Motosapa electrica este ideala pentru gradina din spatele locuintei

Terenul din spatele casei nu este foarte mare, dar nici suficient de mic incat sa-l sap manual. Efortul fizic ar fi urias si m-ar epuiza complet, asa ca multa vreme am cochetat cu ideea de a achizitiona o motosapa. Vecinul are o motosapa electrica si observ cu ochii mei cat de usor ii este in fiecare an sa-si are singur pamantul, fara sa mai cheme pe unul sau pe altul si sa plateasca.

O motosapa nu e chiar usor de cumparat pentru ca trebuie sa tii seama de cateva criterii atunci cand faci shopping. In primul rand, trebuia sa ma gandesc ce tip de motosapa ar putea fi perfect pentru mine: electrica, diesel sau pe benzina. Am exclus pe ultimele doua motosape din cauza greutatii in manevrare (sunt femeie si nu am mai mult de 50 de kg), dar si a faptului ca am o parcela de pamant, nu hectare intregi la camp.

Am cercetat pe internet care sunt avantajele si dezavantajele tuturor acestor produse si am ajuns la concluzia ca mi se potriveste perfect motosapa electrica Pattfield PE-EBH 750W, pe care am si comandat-o de aici rapid si foarte lejer.

Acest produs este ideal pentru nevoile mele din urmatoarele motive:

  • Greutatea sa e mica, in jur de 9 kg, ceea ce o face usor de manevrat. Dupa folosirea sa nu pot spune ca am avut probleme cu spatele, mainile sau picioarele;
  • Chiar daca nu are acumulator si este dependenta de priza, tot ce a trebuit sa fac pentru a avea acces la intreaga curte a fost sa atasez un prelungitor banal;
  • Vecinul s-a amuzat spunand ca este o simpla jucarie fata de ce are el, dar a fost uimit de randamentul pe care motosapa Pattfield l-a avut pe terenul meu, reusind sa isi indeplineasca cu succes atributiile;
  • Pretul mi-a placut in mod deosebit, fiind mult mai mic decat in cazul produselor pe benzina sau diesel;
  • Carcasa motosapei mele este foarte rezistenta si a reusit sa suporte cu brio diferite socuri;
  • Am reusit sa o utilizez foarte usor printre randurile de vita-de-vie pe care le am in spatele curtii, iar rezultatele au fost foarte bune.

Daca ar fi sa ii demonstrez vecinului ca nu am facut o alegere gresita, mai ales terenul este in afara orasului poluat, i-as spune ca motosapa mea este ecologica si nu emite in atmosfera noxe, in comparatie cu produsul pe care si l-a achizitionat el.

Cumpararea acestei motosape am realizat-o in cateva minute, stand confortabil in fotoliul din casa, in fata computerului. Am gasit-o in mediul online, la un pret exceptional, am dat comanda si am asteptat curierul sa o livreze in cel mai scurt timp. A doua zi am primit-o si am pus-o in functiune pentru a testa produsul pe pamantul din gradina.

Desigur ca poate fi achizitionata si din magazinele fizice ale oraselor, dar costurile s-ar putea sa fie mai mari, mai ales ca se adauga si transportul cu masina. In plus, pierdeam timp pretios, pe care l-am petrecut intr-un mod folositor, asa ca ma declar adepta shoppingului online, fara dubiu.

Motosapa electrica este ideala pentru gradina

In concluzie, motosapa electrica este ideala pentru cei care nu au un teren foarte mare de muncit, iar problema impusa de dependenta de priza poate fi usor rezolvata cu ajutorul prelungitorului. Rabdare, munca si vointa! Trei calitati pe care un om gospodar trebuie sa le aiba daca vrea o recolta bogata la sfarsit de an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.