Luna aceasta ai liber la creativitate în grădină! Află ultimele trenduri!

Luna aceasta ai liber la creativitate în grădina ta! Află ultimele trenduri!

Vremea frumoasă începe să își facă simțită prezența din ce în ce mai intens și asta pentru că sezonul cald bate ușor ușor la ușă. Curățeniile de primăvara sunt aproape pe terminate iar gradinile caselor încep să înflorească și să se armonizeze într-o simfonie de culori minunată. Cu siguranță deja te gândești la petrecerile în aer liber pe care vrei să le organizezi în curtea casei alături de prietenii tăi. De asemenea, priveliștea pe care o vei putea admira în timp ce stai tolănit pe un șezlong, citind o carte alături de o cană de cafea este de neprețuit. Pentru acest lucru trebuie să te pui la punct cu tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți amenaja curtea într-un mod cât mai frumos, care să îți creeze o stare de bine și de relaxare. Luna asta ai liber la creativitate in grădina ta!

Iată 3 trend-uri în 2019 pentru amenajarea spațiului din grădină:

1) Iluminatul

Creativitate în grădină bazată pe iluminare. Anul acesta, specialiștii spun că tendințele în design-ul de interior se bazează pe jocul luminilor, în special cele de exterior. Zonele în care predominantă este lumina caldă reprezintă ingredientul perfect pentru o seara minunată petrecută în compania prietenilor și a familiei. Pentru acest lucru, trebuie să te orientezi către proiectoare de exterior de calitate, iar pretul proiectoarelor cu led este unul accesibil, în comparație cu satisfacția pe care o vei avea când îți vei vedea grădina atât de frumos iluminată și amenajată.  De asemenea, poți apela la diverse modele de ghirlande sau lumini pe care le poți agăța în copaci sau pe gard și care creează un aer de mister, dar și de relaxare. 

Ce spun cei care folosesc un Proiector LED PNI GreenHouse WS55, 50W, cu panou solar si acumulator, telecomanda, senzor crepuscular

Proiector LED PNI GreenHouse WS55, 50W, cu panou solar si acumulator, telecomanda, senzor crepuscular
Proiector LED PNI GreenHouse WS55, 50W, cu panou solar si acumulator, telecomanda, senzor crepuscular

L-am instalat acum doua saptamani. E simplu de setat din telecomanda. Lumineaza destul de puternic chiar pana la 30 m. Ajungand la terenul unde l-am instalat doar in jur de cinci dupa masa zilnic, nu am stiut daca se opreste ziua decat venind intr-o zi de sambata cand am ajuns dimineata. Deci functioneaza conform setarilor din telecomanda, are trei butoane cu numarul de ore in care sa lumineze. A avut un led ars, in rest sunt multumit.

Adrian C

Își face treaba, ușor de montat, ține toată noaptea. Am luat 3 și sunt foarte bune la prețul ăsta. Acumulatorii la ele sunt de 12000, veriga slabă e telecomanda, care e vai de mama ei, abia poți potrivi bateriile să facă contact. Are senzor de obscuritate pe panoul solar și dacă îl lăsați pe automat își face treaba ok.

Traian

Aveam nevoie de un proiector pentru curte (200 m2) si am zis sa risc (dupa review uri ca de obicei cate achizitii atatea pareri). Dar, a venit produsul, sigilat in timp util, l-am pus la incarcat si l-am testat a doua noapte. Produsul este excelent, lumina clara, senzorul crepuscular functioneaza, pe modul auto porneste si se opreste singura. Va trimit si poze daca vreti. Eu recomand produsul si vanzatorul, mai rar dar uite ca se poate.

Tibi

Raza de actiune destul de mare, il folosesc sa lumineze o curte la tara. Montajul pe perete nu este cel mai OK, in sensul ca se prinde doar prin intermediul unui singur suport metalic si, daca este expus la vant, oscileaza, suportul fiind destul de subtire. Este mai potrivit pentru a fi amplasat undeva pe sol (cum am vazut ca il folosesc pescarii in special). Accumulatorul este OK, tine toata noaptea 21-06 (eu il folosesc pe putere maxima tot timpul), vedem si cum se comporta in timp deoarece am inteles ca este ceva propietar PNI prin urmare nu se poate schimba. Cablul dintre proiector si panoul solar este lung, permite amplasarea in locatii diferite in fuctie de lumina/nevoi. Senzorul crepuscular e amuzant, pe seara proiectorul se stinge si aprinde intermitent de cateva ori pana se hotaraste ca e destul de intuneric ca sa ramana aprins. Nu regret alegerea facuta, desi nu e cel mai ergonomic, raportul calitate/pret este unul OK.

