Spune DA pielii sanatoase

Dermacare activeaza de 10 ani pe piata din Romania, si in acest timp s-a angajat in cautarea si oferirea clientilor romani a celor mai bune linii de produse pentru ingrijirea pielii, rod al unor abordari stiintifice unice pentru apararea si infrumusetarea ei. Cei de la Dermacare au in portofoliu produsele ale unor branduri renumite cu o vasta experienta in domeniul dermatologiei, a ingrijirii si viabilitatii tesuturilor. Aceste branduri se axeaza pe restabilirea si imbunatatirea capacitatilor de aparare a pielii. Printre ele se afla: Synbionyme, Hyfac, Laboratoarele LSI, Dermagor, Biorga. Liniile de infrumusetare din portofoliul acestor branduri vizeaza principalele probleme ce afecteaza pielea. Accentul este pus pe dermatocosmetice. Acestea sunt produse profesioniste pentru piele care au sters decalajul dintre produsele cosmetice si cele farmaceutice.

Ghid de cumparare a produselor cosmetice

Este esential ca inainte sa cumperi un produs sa-ti cunosti tipul si starea pielii, pentru a-ti putea alege pe cel potrivit problemei tale. Altfel poti cumpara un produs gresit care nu numai ca nu va avea efectul dorit, dar poate accentua problema existenta. Chiar daca te ingrijesti singura, acasa, pielea ta poate fi sanatoasa sau impiedicata sa imbatraneasca folosind doar tratamente corecte.

Testare

Astazi va voi spune despre experienta mea cu doua produse din portofoliul Dermacare, un gel-crema hidratanta de la Synbionyme si un sapun de la Dermagor (Intr-un articol anterior ti-am povestit despre balsamul antivergeturi- Femilyan al brandului Biorga)

Synbionyme. Prebiotice si probiotice, urmatoarele frontiere ale ingrijirii pielii

Noua linie de produse cosmetice ale laboratoarelor Synbionyme sunt avangardiste. Ei folosesc prebiotice si probiotice – ingrediente in tendinte in randul marcilor dermocosmetice, pentru a proteja pielea si a restabili echilibrul pielii. Probioticele sunt bacterii vii benefice, iar prebioticele sunt tipuri de carbohidrati, in mare parte fibre ce nu pot fi digerate de catre corpul uman(deci nu sunt vii), care constituie hrana probioticelor. Deci, cum poate abordarea naturala cu pre si probiotice dintr-un produs cosmetic sa reechilibreze dezechilibrele pielii? Simplu, strategia este de a alimenta, hrani si livra selectiv „microbii cheie” pentru a mentine, consolida sau reechilibra pielea. Probioticele ridica abilitatile naturale ale organismului de a mentine pielea sanatoasa, iar prebioticele incurajeaza unele bacterii sa se dezvolte. Acestia pot fi oportuni si in alte domenii reparand si altfel de dezechilibre ale sanatatii (ingrijire orala, a parului, etc) sau ale bunastarii noastre generale. Cresterea diversitatii echilibreaza.

Gel-crema hidratanta Synbionyme

Gelul- crema hidratant este conceput special pentru tenurile mixte sau grase. Promite protejarea pielii impotriva factorilor interni si externi din lumea moderna. Stresul, poluarea, varsta, alimentatia nesanatoasa diminueaza rolul de bariera al pielii si aceasta are nevoie de consolidarea microbiomului ( ecosistemul format din microbii care traiesc in acest caz pe suprafata pielii). Acesta este un scut viu si se pare ca pre si probioticele sunt cheia pentru gestionarea diferitelor tipuri de piele.

Ingrediente: Glicerina, Acid Hyaluronic, extract de alge, vitamina E, complex Pro-B3 (n-am habar ce-i dar scrie ca intareste bariera naturala a pielii). Ambalajul este din plastic turcoaz, iar toate detaliile de design si logo-ul sunt imprimate cu argintiu, asa ca plus capacul argintiu are un aer de produs de lux. Este un ambalaj potrivit pentru calatorii. Se potriveste tenului meu si functioneaza foarte bine si sub machiaj. 

Cum se prezinta pielea ? Dupa aplicarea timp de o saptamana a produsului se distinge clar nivelul marit de hidratare fara o stralucire uleiasa , pe zona T mi s-a redus excesul de sebum, iar pielea arata neteda, catifelata si usor improspatata. Nu este un gel transparent, ci alb cremos si se simte usor pe ten. Imi place textura sa non-grasa, usoara si felul cum imi matifiaza tenul. Se absoarbe repede in ten si ii da stralucire. Are un parfum suav de ceai verde. Nu contine SPF sau cel putin eu n-am vazut sa scrie pe undeva. Chestia asta nu-mi prea place. Nu pot sa ma pronunt asupra gradului in care protejeaza impotriva poluantilor, ii cred pe cuvant.

 

Sapun Dermagor Atopicalm

Este un sapun specific pentru pielea uscata si atopica. Se preteaza perfect pentru ingrijirea pielii copiilor deoarece calmeaza iritatiile si protejeaza epiderma de agresiunile externe. Deoarece am tenul mixt am folosit sapunul doar pentru a ma spala pe maini si corp, dar daca as fi avut un bebelus,, sigur ar fi facut parte din rutina sa zilnica. Avand un film bogat datorita bazei de ulei de migdale compenseaza deficientele pielii uscate si iritate, dandu-i o senzatie de confort. Are spuma bogata. Participa la restaurarea barierei pielii. Formula fara coloranti, conservanti.

Cum sa te speli corect pe maini

In contextul prevenirii COVID-19, trebuie sa te asiguri ca iti speli mainile corect

  • Pasul 1: Se uda mainile cu apa
  • Pasul 2: Se aplica suficient sapun pentru a acoperi toata suprafata mainilor
  • Pasul 3: Se freaca toate suprafetele mainilor timp de cel puțin 20 de secunde
  • Pasul 4: Se clateste bine cu apa
  • Pasul 5: Se usuca mainile cu prosop textil sau de hartie

Preventia e mama intelepciunii, spune un proverb romanesc. Ai grija de sanatatea ta, acesta e bunul tau cel mai de pret, iar cea a pielii tale nu face exceptie. Cresterea tendintei de adoptare a unei vieti sanatoase se reproduce in dermocosmetice si in rutinele corecte de ingrijire a pielii.

Stick antitranspirant dermatologic Dermagor, 40 ml
Sea View Apartment Paralia
Dermagor Skin Plast ser antirid si fermitate X 30ml
Skincode Essentials Sos Oil Control Gel Matifiant De Curatare, 125ml
Skincode Essentials Sos Oil Control Gel Matifiant De Curatare, 125ml
Bioderma - PigmentBio Crema regeneratoare de noapte 50ml

23 de comentarii la „Spune DA pielii sanatoase

  1. Wow, nu am auzit de acest brand, dar imi place ceea ce am citit la tine. Prebioticele si probioticele chiar sunt ingrediente cosmetice de ultima generație și se afla in prezent sunt super în trend.
    Sa le folosești cu placere în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.