3 din 5 persoane aleg sistemele de supraveghere video wireless. Afla motivele!

Avantaje sistemele de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video sunt una dintre cele mai eficiente modalitati de a proteja un imobil, fie resedinta personala, fie unul care gazduieste o afacere. In ultimii ani, in urma dezvoltarii rapide a tehnologiei, au aparut numeroase produse wireless, la care se inregistreaza vanzari record.

3 din 5 persoane aleg sa instaleze astfel de echipamente de securitate, mai ales cand vine vorba despre spatiile din interior, dupa cum au observat cei care le comercializeaza. Daca si tu esti interesat de o metoda eficienta de protectie a bunurilor tale, este important sa afli de ce multi apeleaza la camere de supraveghere wireless, pentru a descoperi daca aceasta varianta este cea mai eficienta si in cazul tau!

Descopera motivul pentru care majoritatea persoanelor aleg sistemele de supraveghere video wireless  in interior

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca sistemele wireless functioneaza, dupa cum spune si numele, prin intermediul semnalului si nu prin cabluri. De aceea, ideal ar fi ca intre camerele de supraveghere video si router sa nu existe o distanta prea mare si nici foarte multi pereti despartitori (de preferat unul singur, nu din beton). In acest fel, aparatele vor functiona la capacitate maxima, iar imaginile redate vor fi cursive si de inalta calitate. Aceasta caracteristica face ca echipamentele fara fir sa fie foarte utile in interior, insa nu inseamna ca trebuie folosite exclusiv in cladiri ori locuinte. Pe piata, exista device-uri ce utilizeaza aceasta tehnologie si pentru exterior.

Iata care sunt principalele avantaje ale camerelor de supraveghere video wireless:camere IP wireless

  • Design-ul

Este de necontestat faptul ca lipsa numeroaselor cabluri de pe pereti ori tavan ofera un aspect vizual mult mai placut si mai ordonat. Asadar, persoanele pentru care un decor aerisit este important vor alege intotdeauna varianta wireless a device-urilor. Imaginea acestor produse este, si ea, una agreabila, majoritatea modelelor fiind simple si putand fi integrate, cu usurinta, in restul decorului.

  • Usurinta la montare

Camerele wireless sunt foarte usor de montat, acest proces fiind mai simplu decat in cazul echipamentelor obisnuite. In plus, nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu amplasarea lor in functie de lungimea firelor. Le poti instala exact in locurile in care ai nevoie. De asemenea, poti observa o economie considerabila in ceea ce priveste costul cablurilor, mai ales cand este vorba despre distante foarte mari.

  • Raportul calitate-pret

Aceste sisteme reprezinta prima alegere a multor persoane, care sunt foarte multumite de raportul calitate-pret. Imaginile inregistrate cu ajutorul camerelor wireless sunt mai mult decat satisfacatoare. Un alt avantaj este faptul ca majoritatea acestor aparate au inclus un microfon in componenta, asadar pot reda chiar si sunetele.

  • Posibilitatea de a fi controlate oricand, de oriunde

Toate modelele de camere IP wireless pot fi controlate de pe telefon, tableta, laptop sau pc, chiar si de la distanta. Utilizatorii au acces la imagini live, inregistrari, poze si pot modifica zoom-ul, pozitia camerelor si asa mai departe.

In concluzie, daca toate aceste caracteristici se potrivesc cu nevoile si cu dorintele tale, poti lua in considerare achizitionarea si instalarea unui sistem de supraveghere wireless in locuinta ta sau in spatiul in care iti este necesar!

Ce spun cei care folosesc

Camera de supraveghere Smart TP-Link Tapo C200 cu PanTilt 360 grade
Camera de supraveghere Smart TP-Link Tapo C200 cu PanTilt 360 grade

Camera e foarte ok si simplu de utilizat. Gasiti filmulete si tutoriale pe YT sau pe siteul de la TPLink cu toate info ce aveti nevoie. Sfat pt cei ce nu gasesc camera cand dati la "select my wifi's camera" in intial setup: intrati pe ecranul unde va apar retelele WiFi din telefon si efectiv selectati "Tapo Camera xxxx". Telefonul o sa va spuna ca nu aveti conectiune la internet dar noi nu vrem asta, nu? Noi vrem sa configuram camera. Si exact asta veti face. Spor la supravegheat si sper sa prindeti pe inregistrari doar prostiile pisicii si nu alte evenimente😁

Andrei B

Un produs excelent care mi-a depasit pozitiv toate asteptarile. Avantaj: - raport calitate-pret excelent; - practic reprezinta o camera profi in miniatura; - rotire 360grade si ~15grade sus/jos; - functioneaza cu app Tapo, a carei actualizari se pare ca sunt foarte recente; - foarte usor de instalat, chiar si pentru necunoscatori; pasii sunt aribuiti asemeni unui tutorial foarte intuitiv. - meniul este extrem de user-friendly si foarte usor de folosit. - cablul este suficient de lung,; - dimensiuni mici, poate fi potrivita cu usurinta in orice spatiu, fara sa bata la ochi; - functioneaza aproape excelent pe night-vision, intrand pe setare in mod automat functie de senzorul de iluminat; - are functie de walkie-talkie, vocal si functioneaza foarte bine de pe mobil; - depinde de acces wifi permanent; - poate inregistra inclusiv pe microSD, chiar si in variante de bucla, inclusiv cu posibilitati de setare a unor zone de declansare sau nu.

