Viața de cuplu PERFECTĂ după venirea unui copil. TOP 6 TIPS & TRICKS

Viața de cuplu PERFECTĂ după venirea unui copil! TOP 6 TIPS & TRICKS

Indiferent de cât de bine merge relația, venirea pe lume a unui copil, aduce anumite schimbări în viața de cuplu. O mare parte a problemei este oboseala. Fiind ocupată cu îngrijirea bebelușului, timpul petrecut cu iubitul devine din ce în ce mai scurt. Este mult mai greu să ieșiți împreună, să faceți toate lucrurile pe care le făceați înainte, astfel că partenerul poate considera că îl neglijați.

Pe de altă parte și mămica simte acut lipsa activităților de cuplu și  uneori va căuta sprijin și ajutor. Partea bună este că aceasta perioadă în care cel mic îți consumă energia fizică și emoțională nu durează pentru totdeauna.

Iată 6 sfaturi de care să ții cont pentru a-ți menține viața de cuplu armonioasă

1.Încercați să vă faceți timp unul pentru celălalt!  Faceți măcar o parte din lucrurile pe care le făceați înainte, pentru a nu simți bruscă schimbarea prin care treceți. Un alt aspect important, este să nu pierdeți conexiunile cu persoanele cu care interacționați înainte: prieteni, colegi de muncă etc. Pe lângă suportul moral oferit, vă vor ajuta să mențineți sănătoasă relația de cuplu. Mergeți în vacanță! Chiar dacă ți se pare greu să vizualizezi relaxarea împreună cu cel mic, nu este imposibil. Sezonul de iarnă este prielnic pentru o excursie la munte. Și ca să fii convinsă că ești totalmente pregătită, Iți recomandăm să vezi aici combinezoane și costumașe groase pentru bebelușul tău.

TIPS & TRICKS pentru a menține viața de cuplu PERFECTĂ după venirea unui copil!

Nestle Lapte praf Nan 1 Comfortis +0 luni, 800g
Lapte praf Nan 1 Comfortis +0 luni, 800g
Lapte praf Nan 2 Comfortis +6 luni, 800g
Lapte praf Nan 2 Comfortis +6 luni, 800g
Lapte praf Nan 3 Comfortis +12 luni, 800g
Lapte praf Nan 3 Comfortis +12 luni, 800g
Lapte praf Nan 4 Comfortis +2 ani, 800g, Nestle
Lapte praf Nan 4 Comfortis +2 ani, 800g, Nestle

2.Ascultați-vă partenerul! Noua viață va aduce frustrări și supărări. De aceea, este important să comunicați în permanență despre ele și să încercați să le remediați pe moment, pentru ca problema să nu se sedimenteze și să creeze alte situații neplăcute.

3.Împărțiți sarcinile! Fie că e vorba despre îngrijirea copilului sau despre alte aspecte legate de administrarea casei, distribuirea în mod egal a îndatoririlor va aduce mai mult timp pe care îl puteți petrece împreună, chiar dacă vorbim doar despre o scurtă plimbare în parc sau vizionarea unui film. Organizarea este cheia succesului! Un copil poate crea destul de multă mizerie într-o casă, așa că trebuie să faci eforturi suplimentare pentru a menține ordinea. Atmosfera relaxantă din casă nu este benefică doar pentru bebeluși, ci  și pentru viața de cuplu. Având în vedere că vei petrece un timp doar în același spațiu, este benefic sa îl îngrijești corespunzător. Umidificatorul este un obiect care va contribui considerabil la acest lucru;

Pentru a-l alege pe cel mai  bun, accesați link-ul https://www.babyneeds.ro/umidificatoare/ , unde veti gasi o gama variata de produse, in functie de nevoile celui mic.

