Familie: 3 lucruri in care nu vei regreta NICIODATA ca ai investit

Societatea te poate invata ca pentru a atinge un anumit nivel de fericire si succes, trebuie sa investesti continuu in lucruri materiale si in obiecte, insa aceasta conceptie este departe de adevar, mai ales cand vine vorba despre viata de familie.

In acest articol, vei descoperi care sunt momentele carora trebuie sa le acorzi o atentie speciala, pentru ca la batranete sa ai amintiri de neuitat alaturi de cele mai importante persoane din viata ta. Acestea reprezinta investitii pe care nu vei regreta ca le-ai facut si, dimpotriva, se vor dovedi a fi cele mai inspirate, pe masura ce trec anii.

Familie: 3 lucruri in care nu vei regreta NICIODATA ca ai investit
Foto: Andreea Velican

Persoanele cu experienta de viata recomanda sa faci investitii in activitati, nu in obiecte materiale.

Familie: 3 lucruri in care nu vei regreta NICIODATA ca ai investit:

  • Capturarea celor mai speciale momente

Fotografiile reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de a pastra vie orice clipa speciala din viata de familie. Asadar, este bine sa te asiguri ca ai astfel de amintiri atat de la momentele importante, cat si de la cele care ti se par cele mai banale. In ceea ce priveste prima categorie, fotograful pentru bebelusi Andreea Velican te poate ajuta sa surprinzi primele zile de viata ale copilului tau, prin intermediul decorului deosebit si al costumaselor amuzante! De asemenea, alte poze pe care le vei privi cu drag de fiecare data sunt cele cu parintii, bunicii, cele de la nunta, de la botez, de la cererea in casatorie sau de la aniversari petrecute impreuna. Un alt moment special in care merita investitia in colaborarea cu un specialist este perioada in care esti insarcinata. Asadar, verifica pretul pentru o sedinta foto de maternitate si fa-ti o programare!

Familie: 3 lucruri in care nu vei regreta NICIODATA ca ai investit
Foto: Andreea Velican
  • Celebrarea ocaziilor importante

Exista cateva evenimente unice in viata: anuntul logodnei, nunta, botezul copilului, prima aniversare a casatoriei si prima zi de nastere a celui mic. Acestea reprezinta, de altfel, momente pe care trebuie sa le sarbatoresti exact asa cum iti doresti, chiar daca acest lucru presupune o investitie insemnata. Peste ani, iti vei aduce aminte de ele si vei fi cu gandul impacat pentru ca totul s-a intamplat asa cum ai visat inca din copilarie!

Familie: 3 lucruri in care nu vei regreta NICIODATA ca ai investit
Foto: Andreea Velican
  • Calatoriile

Explorarea unor locuri noi, interesante, alaturi de cele mai dragi persoane din viata ta va intari relatia pe care o aveti si va va apropia foarte mult. De la excursiile si concediile romantice in doi, pana la experientele amuzante si pline de distractie alaturi de copii si de rude, toate aceste clipe vor contribui masiv la o viata fericita. Asadar, in loc sa cheltui bani pe obiecte a caror utilitate se pierde in timp, investeste in activitati prin intermediul carora te poti bucura de compania celor apropiati!

Chiar daca esti tentat sa aduni bunuri materiale, inainte sa faci asta, opreste-te si gandeste-te la lucrurile care conteaza cu adevarat!

17 comentarii la „Familie: 3 lucruri in care nu vei regreta NICIODATA ca ai investit

  1. Si, daca le punem pe toate sunb un sigur nume, avem de fapt un singur lucru major in care investim si trebuie sa o facem fara regrete – amintiri cu care sa ne hranim in zilele in care simtim ca nu mai putem. Asa vad eu lucrurile.

  2. Eu am fost invatata ca o investitie este aceea care-ti aduce profit. SI da, sunt activitati care pot aduce profit, material sau emotional. Iar pasiunea pentru fotografie este o astfel de meserie sau de hobby.

  3. Eu am imortalizat fiecare grimasa, muculet si suvita a celei mici inca de cand am vazut-o prima data. Am HDD pline cu poze doar cu ea si momente frumoase traite impreuna 🙂 Nu regret nimic si cred ca a meritat!

  4. Posibil sa ai dreptate. Dat fiind faptul ca inca nu am copii, familia mea e incompleta si nu experimentez aceleasi senzatii. Dar cine stie? Poate se va intampla pe viitor.

  5. Pentru mine ai atins un moment extrem de sensibil. Eu iubesc calatoriile si uneori mi-as dori sa fiu intr-o vacanta continua. Recunosc ca sunt si o mare iubitoare a pozelor si incerc sa importalizez cam toate evenimentele din viata mea

  6. Ador fotografiile- m-as uita zi-lumina la poze!
    Mai ales la fotografiile cu bebeluși! Sunt minunate, mai ales dacă sunt realizate de profesioniști!
    Multumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.