Marius C

2) Materialele de calitate

Mixul de materiale de calitate îți oferă ocazia să îți personalizezi grădina exact așa cum visezi. Folosirea unei game variate de materiale este o tendință care a fost în continuă creștere începând cu anul 2018. Astfel, cu puțină creativitate și intuiție, poți avea chiar în grădina ta conceptele pe care le regăsești doar în paginile de revistă. Cu siguranță vei avea un spațiu admirat de către toată lumea.

3) Explozie cromatică

În 2019 se poartă culorile vii, dinamice, asociate cu mediul înconjurător. Culorile anului 2021 sunt cuplul Illuminating (Galben) şi Ultimate Gray (Gri) astfel că se încurajează folosirea nuanțelor îndrăznețe atât în ceea ce privește vestimentația, cât și în ceea ce privește amenajarea casei. Pentru grădină poți alege scaune colorate, sau accesorii precum perne colorate care vor aduce un plus de veselie și de energie. Dă-ți drumul la creativitate în grădină!

Ce spun cei care folosesc un Set mobilier gradina/terasa Kring Summer Bali, canapea + 2 fotolii + masuta depozitare, aspect ratan gri, perne verzi

Set mobilier gradina/terasa Kring Summer Bali, canapea + 2 fotolii + masuta depozitare, aspect ratan gri, perne verzi
Set mobilier gradina/terasa Kring Summer Bali, canapea + 2 fotolii + masuta depozitare, aspect ratan gri, perne verzi

A venit rapid, exact ceea ce doream. S-a potrivit pe terasa mea cum nu as fi crezut. recomand!

Camelia N

Superb setul. Își merita fiecare bănuț fiindcă e confortabil și practic. Ușor de montat și mutat, iar măsuța care e și ladă de depozitare pentru perne e cireașa de pe tort!

Gyongy M

Țesătura este suficient de flexibila, structura de rezistența este din metal -robusta. Fotoliile și canapeaua sunt comode. Masa - o poți folosi ca și lada de depozitare (intra toate pernele la fix). Un minus este montajul - Instrucțiunile nu sunt suficient de clare -uneori și picioarele de plastic care cred ca se vor sparge dacă muți mobila prea des. Recomand sa ai propriul set de chei.

Radu G

Am avut emotii cu privire la materialul din care sunt facute, insa pare unul de calitate buna si care o sa reziste in timp. Il folosim intr-un balcon deschis, unde raman si pe timp de iarna. Vechiul mobilier era dintr-o imitatie de ratan din plastic foarte dur, care, dupa doar un sezon, a inceput sa crape. Dintr-un material asemanator cu cel al acestui set mai avem doua scaune pe care le folosim tot afara, de vreo 10 ani, si sunt in stare perfecta. Sunt destul de voluminoase, iar pentru un balcon/terasa de dimensiuni mai mici nu s-ar potrivi. Pernele sunt foarte comode si, de asemenea, par de calitate. Culoarea (gri/verde) este identica cu cea din pozele din prezentare.

Paula P

Așadar, dacă vrei să îți faci propriul colț de rai la tine acasă, investește în amenajarea spațiului și fii la curent cu cele mai noi tendințe în design. Curtea casei va fi întotdeauna oaza ta de relaxare, unde te poți deconecta după o zi stresantă la birou sau unde poți petrece timp de calitate în compania prietenilor sau a familiei. Indiferent că este zi sau seară, asigură tot confortul invitaților tăi și oferă-le niște momente relaxante. În fond, e mult mai frumos să organizezi o întâlnire sau o petrecere în intimitatea propriei locuințe decât la un restaurant.

Photo: www.shutterstock.com

12 comentarii la „Luna aceasta ai liber la creativitate în grădină! Află ultimele trenduri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.