Perucile scurte de la Belher – nu trebuie sa renunti la parul lung pentru o schimbare temporara de look

Ti s-a intamplat si tie ca intr-o zi, rasfoind foile unei reviste de exemplu, sa descoperi un look, o coafura care sa te cuceresca? Ideea de a-ti face breton sau de a avea parul bob ori o tunsoare scurta poate deveni o obsesie, mai ales daca ai mai incercat astfel de abordari si stii ca te prind bine.

Pe cealalta parte poate fi vorba de incercarea de a ajuta parul sa creasca mai repede. Odata ce ai reusit, cu siguranta ca nu te vei mai indura prea usor sa tai din lungimea acestuia. Deci cum poti face sa te bucuri de ambele look-uri, sa nu iti tunzi parul, dar sa adopti uneori tunsori scurte, in functie de starea ta de spirit, de dorinta cu care te trezesti intr-o zi?

Perucile scurte de la Belher, raspunsul la intrebarea ta

Despre Belher, ca sa fim de la inceput pe aceeasi lungime de unda, trebuie sa stii ca este un magazin specializat in comercializarea de extensii de par, peruci si produse profesionale pentru ingrijirea si coafarea acestora. Produsele sale sunt recomandate de calitate, inainte de toate, dar si de diversitatea lor. Vei gasi in magazinul online belher.ro (exista si 2 magazine fizice in Bucuresti, pe care le poti vizita odata cu incheierea noilor reglementari privind parasirea domiciliului, generate de pandemia de coronavirus) peruci scurte atat din par natural, cat si din par sintetic, din fibre speciale mai exact.

Perucile sunt deci o solutie la indemana de a adopta look-ul dorit, fara a fi nevoita sa iti tai parul, sa optezi pentru o tunsoare. E de preferat sa alegi aceasta varianta mai ales daca nu esti decisa sa renunti la parul tau lung.

Nu trebuie sa renunti la parul lung pentru o schimbare temporara de look

In ce conditii vei prefera probabil sa alegi dintre diversele peruci par natural scurt? Potrivit recomandarilor oferite de Belher, aceasta categorie se adreseaza oricui vizeaza achizitia unei peruci pe care sa o poarte zi de zi sau cel putin in mod frecvent. Vin cu posibilitatea de a fi coafate, spalarea se realizeaza asemenea parului tau, se pot vopsi, suporta tratamente termice.

In schimb, daca intentia este sa iti schimbi look-ul temporar, poate chiar ocazional, sunt potrivite si perucile scurte din par sintetic. Fibra speciala din care sunt confectionate confera un aspect natural firelor, deci nu vor trada faptul ca porti peruca.

Ca sa intri in posesia perucii care ti se potriveste, pe care ai gasit-o pe Belher.ro, e necesar sa plasezi comanda, pentru care in aceasta perioada beneficiezi si de diverse oferte. Dupa ce esti sigura ca ai facut selectia de peruci scurte care te-ar avantaja, pe care te vei purtandu-le, asteapta coletul linistita acasa. Magazinul iti ofera posibilitatea de a achita peruca prin card bancar, deci nu e cazul sa te ingrijorezi legat de asta, de mai mult contact decat e necesar la tranzactia cu cel care iti livreaza coletul.

Acceseaza site-ul si treci prin filtrul personal modelele variate dintre care poti alege. Dupa ce esti sigura ca ti-ai gasit perucile scurte preferate, bucura-te oricand simti nevoia de o schimbare de look rapida, dar radicala, asa cum meriti.

Tangle Teezer
Tangle Teezer
Dtangler Unicorn
Dtangler Unicorn
Perie electrica de indreptat parul CF5712 Invelis ceramic 210 grade C 35W Negru
Perie electrica de indreptat parul CF5712 Invelis ceramic
BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse

15 comentarii la „Perucile scurte de la Belher – nu trebuie sa renunti la parul lung pentru o schimbare temporara de look

  1. Nu pot să spun că mă încântă perucile. Sunt de acord cu purtarea perucilor din păr natural, doar dacă părul este luat de la oameni, altfel nu.
    Deși consider că sunt oameni care au probleme și acel păr ar putea fi donat pentru diverse cauze.

  2. Extensii am purtat la nunta, insa peruca niciodata, dar mi-as dori foarte mult! Una creata si mai blonduta 😀 Am vazut ceva dragut pe site!

    1. Deoarece am parul lung, chiar foarte lung, cateodata visez ca ma tund. Daca as face asta sigur mi-ar parea rau, dar o peruca cu par scurt e o alternativa viabila la dorinta mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.