Conduci un business? Nu minimaliza importanta unor specialisti cu experienta in aceste 3 domenii!

Conduci un business? Nu minimaliza importanta unor specialisti in aceste 3 domenii!

Deschiderea unei afaceri, indiferent de ramura, nu este un lucru usor. Totodata, chiar mai greu decat acest prim pas este sa impui business-ului o directie de succes, pentru ca performantele inregistrate sa aduca atat profitul la care sperai, cat si un loc fruntas in topul companiilor de pe piata. Sansele de reusita sunt mai mari daca respecti standarde inalte in toate aspectele ce tin de afacerea ta, de la produsele si serviciile pe care le livrezi, pana la conduita de munca si felul in care iti tratezi angajatii, colaboratorii si clientii. Insa, chiar si asa, pot exista anumite domenii in care sa nu excelezi, care sunt, insa, cruciale pentru bunul mers al firmei. Din fericire, problemele tale se pot rezolva daca apelezi la specialisti cu experienta, care te vor indruma si care iti vor oferi consultanta la fiecare pas, pentru a te bucura, astfel, de un activitate prospera si longeviva in mediul de business!

Conduci un business? Nu minimaliza importanta unor specialisti cu experienta in aceste 3 domenii!

Apeleaza la ajutorul unor specialisti in:

  • Dezvoltarea responsabila

In ultimii ani, se pune din ce in ce mai mare accent pe sustenabilitate, adica pe desfasurarea activitatilor ale unei companii fara ca acestea sa aiba un impact negativ asupra mediului si fara a epuiza resursele disponibile. De asemenea, din 2019, este obligatoriu ca orice afacere cu peste 500 de angajati sa intocmeasca un raport non-financiar, care sa contina informatii despre modelul de afaceri, respectarea standardelor de mediu, respectarea drepturilor omului, a problemelor de integritate si a masurilor anti-coruptie. Daca nu stii prea multe despre acest subiect sau daca nu stii cum anume trebuie sa arate acest raport, inseamna ca trebuie sa apelezi la specialisti in acest domeniu, mai ales daca indeplinesti criteriul mentionat anterior. Site-ul www.innovaconsulting.ro apartine unei firme de consultanta in mediul business din Romania, care iti poate oferi servicii complete de acest fel. Intra pe link si afla mai multe detalii! O buna conduita a modului in care iti desfasori activitatea si in care iti dirijezi compania iti va aduce numeroase beneficii, atat pe termen lung, cat si pe termen scurt!

Nu minimaliza importanta unor specialisti cu experienta !

  • Marketing

Se poate spune ca, in prezent, daca nu existi pe canalele mass-media sau in online, nu existi deloc! Aceasta este, bineinteles, o exagerare, care are la baza, insa, un sambure de adevar: orice companie de succes trebuie sa se faca vizibila prin intermediul platformelor la care are acces majoritatea populatiei, pentru a-si promova produsele si serviciile. Exista numeroase practici de marketing, atat offline, cat si online, care s-au dovedit a fi foarte eficiente si care maresc considerabil profitul si capitalul de imagine al unei companii. In cazul in care nu exista in cadrul firmei un departament intern care se ocupa de acest aspect, poti colabora oricand cu o echipa de specialisti, a caror experienta iti va fi de mare ajutor!Conduci un business? Nu minimaliza importanta unor specialisti

  • Management

Atunci cand simti ca lucrurile iti scapa de sub control sau ca nu se indreapta intr-o directie pe care ti-ai dorit-o, contractarea unor consultati externi in managment se poate dovedi cea mai buna solutie. Acesti specialisti iti ofera o viziune impartiala, noua, bazata pe experienta vasta pe care o au, identifica problema si vin cu alternative pentru rezolvarea ei (lucru care poate fi dificil pentru conducerea interna, fiind implicata la un nivel mai profund). Ei detin competente tehnice pentru sarcini de care nu ai nevoie in mod frecvent, instruiesc angajatii si implementeaza sisteme noi de functionare.

Indiferent de istoricul unei companii, fie ca se afla la inceput de drum, fie ca exista de ceva timp pe piata, pot aparea situatii mai putin placute sau mai dificile, care nu isi gasesc intotdeauna rezolvarea din interior. In calitate de director sau patron, este recomandat sa te gandesti tot timpul la binele afacerii si sa apelezi la ajutorul unor specialisti in domeniile importante pentru a atinge succesul!

15 comentarii la „Conduci un business? Nu minimaliza importanta unor specialisti cu experienta in aceste 3 domenii!

  1. Ai mare dreptate! Atunci cand vrei ca afacerea ta sa fie una de succes trebuie sa apelezi la specialisti, care sa rezolve partea de marketing, promovare dar si sa gaseasca solutii pentru problemele care apar pe parcurs.

  2. Total de acord cu tine! Pacat insa ca la noi nu prea se tine cont de aceste sfaturi si toti se cred specialisti. Ei cred ca daca fac un curs sau daca citesc o carte, gata devin specialisti peste noapte. Sa speram ca lucrurile se vor mai schimba 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.