7 secrete pentru un par sanatos si frumos!

7 secrete pentru un par sanatos si frumos!

Fiecare femeie isi doreste sa aiba un par sanatos si frumos. Insa sanatatea acestuia este profund afectata de factori externi, precum caldura, soarele, frigul, calitatea apei si a produselor folosite. Din cauza acestora, el incepe sa capete un aspect aspru si neplacut. Insa orice femeie care isi doreste sa ii imbunatateasca aspectul trebuie sa cunoasca cateva secrete.

In cazul in care si tu vrei sa ai un par frumos, afla din acest articol ce masuri trebuie sa iei. Vei regasi sfaturi foarte utile!

BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools perie pentru parul lung
Dtangler Unicorn perii par
Dtangler Unicorn perii par
Tangle Teezer The New Original perie
BaByliss Liss Brush 3D HSB100E perie ionica pentru par
BaByliss Liss Brush 3D HSB100E perie ionica pentru par

7 Sfaturi pentru un par sanatos si frumos:

  1.      Pentru inceput, trebuie sa cumperi produse de calitate pentru ingrijirea acestuia. De exemplu, un sampon fara sls va fi mult mai bun, prin prisma faptului ca nu contine parabeni sau sare, ci ingredientele sale ofera stralucire parului. Mai mult, acesta este hranitor, curantand scalpul foarte bine. Ulterior, aplica un balsam care il descurca si il lasa moale. Ideal este sa le gasesti pe ambele din aceeasi gama!
  2.      Apoi, aplica pe par, din cand in cand, seruri din uleiuri, fara parabeni. Acestea ofera prospetime si flexibilitate parului. Daca vei alege unele din uleiuri de cocos, de argan, care sunt bogate in vitamine, dupa cateva folosiri o sa constati ca parul tau este mai moale, dar se rupe mai greu si ca aspectul sau s-a imbunatatit considerabil.
  3.      Un alt secret pentru a avea un par sanatos, ingrijit si frumos il reprezinta uscarea blanda a acestuia. Chiar daca nu iti place sa stai cu parul ud, afla ca cea mai buna modalitate de a il proteja este uscarea naturala. Nu trebuie, sub nicio forma, sa il agresezi prin frecarea excesiva sau prin uscarea cu foehnul imediat dupa baie. Chiar daca il vei folosi pe cel din urma, asigura-te ca nu il dai la maximum si ca parul nu mai are atat de multa apa in el.
  4.      O alta modalitate prin care iti poti proteja parul este aplicarea unei vopsele bio. Daca ai par alb pe care vrei sa il acoperi, sigur apelezi la vopseaua pe care o gasesti in cel mai apropiat magazin. Ei bine, ar trebui sa fii mult mai atenta, pentru ca aceasta ataca foarte tare parul., iar tu iti doresti un par sanatos. Ideal pentru parul tau este sa gasesti si sa folosesti vopsele bio, care nu il afecteaza la fel de mult.
  5.      Nu folosi peria de par excesiv, ci alege un pipetan cu dintii mari si cu spatiu considerabil intre ei. Doar astfel nu o sa iti mai agati si rupe firele de par.
  6.      Nu iti tapa parul! Chiar daca nu ai un par bogat, nu il chinui! Tapatul este forma prin care iti vei distruge o multime de fire de par, mai ales cand vei dori sa il descurci.
  7.      Nu in ultimul rand, trebuie sa iti tunzi parul mai des. Daca nu ajungi la coafor in fiecare luna, incearca sa mergi la doua luni. Trebuie sa iti tunzi varfurile pentru a le elimina pe cele despicate si pentru ca parul tau sa creasca mult mai repede!

Asadar, daca vrei sa ai un par mai stralucitor si matasos, aplica sfaturile de mai sus si, in timp, o sa observi o diferenta clara!  

Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction SOS Emergency Oil
Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction SOS Emergency Oil
Keratină Lichidă
Keratină Lichidă
Fiole intensiv antimătreață
Fiole intensiv antimătreață
Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Rescructuring Multiplier
Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Rescructuring Multiplier

13 comentarii la „7 secrete pentru un par sanatos si frumos!

  1. da…treaba cu vopseaua e cu dus si intors. eu am apelat o singura data la henna si nu am fost multumita deloc, asa ca nu as mai face asta iar. pot spune ca e ideal sa il si tunzi scurt o data la cativa ani. se regenereaza foarte bine!

  2. Cine nu-și dorește ca ”podoaba” sa capilară să rămână cât mai mult timp frumoasă și bogată?
    Pentru asta, ideal ar fi să respectăm cele 7 sfaturi ale tale doar că uneori, mai dăm chix. Pot spune că am grijă de părul meu, respect unele puncte, unele le înlocuiesc și, parol, voi încerca uleiurile recomandate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.