Bunatati gatite de care te bucuri acasa. Restaurantul The Ribs House

Bunatati gatite de care te bucuri acasa. Restaurantul The Ribs House

Pandemia prezinta provocari unice pentru fiecare, iar unitatile alimentare care produc, prelucreaza, servesc, desfac alimente nu fac exceptie. Fiecare a fost fortuit sa-si schimbe strategia pentru a-si sustine clientii si a putea supravietui. Restaurantele care erau locuri de intalnire, surse de hrana, centre de socializare, refugii din lumea exterioara au trebuit sa se inchida datorita obligativitatii distantarii sociale. Pandemia a schimbat comportamentul consumatorilor si astfel s-a schimbat modul in care restaurantele isi sustin clientii fideli. In ultima luna, interesul consumatorilor s-a orientat catre livrarea de alimente la domiciliu, dupa cum se vede la o simpla cautare pe Google Trends., iar restaurantele s-au vazut obligate sa -si schimbe modul de operare si conceptul. Cele care n-au putut implementa serviciul de livrare a mancarii au fost obligate sa se inchida temporar.

Doar antreprenorii pragmatici si flexibili rezista in momente de criza. Nu se stie cat va dura ea, dar deocamdata vanzarile restaurantelor au scazut dramatic, iar multe dintre ele si-au disponibilizat marea majoritate a angajatilor. Noi, bloggerii olteni, prin intermediul retelelor sociale si al blogurilor sprijinim producatorii locali de alimente, deoarece vedem dificultatile pe care le intampina in aceste zile. Incercam sa expunem si sa facilitam comunicarea dintre producatori si consumatori prezentandu-va experientele proprii, in scopul de a usura comercializarea produselor catre cei interesati. Eu am ales astazi restaurantul The Ribs House, cel care ne-a gazduit in ultimele luni majoritatea Blog Meet-urilor.

Bunatati gatite de care te bucuri acasa. Restaurantul The Ribs House

Restaurantul The Ribs House ne-a obisnuit cu portii mari de mancaruri gustoase si deserturi delicioase facute-n casa, pe care acum le poti comanda online sau telefonic la 0765.996.619 si ti se livreaza acasa. Sa spun drept atunci cand am facut comanda la PapaGo nu m-am gandit la vreun restaurant anume. Avea Vali pofta de o ciorba de perisoare, iar eu de papanasi. Ciorbei de perisoare nu-i suport mirosul si in concluzie n-am facut decat o singura data. A fost o mare favoare care nu se va repeta curand, asa ca pofta de ea se rezolva la restaurant. Am dat cautare dupa ciorba de perisoare si a doua oferta a fost de la The Ribs House. Imediat m-a lovit o pofta de coste de porc care au si alunecat pe nesimtire in cos. Le-au urmat o ciorba de burta, niste clatite brasovene si binenteles papanasii. Total 74 de lei. Unii vor zice ca-i mult, altii ca-i putin, dar ganditi-va cat timp mi-ar fi luat mie sa fac toate aceste preparate. Meniul zilei este 15 lei si daca trimiti un sms cu textul ” Ma abonez ” la nr 0765996619 vei fi informat zilnic despre meniul complet.

Incertitudinea acestor zile este ridicata, toata lumea cauta informatii actualizate si de incredere. Acest lucru este si mai evident in cazul optiunilor alimentare care s-au ingustat destul de mult pentru ca nu-s disponibile in apropiere si posibilitatea de a le achizitiona tinde catre zero. Pe fondul pandemiei a crescut interesul pentru produse alimentare proaspete si bune, iar restaurantele de tipul The Ribs House pot si vor sa ne suplineasca nevoile alimentare.

Este important sa #stamacasa si sa gasim producatori care ne pot aproviziona!

Si tu poti sa sustii locatiile favorite printr-o actiune simpla: plasand o comandă cu livrare la domiciliu. In acest fel, revenirea la normal va fi una mai usoara pentru toata lumea. 

15 comentarii la „Bunatati gatite de care te bucuri acasa. Restaurantul The Ribs House

  1. Suna bine. Îmi place meniul lor. Din păcate, eu sunt din București.
    Este o varianta buna sa comanzi mancare, dar multe restaurante și-au mărit preturile substanțial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.