Combate celulita in mod eficient. Doua produse anticelulita si cateva sfaturi

Combate celulita in mod eficient. Doua produse anticelulita si cateva sfaturi

Slabe, durdulii, inalte, scunde, tinere, mai in varsta, toate avem aceeasi problema, depozite inestetice de celulita pe diferite zone ale corpului. Celulita  e parte integranta a vietii unei femei. Cum oare putem combate celulita in mod eficient? Barbatii sunt mai norocosi, doar 10% din ei au celulita si asta datorita structurii lor de tesut conjunctiv si a testosteronului care-i protejeaza.

Dar ce este celulita aceasta nesuferita si ce o cauzeaza?

Celulita este adesea cauzata de un consum redus de lichide, de o dieta necorespunzatoare si de constipatie cronica. Tesutul principal care este afectat de celulita este tesutul adipos, cel care contine celule grase si din nefericire se afla in apropierea suprafetei pielii. Celulita este rezultatul impingerii celulelor adipoase peste fibrele tesutului conjunctiv, creand aspectul cunoscut de coaja de portocala. Deci nu-i de vina acumularea de grasime, ci mai degraba structura tesutului nostru conjuctiv care-i ca o plasa cu destule spatii pe unde reusesc mai usor sa se strecoare celulele adipoase. Barbatii au la purtator o plasa mult mai interconectata. Important mi se pare faptul ca celulita nu are nimic de a face cu greutatea.

De ce unele femei au celulita pe brate, altele pe coapse sau pe talie?

Vinovata acum e genetica. Problema celulitei se agraveaza odata cu cresterea in varsta sau in greutate, cu modificarile hormonale, activitatea fizica redusa si deshidratarea. Ca sa-ti demonstrez ca monstrul de celulita loveste in  oricine, o sa-ti spun ca am fost la sala si antrenoarea desi slaba, inalta, plina de fibra, avea mai multe buzunarase cu celulita decat mine. Norocoasa eu de data asta, sa-mi traiasca ADN-ul!

Ce-i de facut?  Există vreo modalitate de a combate celulita in mod eficient?

Modul ideal de a elimina aspectul de „coaja de portocala” de pe coapse, solduri, ar fi sa creezi conditii care sa se opuna celor care o creaza. Dar cum nu poti da timpul inapoi, nici elimina modificarile hormonale, nu prea ai multe fronturi de lupta disponibile. Dar există dieta, exercitiile fizice si cremele anticelulitice. Toate acestea sporesc circulatia, ajuta la reconstruirea colagenului si a elastinei, hidrateaza pielea si o fac mai ferma. O crema anticelulitica buna cu ingrediente naturale  va combate celulita facand-o mai putin vizibila, iar pielea ta va arata si se va simti mai tanara si mai sanatoasa. Binenteles ca rezultatele vor fi in functie de tipul de celulita si de stadiul ei de dezvoltare. Procesul de identificare al celulitei este foarte important, deoarece in stadiul de celulita edematoasa se impune un consult de specialitate.

Astazi vin cu vesti bune, am gasit doua creme anti-celulita care te pot ajuta sa minimizezi celulita acasa, fara tratamente medicale scumpe: Crema termo-activă anticelulitica profesională si  Crema profesională pentru slăbit cu algeSe potrivesc mai ales celor care au un stil de viata stresant si nu au timp de pierdut prin clinici, dar care vor sa arate cat mai aproape de perfectiune. Nu-ti propun un tratament care face miracole, dar o sa te ajute la obtinerea unei forme mai fine si mai ferme, prin minimizarea si prevenirea aparitiei celulitei in zonele cu probleme.  Formula lor bogat hidratanta are trei beneficii cheie pentru piele: anticelulitic, fermitate si  stimulare a tesuturilor.  Combate celulita din zona coapselor, fese, talie, brate cu aceste creme, in mod eficient si profesional.Combate celulita in mod eficient. Doua produse anticelulita si cateva sfaturi

Crema termo-activă anticelulitica profesională

Pentru a obtine cele mai bune rezultate am aplicat aceasta crema anticelulitica in zonele corpului care prezinta semne de celulita dupa baie sau dus. Apoi am masat viguros cu miscari circulare ascendente cam un sfert de ora, timp in care s-a absorbit complet. Pentru ca in cabinetele profesionale pentru a spori eficacitatea cremei, dupa astfel de tratamente termoactive se impacheteaza zona cu folie metalica sau de plastic, m-am impachetat si eu de cateva ori. Nu prea mi-a placut sa stau astfel infasurata, dar a ajutat faptul ca am vazut mereu cate un episod din serialul meu preferat. Ideal ar fi fost sa am niste pantaloni de slabit cu efect de sauna, dar au mers si cei de fitness.  Tot ideal ar fi fost sa o aplic de doua ori pe zi, eventual folosind o perie de masaj, dar in cele mai multe zile am aplicat-o o singura data, seara, la vreo doua ore dupa masa. Crema are un efect de sauna pentru ca am transpirat chiar si atunci cand nu m-am impachetat, semn ca m-a ajutat. Unele dintre femei care au utilizat-o  spun despre aceasta crema profesionala ca au vazut o diferenta in centimetri dupa ce au folosit-o timp de o saptamana.  La mine nu este vreo schimbare a circumferintei, insa se vede o schimbare in fermitatea pielii si imbunatatirea circulatiei locale. Spre deosebire de alte creme termoactive aceasta nu se simte calda sau fierbinte pe piele asa cum te-ai astepta, ci ca o crema obisnuita. Sunt sigura insa ca actioneaza in profunzime pentru a construi colagenul si a face pielea sa para mai tanara, asta datorita ingredientelor sale naturale cunoscute ca ar combate celulita: alge marine, iedera, coada calului, sunatoare, extract din frunze de vita, papadie.