Biberon PP AirFree Clasic de la +0luni, 125ml, Philips Avent
Biberon PP AirFree Clasic de la +0luni, 125ml, Philips Avent
Aparat pentru pregatirea laptelui praf Perfect Prep
Aparat pentru pregatirea laptelui praf Perfect Prep Nichiduta
Kit biberoane si accesorii pentru nou-nascuti Baietei, Tommee Tippee
Recipient pentru Lapte Praf
Recipient pentru Lapte Praf BestKids

4.Puneți-vă de acord! Comunicarea joacă un rol primordial, așa cum aminteam anterior. Tu și partenerul trebuie să fiți pe aceeași lungime de undă când vine vorba despre îngrijirea copilului, și mai apoi de educația lui. Conflictele pot apărea deseori dacă nu aveți un plan bine pus la punct cu care să fiți amândoi de acord.

5.Nu te sfii să ceri ajutor! Dacă simți că întâmpini probleme în managementul relației după venirea copilului, cere ajutor. Puteți apela la familie și la prieteni, mai ales dacă ei au trecut deja prin această experiență, sau dacă vreți să țineți totul mai privat, contactați un consilier de cuplu.

Lapte praf Nan AntiRegurgitare +0 luni, 400g, Nestle
Lapte praf Nan 2 Optipro Premium +6 luni, 400g, Nestle
Lapte praf Nan 2 Optipro Premium +6 luni, 400g, Nestle
Lapte praf Nan 4 Optipro Premium +2 ani, 400g, Nestle
Lapte praf Nan 3 Optipro +12 luni, 800g, Nestle

 

6.Nu neglija prietenii și familia! Se poate că ei inițial să simță excluși din viața ta și să nu înțeleagă atitudinea schimbată. Pe de alta parte, chiar dacă vor să te ajute, nu vor dori să încurce, așa că este foarte bine să îi incluzi și în activitățile noii vieți. Nu doar că te vor ajuta, dar vor simți că nu te-au pierdut în detrimentul noului membru. Prietenii vor înțelege, în timp, că vizitele devin mai complicate atunci când ai un copil mic, iar ieșirile în oraș trebuie organizate în detaliu.TOP 6 TIPS & TRICKS pentru a menține viața de cuplu PERFECTĂ după venirea unui copil!

O mămică fericită înseamnă și un tătic fericit, așa că, urmează toți pașii și, cu siguranță, viața de cuplu va fi în regulă!

Jucarie bebelusi Triunghi cu activitati
Prieteni pe roti, girafa, Noriel Bebe
Prieteni pe roti, girafa, Noriel Bebe
Jucarie bebelusi, Abc, telefonul colorat
Jucarie bebelusi, Abc, telefonul colorat
Turnuletul leu cu lumini si muzica, Noriel Bebe
Turnuletul leu cu lumini si muzica, Noriel Bebe

13 comentarii la „Viața de cuplu PERFECTĂ după venirea unui copil. TOP 6 TIPS & TRICKS

  1. Eu am trecut prin asta acum 7 ani si recunosc ca nu a fost deloc usor dar am avut parintii alaturi si am trecut cu bine peste aceasta perioada. Ne-am pastrat vacantele cu indarjire ca pe un moment doar al nostru si asta ne-a ajutat in viata de cuplu.

  2. Cred ca ambii parteneri trebuie sa participe la cresterea copilului cu multa dragoste pentru ceea ce fac, sa faca baita impreuna, taticu sa pregateasca si el mancarea copilului, etc, etc. Am vazut cupluri care isi iau bebelusii in vacante cu ei. Atunci, niciunul dintre ei nu se va mai neglijat.

  3. In primele 3 luni este cel mai greu apoi treptat totul incepe sa se mai aseze. Dupa cele 3 luni totul incepe sa intre in normal. Sfaturile tale sunt ideale si demne de urmat.

  4. Nu exista asa ceva, cel putin nu in primele luni cand copilul este mic si o tine pe mami treaza noaptea. Cred ca dupa cateva luni pot fi aplicate si trucurile astea dar, in functie de fiecare experienta cu copilul, lucrurile pot avea sau nu efect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.