Te muti intr-o casa noua? TOP 5 aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere!

Compartimentarea intr-o casa noua

18 comentarii la „Te muti intr-o casa noua? TOP 5 aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere!

  1. Eu muncesc de vreo 5 ani la o casuta noua si nu stiu zau cand voi termina lista pe care ne-ai prezentat-o tu!

  2. Dacă ae fi să mai construiesc o casă cred că pot fi cel puțin diriginte de șantier, decorator, designer sau consultant! 🙂
    Întotdeauna sfaturile specialiștilor sunt deosebit de importante. Articolul tău este foarte util și ai punctat bine aspectele de care trebuie ținut cont.

  3. hello raluca! imi place tare mult poza de cover a articolului. tu ai facut-o? oricum, vreau sa te felicit pentru materialul informativ. chiar, am apelat la eletricianul recomandat (dar, nu, nu m-am mutat in casa noua) si mi-am instalat in casa prize media pe care le-am cumparat online la un pret excelent. mii de multumiri!
    ca de obicei te citesc ori de cate ori postezi, insa rareori cand imi fac curaj sa-ti si scriu.

    1. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos! M-am mutat eu in casa noua si nu-mi imaginam ca totul va fi atat de complicat de pus la punct. Am ales o garsoniera care a fost livrata la gri, adica in afara de usi si ferestre nu prea avea de niciunele. O problema suplimentara a fost ca eu locuiam in alt oras si ma deplasam la garsoniera doar in weekend. Cine vine sa-ti lucreze atunci? Cam nimeni, toata lumea vrea sa se relaxeze atunci. As putea scrie un roman despre peripetiile prin care am trecut, cum am incurcat comenzile si am cumparat te miri ce, cum m-am blocat in camera deoarece usa nu avea cleanta bine fixata si poate chiar o se intample asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.