Ingredientele si felul in care combat celulita:

  • algele marine au efect anticelulitic, contribuind la eliminarea retentiei de apa din tesuturi. Aplicate pe corp, algele au efect detoxifiant si imbunatatesc circulatia sangvina.
  • iedera detemina constrictia si dilatarea vaselor de sange stimuland circulatia si permite drenajul tesuturilor;
  • coada calului pe langa proprietatile antibacteriene si anti-inflamatorii este cunoscuta si pentru cele estetice si regenerative ajutand la reinnoirea tesuturilor celulare
  • sunatoarea este unul din cele mai puternice produse naturale anti-imbatranire care exista in natura. Datorita actiunii emoliente uleiul de sunatoare este un remediu eficient pentru rani, cicatrici, vergeturi.
  • extract din frunze de vie.  Acestea contin polifenoli, iar ei se lupta cu daunele provocate de radicalii liberi ( antioxidanti ),  protejeaza colagenul  si stimuleaza circulatia, ca drept urmare combate semnele de retentie a apei si imbatranirea
  • papadia care ajuta la eliminarea toxinelor din corp. In plus contine si mult potasiu astfel ca ajuta la prevenirea retentiei de lichide.Combate celulita in mod eficient. Doua produse anticelulita si cateva sfaturi

Crema profesională pentru slăbit cu alge

Tot pe baza de alge este si cealalta crema- Crema profesională pentru slabit cu alge.  De cum am deschis aceasta cutie mi-am dat seama din mirosul imbietor ca are in compozitie scortisoara, mirosea a Craciun. Am citi apoi eticheta si printre ingrediente se afla uleiul de scortisoara, cel care are proprietati de tonifiant, favorizeaza circulatia sanguina si limfatica, fiind si un stimulator fizic si psihic.

Alte ingrediente active existente in aceasta crema:

  • ceara de albine care este un mod uimitor de hidratare a pielii. Ea poate ajuta la protejarea si repararea pielii uscate sau crapate, inmoaie si rehidrataza, ajuta la dezvoltarea sanatoasa a reconstructiei celulare.
  • unt de shea. El este bogat in  vitamine, substante nutritive si alti fitonutrienti esentiali care ajuta intretinerea si vindecarea pielii.
  • iedera
  • ulei de masline care se foloseste pentru a revitaliza, hidrata si intineri pielea.
  • extract de castan salbatic
  • coada calului
  • ulei de Centella Asiatica. Originar din India el stimuleaza productia de colagen si regenereaza tesuturile
  • extract de seminte de guarana  ajuta la reducerea grasimilor localizate.
  • niacidamida. Aici m-au prins, nu stiam ce este aceasta, dar se pare ca este este o formă de vitamina B3 găsita in alimente. Ea confera trei proteine diferite care o fac utila pentru o piele ferma cu o mai buna conectivitate si elasticitate in structura globala.

Combate celulita cu aceste creme

Combinatia ingredientelor din aceste doua creme poate fi o metoda buna de control si poate combate celulita. Folosirea cremelor de cateva ori, disparat, nu va elimina celulita, dar aplicarea acestora cu regularitate va contribui la eliminarea sau atenuarea formei pielii sub forma de coaja de portocala. Rolul cremelor este in primul rand de a intari vasele de sange si limfatice, accelerarea metabolismului celular si imbunatatirea microcirculatiei. Daca vrei sa scapi de celulita intr-un mod eficient ar trebui sa combini mai multe metode: cele doua creme, monitorizarea dietei si a activitatilor fizice.

Cremele  Remary de pe site-ul Glemis.ro au fost dezvoltate cu grija, in mod eficare si sigur. Secretul lor in a combate celulita il constituie selectia unica a ingredientelor de buna calitate. Ele  ajuta la remodelarea siluetei, indeparteaza pielea sub forma de coaja de portocala intr-un mod natural, iar tu vei capata usor o silueta rafinata care se va simti mult mai confortabila.
Sper ca te-am ajutat sa descoperi noile creme anticelulita de pe site-ul Glemis, iar ele  te vor ajuta sa arati mai bine si sa te simti frumoasa. Intra pe categoria blogului Feminitate pentru a afla noutati despre cele mai noi si mai bune produse de ingrijire a pielii si cosmetice.
Ziaja Massage Oil ulei de masaj anti-celulită
Ziaja Massage Oil ulei de masaj anti-celulită
Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert crema de corp anticelulita
Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert crema de corp anticelulita
Elemis Body Performance Cellutox Active Body Oil Ulei detoxifiant anti-celulită
Elemis Body Performance Cellutox Active Body Oil Ulei detoxifiant anti-celulită
creme de corp pentru fermitate anti-celulită 2×
Elancyl My Coach! creme de corp pentru fermitate anti-celulită