Nerăbdător să petreci de ZIUA ta? NU uita aceste detalii pentru o PETRECERE de POVESTE!

Pentru unii, ziua de naștere nu înseamnă decât o altă zi obișnuită din timpul anului. Alții, de ziua lor preferă să plece undeva singuri sau cu persoana dragă, departe de agitație. Însă există și persoane pentru care aniversarea reprezintă un prilej să își reunească prietenii, familia și să dea o petrecere de poveste în cinstea vârstei pe care o împlinesc!

 Dacă faci și tu parte din ultima categorie, înseamnă că îți place să te bucuri de fiecare moment și nu te sperie faptul că ai mai îmbătrânit un an. Dimpotrivă, ești gata să te distrezi la maximum și să te bucuri de prezența tuturor celor dragi.Nerăbdător să petreci de ZIUA ta? NU uita de ultimele detalii pentru o PETRECERE de POVESTE!

 O petrecere de poveste trebuie planificată în detaliu,  să te ocupi de organizarea ei cu destul de mult timp înainte. Locația, decorurile, atmosfera, invitații etc., toate sunt elemente care întregesc puzzle-ul unui eveniment reușit, asta dacă ai răbdarea necesară să te ocupi de ele. 

Iată care sunt TOP 3 detalii care nu trebuie să îți scape sub nicio formă atunci când vei organiza o petrecere de poveste:

  1.     Tortul

Aniversare fără tort nu se poate! Este, poate, primul lucru la care te gândești atunci când vorbești despre o zi de naștere și este și momentul cel mai așteptat al oricărui eveniment. Tocmai de aceea, trebuie ca desertul să arate extraordinar, iar gustul să fie, și el, pe măsură. Dacă nu vrei un tort standard, comandă un tort personalizat fie cu o poză de-a ta, fie cu figurine care să reprezinte una dintre pasiunile tale. În acest fel, vei avea un tort unic, special creat pentru tine.

  1.     Locația

 Locația este extrem de importantă, deoarece în funcție de ea decizi ce tip de aniversare vei avea: una relaxată la tine acasă cu mai puține persoane, una formală la un restaurant sau una plină de distracție în cel mai tare club din orașul tău. Depinde de tine ce tip de party te reprezintă cel mai bine. Desigur, trebuie să iei în calcul și bugetul pe care îl ai disponibil, deoarece e posibil ca o seară în club să te coste mult mai mult decât o petrecere ținută acasă sau la un local.

  1.     Invitații

 Lista de invitați trebuie făcută din timp, deoarece dacă vrei ca toți prietenii să fie alături de tine, trebuie să te asiguri ca le spui de eveniment cu ceva timp înainte, astfel încât să nu aibă altceva planificat pentru seara respectivă. De asemenea, în funcție de câți invitați ai te poți hotărî și la locul în care îți vei serba ziua. Dacă ai mulți prieteni, probabil ideea de a face o petrecere acasă iese din calcul, cu excepția situației în care locuiești la curte și ai un spațiu generos.

În concluzie, ziua de naștere este o ocazie excelentă să te simți bine în compania prietenilor, să te distrezi așa cum o făceai și în trecut, chiar dacă fiecare aniversare îți dă de înțeles că ușor, ușor te maturizezi și începi să ai și alte priorități și griji. Cu toate acestea, profită din plin, păstrează-ți spiritul tânăr indiferent de situație și dă o petrecere de poveste!

 

Photo: Shutterstock.com

16 comentarii la „Nerăbdător să petreci de ZIUA ta? NU uita aceste detalii pentru o PETRECERE de POVESTE!

  1. Mie nu-mi place sa-mi serbez ziua dar cunosc persoane care se bucura de ea si recurg la toate aceste lucruri pe care le-ai enumerat si care intradevar nu trebuie sa lipseasca de la o aniversare.

  2. Nu cred ca mi-am mai organizat ziua de ani buni, mai ales de cand am un copil mic. Dar ar fi o idee buna sa comand un tort macar. Ca sa ma simt si eu sarbatorita 🙂

  3. Sunt genul care vrea petrecere de ziua ei, nu conteaza ca mai imbatranesc cu un an, ori cu petrecere ori fara tot se intampla treaba asta deci de ce sa nu bem in cinstea asta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.