Secrete pentru o vacanta de succes. Ce sa nu iti lipseasca din bagaj

o lista cu obiectele care nu trebuie sa iti lipseasca din bagaj

Pregatirea bagajului pentru vacanta poate fi un adevarat chin chiar si pentru cei mai entuziasmati dintre noi. Este greu sa tii minte tot ce trebuie sa pui in geanta si sigur nu ai nevoie sa realizezi ca ai uitat ceva important acasa chiar in aeroport. Iti vin in ajutor cu cateva secrete pentru o vacanta de succes, secrete care trateaza modul in care sa-ti alcatuiesti bagajul.

Am pregatit o lista cu obiectele care nu trebuie sa iti lipseasca din bagaj in aceasta vara pentru a avea o vacanta de succes. Shh, e secret!

Actele si documentele de calatorie

Ai auzit de multe ori povesti in care erau uitate in prag de vacanta acte, documente de calatorie, permise si alte obiecte din aceasta categorie. Si de fiecare data te-ai bucurat ca nu ai fost tu in aceasta situatie. Nici anul acesta nu trebuie sa fie o exceptie, asa ca pregateste-ti din timp geanta cu toate actele de identitate necesare. Inclusiv rezervarile in format fizic.

Accesorii pentru telefon

Fie ca mergi la mare, la munte sau intr-un city break, telefonul se va dovedi un prieten de nadejde. Util pentru poze, pentru orientare si pentru pastrarea legaturii cu cei dragi, e clar ca ti-ar cadea cerul in cap daca s-ar strica sau daca ar ramane fara baterie cand ti-e lumea mai draga. Astfel, nu uita sa pui in bagaj o baterie externa si un selfie stick, ideal pentru pozele de grup. In plus, husele de protectie pentru iPhone  si Android pot fi un real ajutor daca te cunosti ca fiind o persoana mai zapacita, mai ales departe de casa.

Secrete pentru o vacanta de succes. Ce sa nu iti lipseasca din bagaj
Crema cu protectie solara

Chiar daca pe lista de vacanta nu se afla plaja cu nisip fin si soare cat cuprinde, crema cu factor de protectie e un must. De asemenea, aceasta ar trebui inclusa in rutina zilnica, nu doar pe perioada verii sau cand e canicula. Ultimele studii au aratat ca razele UV au efecte nefaste asupra pielii noastre, asa ca o crema pentru fata si corp cu SPF peste 30 ne poate salva de la imbatranire prematura. La aceasta categorie putem adauga palariile si ochelarii de soare, care ajuta in a te proteja de razele nemiloase ale soarelui. Poti sa te informezi de aici  cum iti alegi crema de protectie solara potrivita pentru tipul tau de piele, in asa fel incat sa ai parte de un bronz ca la carte, fara pete si fara iritatii de la razele solare.

 

 

Bratara Anti-Tantari Din Silicon Cu Lavanda 2 Pastile BUSINESS PARTNER

Bratara Anti-Tantari Din Silicon Cu Lavanda 2 Pastile BUSINESS PARTNER

Gel Contra Tantarilor 125ml FAVISAN

Set Lumanari Tip Pastila Aroma Citronella Anti-Tantari 10 buc. SER WAX INDUSTRY

Set Lumanari Tip Pastila Aroma Citronella Anti-Tantari 10 buc. SER WAX INDUSTRY

Bratara Anti-Tantari Din Piele 2 buc BUSINESS PARTNER

Medicamente

Bineinteles, nu trebuie sa iei cu tine o intreaga farmacie, dar pastilele impotriva durerii sau cele care trateaza anumite simptome digestive pot fi foarte utile. Este bine sa te consulti cu un medic inainte de a face o alegere in acest sens, pentru ca acesta iti poate da recomandari de medicamente care lucreaza pe mai multe planuri. In plus, nu trebuie uitati nici plasturii si nici sprayurile impotriva tantarilor.


Pentru o vacanta de succes, in completarea listei secrete recomand alegerea unei carti care sa te ajute sa iesi din cotidian dar si pregatirea unui playlist de vacanta cu melodiile preferate. Spor la facut bagaje!

Sursa foto: Shutterstock.com

Dragostea in vremea holerei - Gabriel Garcia Marquez}

Dragostea in vremea holerei – Gabriel Garcia Marquez

Arta manipularii - Kevin Dutton

Arta manipularii – Kevin Dutton

27 de pasi - Tibi Useriu

27 de pasi – Tibi Useriu

carti recomandate de Mark Zuckerberg Sapiens. Scurta istorie a omenirii - Yuval Noah Harari

Sapiens. Scurta istorie a omenirii – Yuval Noah Harari

10 comentarii la „Secrete pentru o vacanta de succes. Ce sa nu iti lipseasca din bagaj

  1. Am învățat să-mi fac bagajul în scurt timp, să pun doar strictul necesar din care nu-mi lipsesc medicamentele, actele și accesoriile pentru telefon, eventual laptop.
    Mulțumesc pentru recomandări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.