au fost măsurate intr-un studiu, dupa o cura dei 4 s8 saptamani cu Kollagen Beauty, La sfarsitul studiului, toate caracteristicile pielii au aratat o imbunatatire semnificativa, deci s-a recomandat o ingestie regulata de Kollagen Beauty pe o perioada de minim 4 saptamani pentru o imbunatatire a aspectului pielii. Pe termen mai lung de cel putin 8 saptamani administrarea orala duce si la un impact pozitiv asupra sanatatii generale a pielii luptand impotriva imbatranirii pielii.

Concluzii

La orice varsta vrem sa aratam tinere. Chiar daca nu s-a gasit potiunea tineretii vesnice, este in puterea noastra sa pastram prospetimea frumusetii naturale si sa prelungim tineretea pielii noastre. Cu ajutorul stiintei este astazi mai simplu sa hidratezi pielea din interior spre exterior. Daca pana acum faceai acest lucru doar hidratandu-te intens cu apa, acum Kollagen Beauty te ajuta pentru a iti mentine tineretea pielii.  Declara alaturi de mine si Kollagen Beauty razboi impotriva imbatranirii pielii!

Corpul are nevoie de nutrienti pentru a isi indeplini functiile de baza, iar pielea la fel.   Pielea cu un nivel ridicat de hidratare nu este numai frumoasa si radianta, dar ramane ferma pastrandu-si tineretea. Prin urmare daca vrei sa arati mereu tanara si proaspata, sa previi imbatranirea, sa-ti mentii pielea tonifiata.ai nevoie de o ingrijire zilnica intensiva.

Desigur, un produs hidratant nu va inversa imbatranirea, dar daca il alegi cu intelepciune, poti incetini procesul si-l poti minimiza. In timp ce totul se schimba in juru nostru, ramane o singura certitudine: frumusetea, declinata in aspectele infinite ale fiecarei femei, a fost mereu si va continua sa fie o preocupare si o arma de seductie a sexului feminin.

Ultra Collagen Enhance (Colagen BioCell 1000mg cu Acid Hialuronic) ResVitale 90cps GNC
Colagen BioCell 1000mg cu Acid Hialuronic ResVitale 90cps GNC
Colagen Women's 180tb GNC
Colagen Women's 180tb GNC
Colagen Luster&Lum Collagen Intensified 120cps GNC
Colagen Luster&Lum Collagen Intensified 120cps GNC
Peptide de Colagen fara Aroma Vital Proteins 284g GNC
Peptide de Colagen fara Aroma Vital Proteins 284g GNC
Colagen din Somon Salbatic, 90 capsule
Colagen din Somon Salbatic, 90 capsule
Beautin Colagen cu Acid Hialuronic si Biotina my elements 30 capsule
Beautin Colagen Acid Hialuronic si Biotina my elements 30 cps
Colafast Colagen Rapid 3X30cps Pachet 2+1 PARTNERS CANADA
Colafast Colagen Rapid 3X30cps Pachet 2+1 Partners Canada
Bio-colagen forte 30cps PARAPHARM
Bio-colagen forte 30cps Parapharm

25 de comentarii la „Declara razboi imbatranirii pielii cu Kollagen Beauty!

  1. Sunt tare atentă la toate informațiile cu privire la antiîmbatrânire și, cred ca e de înțeles. Cine nu-și dorește o tinerețe veșnică a tenului și pielii?
    Mulțumesc pentru informațiile despre produsului Kollagen Beauty!

  2. M-am inscris si eu la campania asta tocmai fiindca eram curioasa in privinta colagenului, dar nu a fost sa fie, insa articolul tau m-a convins, daca mai era nevoie ca trebuie sa-l cumpar.

  3. Felicitări pentru acest articol atât de bine documentat. Chiar nu știam diferențele dintre anti-age și antirid, mă bucur că le-am aflat. Folosesc și eu acest supliment și mă declar mulțumită de el. ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.