Afla CUM poti sa scapi de celulita: tips&tricks eficiente!

Afla CUM poti sa scapi de celulita: tips&tricks eficiente!

Vara se apropie cu pasi repezi, motiv de ingrijorare pentru doamnele si domnisoarele care vor sa schimbe ceva in privinta siluetei pe ultima suta de metri. Daca pana acum nu te-ai incumetat sa faci ceva in aceasta directie si esti vesnic nemultumita de aspectul fizic, afla ca tu esti unica responsabila pentru modul in care arati.

Majoritatea reprezentantelor sexului feminin se confrunta cu celulita, cea mai mare problema in lupta cu kilogramele in plus. Celulita apare din diverse motive: alimentatie bogata in grasimi, sedentarism, dar si retentie de apa, lucruri de care te poti ocupa daca te inarmezi cu suficienta ambitie. Nu ai nevoie decat de rabdare si de perseverenta pentru a atenua aspectul de coaja de portocala al pielii tale. Inca mai ai timp pentru a te bucura de rezultate pozitive. Mai jos, poti descoperi cateva sfaturi care te pot  ajuta sa scapi rapid de celulita.

Iata ce poti sa faci ca sa atenuezi aspectul de coaja de portocala:

  • Ca sa iti redefinesti tesutul si sa imbunatatesti circulatia sangelui in zonele problematice, este important sa apelezi la ajutorul clinicilor specializate in tratamente corporale pentru femei. Radiofrecventa, cavitatia, masajul anticelulitic sau impachetarile te pot ajuta sa obtii un rezultat vizual pozitiv, fiecare proces in parte avand rolul de a te ajuta sa obtii rezultatul pe care ti-l doresti: atenuarea aspectului inestetic de coaja de portocala. Solicita sprijinul specialistilor BioEstetika in lupta impotriva celulitei. Rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tale!
  • In procesul de eliminare a celulitei este important sa constientizezi cat este de importanta hidratarea pielii tale. Astfel, asigura-te ca iti vei face masaj si impachetari in fiecare seara, folosind o crema anticelulitica si folie alimentara. Aceasta este o tehnica veche, dar care te poate ajuta sa elimini toxinele si, intr-un final, sa atenuezi coaja de portocala formata pe coapse si abdomen. Totusi, tine cont de faptul ca trebuie sa stai impachetata maxim o ora, cu conditia sa nu iti strangi prea tare pielea cu folie.
  • Celulita reprezinta depozite de grasime acumulata pe diverse zone ale corpului, iar una dintre cauzele care au dus la formarea acestora este alimentatia precara. Asadar, este important sa faci o schimbare in alimentatie, daca vrei sa te bucuri de rezultate intr-un timp cat mai scurt. Elimina din dieta alimentele bogate in grasimi, sucurile carbogazoase, dulciurile si prajelile. Evita cat de mult poti combinatiile alimentare dintre carne si cartofi si incearca sa consumi cat mai multe fructe si legume. Renunta la masa de seara si asigura-te ca ultima gustare este la ora 19. Urmarind o dieta echilibrata vei observa rezultate imediate atunci cand te vei urca pe cantar.

Este important sa urmezi cu strictete sfaturile expuse anterior daca iti doresti sa te bucuri de o silueta armonioasa in lunile toride. Chiar daca se apropie luna mai, inca mai ai timp sa elimini o parte din kilogramele in plus, responsabile cu aspectul inestetic al pielii tale. Inarmeaza-te cu ambitie si incredere si, cu siguranta, vei reusi!

10 comentarii la „Afla CUM poti sa scapi de celulita: tips&tricks eficiente!

  1. Pana nu am invatat ca si alimentatia si consumul de apa, dar si miscarea ajuta la pierderea de kilograme, nu am reusit sa scap de celulita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.