Cele mai interesante trenduri pentru nunti în vara lui 2019

Cele mai interesante trenduri pentru nunți în vara lui 2019

Sezonul cald dă startul nunților. Aceasta este perioada din an cea mai potrivită pentru ca mirii să își oficializeze, în sfârșit, relația, atât datorită vremii perfecte și a temperaturilor crescute, cât și datorită sentimentelor de fericire și veselie pe care sezonul cald ni le oferă. Dacă sunteți în febra pregătirilor pentru cel mai important eveniment din viața voastră, cu siguranță câteva sfaturi sunt binevenite, iar în acest sens vin în sprijinul vostru cu cele mai noi trenduri pentru nunti ale verii 2019.Cele mai interesante trenduri pentru nunți în vara lui 2019

Trenduri pentru nunti in vara lui 2019

1) Mărturiile dulci

Dacă ar fi să calculezi la câte nunți merge un om într-o viață și câte mărturii strânge, este lesne de înțeles de ce mulți le aruncă, preferând să nu își ocupe spațiul din casa cu obiecte inutile. Desigur, mărturiile de nuntă sunt amintiri despre voi și momentul vostru, însă în ziua de azi se optează pentru mărturiile de nuntă mai practice, pe care să le folosești sau pe care chiar să le mănânci. De exemplu, poți opta pentru o bomboană foarte scumpă, un dulce pe care nu nu l-au testat niciodată și care să facă diferența. Ingeniozitatea nu are limite, așa că ar fi bine să te interesezi ce combinații de ingrediente sunt la modă acum și să găsești dulcele potrivit pe care să îl dai pe post de mărturie de nuntă.

2) Decor cu verdeață

Anul acesta locul clasicelor aranjamente florale pompoase a fost luat de aranjamentele cu iz natural și cu multă verdeață, care oferă o cromatică impresionantă. Ca să păstrezi un aer fresh, luxuriant, poți folosi plante cu frunze de un verde crud, sau poți alege varianta plantelor suculente, care capătă din ce în ce mai multă popularitate.Cele mai interesante trenduri pentru nunți în vara lui 2019

3) Tehnologie de ultimă generație pentru fotografii și video

Arta fotografică evoluează constant, astfel că ai la dispoziție o varietate de idei creative pentru a putea imortaliza cel mai important moment din viața ta și a jumătății tale. Dronele sunt în trend anul acesta, deoarece acest tip de filmare oferă un aspect autentic, impresionant și surprinde din toate unghiurile posibile cele mai importante momente ale nunții voastre. Aparatele foto sunt din ce în ce mai performante și surprind cadre impresionante. Iar dacă aveți parte și de un fotograf priceput care să știe să vă pună în lumina potrivită, atunci veți avea niște fotografii de colecție.

4) Torturi cu design impresionant

Dacă din alte puncte de vedere se mai fac compromisuri și schimbări, în ceea ce privește tortul miresei se păstrează trendul ca acesta să fie cât mai mare și mai impunător. Cu toate acestea, mirii preferă să facă doar o machetă de tort, iar la masă să se servească tortul sub forma unor prăjiturele. Este mult mai practic și arată și mai drăguț pe farfurie.Cele mai interesante trenduri pentru nunți în vara lui 2019

În concluzie, tendințele în ceea ce privește o nuntă se schimbă permanent. Important este să alegeți să vă organizați nunta exact așa cum considerați că se pliază cel mai bine pe gusturile voastre, pe personalitatea voastră, pe ceea ce vă doriți de la evenimentul în sine, dar nu ar strica sa stiti care sunt cele mai interesante trenduri pentru nunti ale anului in curs.

Photo: Shutterstock.com

15 comentarii la „Cele mai interesante trenduri pentru nunti în vara lui 2019

  1. La botez am dat musafirilor figurine de sapun si magneti din lut in forme de inimioare.
    La mot am oferit sapun hande-made facut de mine in forma de ciocolatele.
    Am fost la nunti unde marturiile erau o bombonica… dar erau groaznice la gust.

  2. Nu stiam de faza cu macheta de tort si oricum acum exista candy barul de la care poti sa te servesti in voie. Eu am primit drept marturii de nunta, de la borcanele cu miere, la sticle de sampanie in miniatura sau saculeti cu ceai.

  3. Eu sunt mare fan aranjamente naturale, decoruri fine…
    Bineînțeles că este necesar ca trendul să fie în continuă schimbare, adaptare. Este un eveniment unic și trebuie să se ridice la înălțimea dorințelor, viselor.
    Mi-au plăcut și mărturiile și aranjamentele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.