Parior dedicat? Profita de sezonul sporturilor de iarna!

Parior dedicat? Profita de sezonul sporturilor de iarna!

Este sezonul sporturilor de iarna. Ele preiau atentia tuturor pariorilor, debutand in competitii atat feminine, cat si masculine. Biatlon, ski alpin si sariturie cu schiurile sunt numai cateva dintre sporturile care vor acapara toate afisele. Casele de pariuri se pregatesc cu oferte pentru pariorii dedicati. Sezonul sporturilor de iarna te indeamna sa profiti la maxim de ele si, precum un adevarat invingator, sa obtii castiguri si bonusuri atragatoare. Pregateste-te de competitie si ia in considerare toate sansele, pentru cele mai mari premii.

Parior dedicat? Profita de sezonul sporturilor de iarna!
Ski hero- Marcel Hirsher

Sezonul de biatlon, unul extrem de reusit anul acesta!

An de an, cupa mondiala de biatlon are loc in luna decembrie, prin competitii masculine si feminine. Acest sport combina cu usurinta forta si agresivitatea cu o precizie extraordinara, datand inca din secolul al XVIII-lea. In 1912 are loc prima competitie moderna, organizata de catre norvegieni, iar in anul 1948, biatlon-ul este introdus oficial ca sport, mai mult demonstrativ. Si Romania a avut un concurent in premiera, in anul 1964, unde s-a obtinut cea mai buna clasare.

In sezonul sporturilor de iarna merita sa urmaresti cu atentie evolutia concurentilor si sa profiti de toate ofertele si sansele pentru a obtine mari castiguri la pariuri si, mai mult de atat, marile premii oferite chiar de agentiile de pariere. In anii trecuti, pariorii de top au beneficiat de premii precum masini, mai multe sanse de bilete castigatoare si diverse cadouri personalizate, pentru fiecare jucator in parte. Poti beneficia de sfaturi sportive , ponturi si metode de pariere, pe Pontul Zilei, la categoria articolelor sportive.

Sariturile cu schiurile aduc calificari neasteptate

Aceasta este o ramura cu adevarat spectaculoasa a schiului,  des intalnita in sezonul sporturilor de iarna la Jocurile Olimpice, Cupa Mondiala, spectacole si in competitii diverse. Sportul consta intr-o saritura in lungime, tinandu-se cont de eleganta sariturii si aterizarii, dar si de distanta parcursa in timpul zborului. Sportivii practicanti au ca prim obiectiv aterizarea cat mai departe in lungime. Luna aceasta este extrem de important pentru sariturile cu schiurile in cadrul Cupei Mondiale, in turneul celor patru trambuline. Intra pe site si informeaza-te de aici in legatura cu sariturile cu schiurile si pregateste-te pentru mult asteptata competitie.

Pe 28 decembrie incep calificarile, urmand ca mai apoi sa se organizeze si competitia propriu-zisa. Asadar, fii pe faza pentru etapa de la finalul lunii si pariaza pe sportivii tai preferati!

Parior dedicat? Profita de sezonul sporturilor de iarna!
Foto: Joshua Reddekopp

In sezonul sporturilor de iarna competitia de ski alpin revine in Europa!

In sezonul acesta pregateste-te pentru circuitul European de ski alpin, in cadrul circuitului feminin European. Skiul alpin consta in coborarea unor pante abrupte pe zapada, captand puncte obligatorii de trecere pe traseu. An de an au loc diferite competiti alpine, iar cei mai de top schiori participa la Cupa Mondiala si Olimpiada sporturilor de iarna. Este un sport elegant, bazat pe echilibru, precizie si balans. Afla mai multe despre regulile speciale de pariere si fii cu ochii pe cel mai bun atlet, pentru pariuri sigure si castigatoare.

Sezonul magic vine cu o multime de surprize din partea caselor de pariuri, care le ofera jucatorilor posibilitatea de a pofita de o multime de beneficii in mediul de pariere online. Nu uita sa fii mereu pe faza, caci cele mai mari bonusuri sunt pe cale sa apara!

Parior dedicat? Profita de sezonul sporturilor de iarna!
Foto: Victoire Joncheray

11 comentarii la „Parior dedicat? Profita de sezonul sporturilor de iarna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.