Dan

Am folosit întotdeauna produse tp link, inclusiv becurile inteligente. Aceasta camera de buget este un alt produs excelent. Configurarea este extrem de ușoara cu ajutorul aplicatiei Tapo, iar calitatea imaginii este foarte buna (full HD). Aplicatia este excelenta si exista o multime de metode disponibile de a personaliza setarile, inclusiv modul remote, zone de detectare a miscarii, etc. Camera are un cablu foarte lung și poate fi montata pe perete cu suruburile furnizate. Un produs de calitate pentru pretul cerut. Recomand calduros sa utilizati aceasta camera pentru un plus al securitatii locuintei. Eu am plasat camera pe pervazul bucatariei, iar filmarile sunt clare ca ziua! Detectarea miscarii este, de asemenea, excelenta si detecteaza masinile la distanta. Per total un produs minunat!

Simona

Ce spun cei care folosesc

Camera de supraveghere WIFI Loosafe® 20HS Pro, 3MP, de exterior sau interior
Camera de supraveghere WIFI Loosafe® 20HS Pro, 3MP, de exterior sau interior

Foarte multumit, usor de configurat, calitate buna a imaginii si pe timp de zi si noaptea, filmare pe timp de noapte cam 30m, detectie miscare pe timp de noapte cam 20m, aplicatia nu a dat probleme pana acum. Un minus, detectia este foarte sensibila si nu am avut timp pana acum sa vad cum o reglez. Reactioneaza si trimite notificari la stropi de ploaie, fluturi si albine dar se poate opri notificarea pentru a nu fi deranjant. Am cumparat doua modele diferite Loosafe, ambele foarte OK pret/calitate/functionalitate, doar ca unul dintre modele avea o aplicatie diferita care intra in sleep mode si nu o mai puteam scoate cu aplicatie de la distanta. Este a 8a camera pe care o detin si instalez si este pe locul doi dupa Dahua 4Mp. Mai detin Foscam, Sricam - foarte bune, Wanscam - acceptabile, doua chinezarii de calitate inferioara (aruncate intr-un cos), si o camera pentru vanatoare.

Marius G

Filmează bine, atât ziua cât și noaptea, nu mă așteptam la asta cu 3MP. Folosesc camera in curte și dacă setez sa detecteze mișcare cu sensibilitate ridicata, se rotește și filmeaza mașinile mai zgomotoase de pe strada cam 30metri. Aplicatia CareCam e buna dar nu am reușit să o conectez pe Wifi, nu citea lentila codulQR. Atentie daca routerul este dual band, căci camera suporta 2,4Gh nu și 5Gh. Eu folosesc extender Wifi de 2,4, așa că e perfect. Dupa ce nu am reușit configurarea cu codulQR, am conectat-o cu cablu utp de la extender. Gaseste imediat rețeaua, bagi parola, dai un nume la camera și gata. Am scos cablul și am făcut și rețea Wifi. Din setări rețele poți schimba ce rețea vrei Wifi sau cablu. O folosesc pe Wifi de la extender la o distanta de 6m printr-un perete și are conexiune 55% fata de100%cat avea langa extender. Camera are multe setări, dar am insistat pe partea de configurare, poate ajuta pe cineva, eu nu am găsit comentarii de genul asta, doar ca trebuie altă aplicație sau altele.

Napo

18 comentarii la „3 din 5 persoane aleg sistemele de supraveghere video wireless. Afla motivele!

  1. La niste rude am vazut un astfel de sistem de supraveghere si mi s-a parut foarte tare! Arat de fain, incat ma tenteaza si pe mine!

  2. DA! Si noi avem camera la casa de la tara. Ma pot conecta oricand vreau si vad ce se intampla in curte! Sunt geniale aceste sisteme de supraveghere si nici nu costa o avere.

  3. Deocamdata nu m-am gandit sa achizitionez un sistem de supraveghere pentru ca nu am simtit nevoia dar daca o sa cumpar unul in viitor, o sa tin cont de sfaturile tale.

  4. Desigur, conteaza toate aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand te hotarasti sa montezi un sistem de supraveghere, si pretul si designul, dar posibilitatea de a fi controlate oricand, de oriunde mi se pare cea mai importanta.

  5. Tocmai din aceste motive am ales sistemul de supraveghere video wireless: poate fi controlat oricând de oriunde.
    Suntem foarte mulțumiți de acest sistem și eu îl recomand sincer.

  6. Aceste tipuri de aparate te fac să te simți în siguranță. Sunt extrem de folositoare atât pentru locuințe, firme, școli… Și dacă sunt la reducere, cu atât mai bine!
    Mulțumim pentru sfaturi și recomandare!

  7. Si mie imi trebuie asa ceva, pentru a sti exact ce face femeia care are grija de maica-mea cat sunt eu la serviciu sau in concediu. Nu stiam ca exista si camere de supraveghere wireless, exact din astea mi-as lua.

    1. Si mie mi-a zburat imediat gandul ca voi putea sa observ ce face copilul acasa. Daca ar fi mai mic, clar as supraveghea la randul meu bona :))

    1. Pentru firme mi se pare absolut obligatoriu sa ai asa ceva instalat, insa poate nu as opta pentru ceva wireless deoarece in cazul incintelor mari nu stiu daca semnalul ar fi bun peste tot.

  8. Eu ma gandeam sa-mi iau niste camere de supraveghere wireless atunci cand am vrut sa-mi iau bona. Imi era tare usor sa vad exact ce se intampla in casa pentru ca vroiam s-o stiu in siguranta pe cea mica. N-a mai fost nevoie si n-am mai investit, dar sunt foarte utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.