Ce trebuie sa faci la varsta de 40 de ani pentru a arata ca la 20

Femeile care au trecut de pragul de 40 de ani incep sa-si piarda mult din increderea de sine, deoarece incep sa nu se mai considere atragatoare din punct de vedere fizic. Cu toate acestea, exista foarte multe femei care, la aceasta varsta, se pot compara cu tinerele de 20-25 de ani.  

Ce trebuie sa faci la varsta de 40 de ani pentru a arata ca la 20

Daca te intrebi cum este posibil acest lucru, trebuie sa stii ca exista anumite activitati si produse care au menirea de a mentine aspectul tanar al corpului pentru o perioada foarte lunga de timp. Astfel, daca nu-ti doresti sa imbatranesti, mai poti „trage putin de timp” prin intermediul unor secrete stiute doar de cateva femei. 

Ce trebuie sa faci la varsta de 40 de ani pentru a arata ca la 20- sport, gandire pozitiva, mancare sanatoasa

Iata care sunt secretele care te mentin tanara si dupa ce ai implinit frumoasa varsta de 40 de ani: 

  • Sport 

Daca toata viata ai iubit sportul si ai facut miscare ori de cate ori ai avut ocazia, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta aspectului imbatranit al tenului sau al corpului, deoarece pasiunea ta pentru sport contribuie mult la mentinerea aspectului ferm al pielii. In schimb, daca nu ti-ai facut timp pentru asta pana la varsta de 40 de ani, trebuie sa stii ca este foarte important sa gasesti o activitate care sa-ti faca placere sa o practici. Alege sa mergi la cursuri de dans, de inot, gimnastica sau poti iesi seara la alergat. Acest lucru te va ajuta sa incetinesti substantial procesul de imbatranire. 

Ce trebuie sa faci la varsta de 40 de ani pentru a arata ca la 20- alimentatie sanatoasa

  • Alimentatie sanatoasa 

Daca mananci adesea fast-food si dulciuri, dar iti doresti un corp frumos si tanar, trebuie sa faci o schimbare, deoarece cu o astfel de alimentatie nu faci decat sa grabesti imbatranirea pielii. Este recomandat sa alegi in locul acestor produse daunatoare, fructe si legume, lactate si diferite smoothie-uri sanatoase. Daca poti, este indicat sa renunti si la carnea de porc si s-o inlocuiesti cu cea de peste sau de pui.  

  • Tratamente antirid 

La varsta de 40 de ani, un ten perfect intins si luminos nu poate fi obtinut in alt fel decat cu tratamente antirid. Este indicat ca la aceasta frumoasa varsta sa ai grija de pielea ta mai mult ca niciodata, pentru a evita riscul de imbatranire rapida a acesteia. Din acest motiv, ar fi bine sa iei legatura cu dermatologul tau si sa nu eziti sa folosesti tratamentele antirid recomandate de acesta. 

  • Gandire pozitiva 

O gandire pozitiva te poate ajuta adesea sa rezolvi mult mai usor probleme zilnice. Specialistii recomanda sa ramai pozitiva chiar si-n cele mai apasatoare si triste situatii, deoarece doar in acest fel poti mentine o sanatate de fier si un tonus bun al corpului. In plus, pozitivismul te ajuta sa stai cat mai departe de ridurile ce apar o data cu varsta sau cu supararile din viata de zi cu zi. 

Atitudinea este totul - Jeff Keller

Atitudinea este totul – Jeff Keller

Antreneaza-ti creierul! Ed.2 - Joe Dispenza

Antreneaza-ti creierul! Ed.2 – Joe Dispenza

Cum sa invingi grijile si stresul – Dale Carnegie

Distruge-ti obiceiurile nocive! - Joe Dispenza

Distruge-ti obiceiurile nocive! – Joe Dispenza

Prin urmare, nu este atat de greu sa te pastrezi tanara, chiar si in momentul in care esti pe cale sa devii bunica. Tot ce trebuie sa faci este sa te ambitionezi sa construiesti un stil de viata sanatos si sa zambesti cat e ziua de lunga. 

Sursa foto: Unsplash.com 

13 comentarii la „Ce trebuie sa faci la varsta de 40 de ani pentru a arata ca la 20

  1. Ideile tale nu-s rele deloc, desi unele femei arata mai atragatoare la 40 decat la tinerete. De exemplu cantareata Cher. Mie mi se pare ca e mai frumoasa pe masura ce se maturizeaza. Ma rog, acum este chiar batrana, dar cand era tanara, nu-mi placea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.