Iti organizezi nunta iarna? Iata avantajele de care te bucuri!

Cu siguranta, nu e tocmai des intalnita ideea de a-ti planifica nunta iarna, insa nu e un lucru rau sa iti doresti sa iesi din tipare. Desi cei mai multi dintre tineri nici macar nu iau in calcul posibilitatea de a organiza nunta iarna, principalul motiv fiind temperatura foarte scazuta de afara, afla ca exista suficiente beneficii de care te poti bucura, daca alegi sa dai o sansa acestei idei. Iata, de exemplu, 5 dintre avantajele pe care le ai, daca iti organizezi nunta iarna, in sezonul rece.

5 lucruri care sa te convinga sa iti organizezi nunta iarna:

  • Preturile sunt mult mai mici iarna, iar asta nu poate decat sa te bucure. Ai posibilitatea de a-ti organiza nunta in salonul preferat, cu preturi mult mai mari in timpul verii, atunci cand este sezonul nuntilor, iar tinerii se ingramadesc sa rezerve spatiul pentru cel mai important eveniment din viata lor. Asadar, daca visai ca nunta ta sa aiba loc intr-un restaurant renumit din orasul tau, dar pe care nu ti l-ai fi permis in timpul verii, afla ca acum ai sansa de a-ti indeplini dorinta, daca optezi pentru ideea de a realiza nunta in anotimpul rece.Iti organizezi nunta iarna? Iata avantajele de care te bucuri!
  • Decorul pe care il ai la dispozitie in anotimpul rece este, cu siguranta, cu mult deasupra celui pe care il poti adopta vara. Poti organiza chiar si o nunta tematica, cu fulgi si oameni de zapada, elemente decorative din sticla care sa imite gheata, globuri si brazi impodobiti, dar si scaune cu huse si covorase din blanita. Lasa-ti imaginatia sa zboare si opteaza chiar si pentru marturii si invitatii deosebite, care sa sustina tematica aleasa. Poti sa vezi modelele pe acest site, astfel incat sa faci o alegere inspirata.
  • Fotografiile pe care le vei face vor fi cu adevarat speciale, iar asta cu siguranta este un avantaj, mai ales ca albumul foto de nunta este realizat cu scopul de a ramane o amintire placuta atunci cand vei dori sa-ti reamintesti momente din ziua cea mare. Iata cateva idei cel putin interesante: decor traditional cu semineu, covoare din blana sau sanie trasa de cai in loc de limuzina.
  • Ai sansa de a pune la cale o nunta cu adevarat originala, care iese in evidenta atat prin data aleasa, cat si prin organizare. Nu multi au curajul de a-si planifica nunta in timpul iernii, asa ca vei ramane vesnic in amintirea invitatilor cu o ceremonie scoasa din tipare.

Alege sa planifici nunta in sezonul rece si, cu siguranta, nu vei regreta alegerea facuta. Vei avea parte de o nunta ca in povesti, care nu va fi uitata prea curand.

Colier din argint cu Pisica Jucausa si Perla Alba
Colier din argint cu Pisica Jucausa si Perla Alba
Talisman din argin cu Perluta si Inimioara Rosie
Clara Copenhagen Colier lung din perle
Inel reglabil din argint Elegant White Pearl

13 comentarii la „Iti organizezi nunta iarna? Iata avantajele de care te bucuri!

  1. Am făcut nunta în martie dar am avut parte de zăpadă cât gardul 🙂
    A fost superb, mai puțin frigul și blocajele rutiere 🙂
    Cred că important este să știi ce vrei, să alegi ce ți se potrivește și mai ales, sentimentele protagoniștilor.

  2. Vai, ce dragut!! Chiar imi plac nuntile organizate in acest anotimp! Si eu am facut nunta in decembrie!!! E minunat, daca si ninge!!! La mine, din pacate a fost cam frigut, dar niciun pic de ninsoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.