Ce poarta femeia Balanta in luna Octombrie?

Odata cu toamna, a venit si randul Balantelor sa se afirme in materie de imbracaminte. Fashioniste de felul lor, femeile din aceasta zodie pastreaza mereu nostalgia si feminismul in garderoba lor, in ton cu gratia innascuta pe care o poarta. Echilibrul este cuvantul care defineste femeia Balanta, iar apetitul lor pentru tinutele echilibrate este impresionant. Ii place sa impresioneze si sa uimeasca!

Esti Balanta? Iata care sunt articolele vestimentare si accesoriile pe care femeia Balanta le poarta luna aceasta:

Geanta de mana- un accesoriu plin de eleganta

Fiind un semn zodiacal mai mult decat diplomat si rezervat, femeia Balanta alege sa nu iasa foarte mult in evidenta, fara sa renunte la bun gust si eleganta. Ea are mereu nevoie de toate cele necesare la indemana, asa ca, va alege un accesoriu practic, dar plin de stil. Brandurile de renume ii capteaza atentia si, cu ajutorul lor, femeia Balanta va creea o compozitie vestimentara inspirata. Un accesoriu cu stil, precum o geanta de la Prada, poate fi alegerea ideala, sau cadoul perfect – mai ales ca se aproapie ziua aniversara! Alege o geanta in nuante pamantii sau pastelate si modele lucrate cu simt de raspundere si elegante. Intra pe site si descopera colectia de posete pe Addien, alaturi de alte accesorii de firma, din colectia Toamna-Iarna 2018.

Ce poarta femeia Balanta in luna Octombrie?

Inspiratia de sezon- liniile asimetrice

O femeie Balanta nu va avea niciodata pe ea o asimetrie neintentionata. Iubeste provocarile in materie de vestimentatie, insa cauta sa etaleze detalii cat mai mici, fara sa sacrifice confortul. Asimetriile precum bluzele si camasile cu o croiala inedita sau pantalonii chino sunt o alegere foarte feminina, specifica balantei. Articolele vestimentarie inspirate din moda greaca sunt si ele nelipsite din garderoba femeii Balanta. Rochiile lungi si asimetrice, in culori deschise, nude, sunt perfecte pentru acest semn zodiacal. Balantei ii place miscarea si iubeste plimbarile prin parc sau, mai ales, prin magazine, asa ca va etala de cele mai multe ori tinute casual, usor sportive. Designerii impresioneaza cu o serie de colectii street-wear interesante, care ii vor starni interesul femeii Balanta. Silueta lor va fi mereu de invidiat, asa ca, o croiala fina le va avataja, indiferent de stil.

Ce poarta femeia Balanta in luna Octombrie?

Un toc fabulos, decorat

De regula, Balantei ii place sa simta confortabil, din cap pana in picioare. Incaltamintea de baza va consta in balerini, sneakersi, pantofi fara toc sau cu tocul mic si comod. Insa atunci cand chiar isi propune sa impresioneze la o intalnire importanta, femeia Balanta va alege o pereche de pantofi cu tocul decorat, colorat sau tip color block. Desi culorile care predomina in garderoba ei sunt neutre si cuminti, luna aceasta, Balanta poate sa iasa usor din tipar si sa aleaga o pereche de botine indraznete, care sa ii animeze putin tinutele.

Ochelarii retro- un simbol al feminismului la femeia Balanta

Da, Balantei ii sta bine cu aproape orice tip de ochelari, fie ei rotunzi, patrati, supradimensionati sau accesorizati in diverse moduri. De ce? Pentru ca fizionomia fetei este in echilibru, indiferent de forma. Femeia Balanta este nostalgica mai mereu si iubeste sa isi ascunda sensibilitatea in spatele accesoriilor puternice. Ochelarii retro, cu rama groasa si rotunda sunt un must-have al sezonului!

In garderoba Balantei totul este feminin, de calitate si ales cu atentie. In luna Octombrie, acest semn zodiacal va face furori in cabinele de proba ale magazinelor si se va intrece pe sine!

P.S.

Alte articole ce trateaza  tematica de Fashion.

16 comentarii la „Ce poarta femeia Balanta in luna Octombrie?

  1. Balanta e destul de echilibrata in general. N-as fi zis ca e genul care sa investeasca asa de mult in haine, pantofi, accesorii. Zici ca direct la genti Prada se arunca? Am incurcat-o, ca trebuie sa cumpar cadou unei balante.

  2. Mai bine intrebi sau vorbesti despre ce poarta femeile in zodia balantei,ce le place,ce isi doresc,balantele sunt adevarate femei perfectioniste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.