3 sfaturi pentru a schimba look-ul apartamentului tau

Indiferent de cat de extravagant si inedit este aspectul interior al apartamentului tau, la un moment dat, acesta va avea nevoie de o schimbare, din diferite motive. Chiar daca te temi de faptul ca se va demoda, vei observa ca, indiferent de tendinte si de cat bine reusesti sa tii pasul cu moda, chiar tu vei fi persoana care va dori o schimbare in look-ul apartamentului.

Cu toate acestea, un aspect nou si o imagine proaspata nu inseamna ca trebuie sa te apuci de zugravit. Este suficient sa faci cateva modificari si sa urmezi o serie de sfaturi, iar acestea nu vor necesita un efort prea mare.

Iata cum poti schimba look-ul apartamentului tau

Locuinta ta trebuie sa fie mereu pe gusturile tale. Astfel, daca acestea se schimba, acelasi lucru trebuie sa se intample si cu apartamentul. Totusi, vei observa ca astfel de modificari se pot face rapid si cu un minimum de efort. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi. 

Focuseaza-te pe o singura camera

De foarte multe ori, e necesar sa-ti indrepti atentia catre o singura camera si vei vedea cum intreaga locuinta isi improspateaza imaginea. Pentru a putea scoate maximul din aceasta schimbare, poti modifica design-ul sufrageriei, deoarece este cea mai populata incapere. Cumpara draperii noi pentru un plus de culoare, schimba covorul si cateva elemente de decor si vei avea impresia ca abia ai primit cheile unui alt apartament. Chiar si o simpla mentenanta a unor obiecte invechite te va ajuta in acest sens. De exemplu, daca este cazul sa schimbi tevile caloriferului, le poti monta altfel, folosind cateva fitinguri pentru sudura sau poti, pur si simplu, sa le muti intr-o alta zona, astfel incat sa beneficiezi si de o instalatie eficienta si de o imagine noua.

Iata cum poti schimba look-ul apartamentului tau- focuseaza-te pe o singura camera

Muta piesele de mobilier

Daca in apartamentul tau nu s-au facut schimbari de foarte mult timp, inseamna ca poti circula cu ochii inchisi si, totusi, sa nu te lovesti de nimic. In acest caz, este de ajuns sa faci doar cateva aranjamente noi ale mobilierului. Evita sa faci acest lucru daca ai piese facute la comanda, in functie de locul in care ai vrut sa le asezi de la bun inceput, un exemplu bun fiind canapeaua. Totusi, obiecte precum biroul, patul sau masa de bucatarie pot fi oricand repozitionate pentru a aduce o schimbare in design-ul interior al locuintei tale.

Iata cum poti schimba look-ul apartamentului tau- muta piesele de mobilier

Renunta la piesele pe care nu le mai folosesti

Supraincarcarea vizuala este unul dintre motivele care te fac sa-ti doresti o schimbare in casa. Lucrurile se complica atunci cand nu stii cu exactitate la ce sa renunti.

Astfel, cel mai simplu este sa te desparti de orice piesa care nu iti mai aduce absolut niciun beneficiu, mai ales daca este vorba de cele strict decorative. Este bine de stiut ca, in ziua de astazi, multi oameni prefera un design simplu, deloc incarcat, in care fiecare element are un rol bine definit in casa. Ca decor, poti folosi carti sau diferite medalii ori diplome cu valoare simbolica. Cea mai buna solutie, in astfel de situatii, este sa depozitezi tot ce nu iti mai este de folos intr-o alta camera sau sa le donezi.

Odata ce te-ai obisnuit cu o anumita imagine a casei tale, ai tendinta de a te plictisi si, inevitabil, vei simti nevoia unei schimbari. Totusi, nu trebuie sa faci nimic radical in acest sens. Vei observa cum se va schimba look-ul apartamentului daca urmezi sfaturile de mai sus.

sursa foto: envato.com

Aspirator Karcher de curatat pardoseli, pentru curatat pardoseli FC 3
Aspirator Karcher de curatat pardoseli, pentru curatat pardoseli FC 3
Aspirator Karcher de curatat cu abur SC 5 EasyFix cu fier de calcat, 2200W
Aspirator vertical Karcher VC 4s Cordless Plus, 18 V
Aspirator Karcher de geamuri WV 1 + Dispozitiv curatare geamuri KV 4
Aspirator Karcher de geamuri WV 1 + Dispozitiv curatare geamuri KV 4

15 comentarii la „3 sfaturi pentru a schimba look-ul apartamentului tau

  1. Imi plac schimbarile de genul si mi-as dori sa fiu atat de creativa sa pot schimba aproape radical totul. Asta implica ceva cheltuieli si cred ca nu se poate prea curand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.