Iata cum sa te imbraci de Revelion ca barbat, in functie de locatie!

Iata cum sa te imbraci de Revelion ca barbat, in functie de locatie! 4 (2)

Esti un barbat modern, elegant si pasionat de moda ? Vrei sa impresionezi si sa cuceresti cu ocazia sarbatorilor de iarna cu ajutorul tinutelor pe care le etalezi ? Ei bine, trebuie sa tii cont, in primul rand de locatia si natura evenimentului la care participi, pentru a te asigura ca tinuta ta este una potrivita. Iata cum sa te imbraci de Revelion, in functie de locatie!

  • Outfit pentru o seara la restaurant

In acest context, tinuta ta ar trebui sa fie una care se potriveste de minune, una care sa straluceasca la figurat, dar si la propriu. Un costum elegant, eventual un smocking, ar fi potrivit unui asemenea context, intr-o culoare care sa transmita si sa surprinsa eleganta si modernitatea. Daca nu ai inca un outfit care sa se potriveasca acestui context, consultand magazinul online Bigotti, unul dintre cele preferate de catre barbatii moderni, vei descoperi o varietate de modele pentru orice articol ai cauta. De asemenea, nu ar trebui sa lipseasca accesoriile pe masura, precum o curea din piele, butonii de la camasa si, inevitabil, un ceas pretios.Iata cum sa te imbraci de Revelion ca barbat, in functie de locatie!

  • Tinuta ideala pentru o petrecere la munte

Daca, dimpotriva, alegi sa petreci sarbatorile undeva intr-o zona de munte, la o cabana, impreuna cu familia si cu prietenii, in mod cert, si tinuta ta ar trebui sa fie pe masura, degajata, dar cu un aer modern si cochet, o tinuta care sa se potriveasca contextului si evenimentului la care participi. Poti purta jeansi intr-o culoare ceva mai inchisa, cu un pulover sau o maleta de culoare neagra, ori o nuanta inchisa de verde sau o alta tonalitate care se potriveste aspectului tau fizic si fizionomiei tale. Poti purta o pereche de bocanci maro sau negri si, pentru momentele in care vrei sa te bucuri de putina zapada si de frumsusetea locurilor, o geaca este ideala.Iata cum sa te imbraci de Revelion ca barbat, in functie de locatie!

Set Cadou portofel si curea barbati Pierre Cardin
Set Cadou portofel si curea barbati Pierre Cardin
Set Cadou portofel si curea barbati
Set Cadou portofel si curea barbati
Set Cadou portofel si curea barbati Tony Bellucci
Set Cadou portofel si curea barbati Tony Bellucci
Pierro Poggi Set cadou barbati portofel si curea din piele naturala Negru
Pierro Poggi Set cadou barbati portofel si curea din piele naturala Negru
  • Iti petreci seara de Revelion in club?

Daca esti unul dintre persoanele care aleg sa se distreze la cote maxime si urmeaza sa petreci noaptea dintre ani in club si tinuta ta ar trebui sa fie cea potrivita, o combinatie dintre stilul elegant, dar si usor casual, astfel incat sa te bucuri degajat de un outfit care sa iti permita sa te distrezi, sa te simti bine si in largul tau. Poti sa te imbraci de Revelion cu o pereche de blugi ce au un aspect mai elegant sau cel putin un croi drept, drept sau usor conic, impreuna cu o camasa ce are un imprimeu modern, iesit din comun, daca simti ca este cazul.Tinuta ideala pentru club

Sfaturi importante, indiferent de tinuta pe care ai purta-o!

  • Outfitul poate fi important, insa este mai important ca tu sa te simti bine in el si sa te poti bucura si distra in voie;
  • Atitudinea este mult mai atragatoare decat o tinuta care arata bine. De fapt, orice outfit ai purta, va arata mult mai bine daca vei adopta atitudinea potrivita pentru fiecare tinuta si context in parte.
  • In ultimul rand, mai important decat sa tii cont de tendintele actuale, ar trebui sa tii cont de gusturile si preferintele personale, imbracand ceea ce iti place si ceea ce ti se potriveste din mai multe puncte de vedere.
  • nu uita de ingrijirea tenului, a barbii. 

Tinuta ideala pentru restaurant

 

Acestea sunt asadar, combinatiile vestimentare potrivite pentru ca sa te imbraci de Revelion, in functie de locatia in care alegi sa petreci noaptea dintre ani, precum si cele mai importante si pretioase sfaturi pentru a staluci si a impresiona!

Set Homme, Barbati Apa de Toaleta, 50 ml + Gel de dus, 75 ml Joop
Set Homme, Barbati Apa de Toaleta, 50 ml + Gel de dus, 75 ml Joop
Set cadou barbati Pierre Cardin GBS766 - Exclusive Collection - cu protectie RFID
Set cadou barbati Pierre Cardin GBS761 - Exclusive Collection
Set cadou barbati Enzo Bertini
Set cadou barbati
Apa de Parfum Acqua di Gio Absolu Instinct, Barbati, 75 ml
Apa de Parfum Acqua di Gio Absolu Instinct, Barbati, 75 ml

13 comentarii la „Iata cum sa te imbraci de Revelion ca barbat, in functie de locatie!

  1. Sotul meu daca s-ar putea s-ar imbraca numai sport si cat mai lejer. Din pacate are o sotie care il cicaleste tot timpul si il pune sa mai schimbe stilul :))

  2. Mă bucur și apreciez ori de câte ori îmi văd bărbații din viața mea că sunt atenți și acordă importanță ținutelor. De revelion, ce să mai spun, aproape că sunt mai atenți decât de obicei. Îmi place Bigotti, este brandul apreciat de familie.

  3. Apreciez un barbat elegant si imbracat bine. Si nu m-as da inapoi daca vreun model de la Bigotti mi-ar tine companie, fie chiar si pt o noapte, de Revelion 🙂

  4. Sotul meu se imbraca de la Bigotti. Costumul de la nunta l-a luat de la ei, camasile de cand am cununat tot de la ei. Cred si de aceasta data va apela la ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.