Cine va fi Absolut Personality of the Year?

Anul acesta va fi al patrulea an cand particip la Webstock. Dupa cum stii nu vin singura, ci impreuna cu blogosfera olteneasca. Numarul nostru variaza in fiecare an de la ocupantii unui rand la conferinta si a ajuns pana la trei. ASociatia Bloggerilor Olteni este destul de activa pe plan national, asa ca nu vom lipsi in niciun an de la aceasta conferinta. In acest an Evensys a implinit 12 ani, iar Webstock implineste 10 ani, asa ca merita sarbatorite ambele cu un numar cat mai mare de participanti. Vei veni? Te-ai inscris? Ai votat Absolut Personality of the Year?

Desi mai sunt doua saptamani pana la eveniment ( 5 octombrie), mai este doar o saptamana pana cand poti sa te inscrii la el (1 octombrie) si mai ales nu mai sunt decat 3 zile pana cand poti vota Absolut Personality of the Year. Daca nu ai bifat votarea ii poti vedea in imaginea urmatoare pe cei care au fost nominalizati si cum presupun ca ai un favorit, o sa-l sprijini. Cine va fi Absolut Personality of the Year?

Nu pot sa-ti spun care este favoritul meu la Absolut Personality of the Year, dar este cineva care se implica sa faca ceva in societatea romaneasca si nu ma refer la fashion, beauty sau chestii din astea mai superficiale. De fapt baiul meu este ca nu-s in aceasta lista mai multi care sa se implice in cauze care conteaza. Dupa cum tii minte anul trecut cel premiat a fost Ilie. N-am nimic cu el, chiar m-am pozat dupa festivitate cu el si cu trofeul, dar nu-l votam nici intr-o suta de ani. Prefer oamenii din cultura, educatie, etc, care sa schimbe mentalitati si prin care sa evoluam.Cine va fi Absolut Personality of the Year?

La premiile Webstock sunt calificate multe proiecte si campanii online pe care le-am urmarit si pe care le cunosc. Anul acesta n-am facut nicio propunere si desi am avut iar in intentie sa inscriem ASBO ASociatia Bloggerilor Olteni cu cu proiectul Branzeturi cum se cuVin, tot nu ne-am mobilizat cat sa avem un website care sa impuna. Esti curios sa vezi care sunt nominalizarile pe categorii? Uita-le pe cele de la Influencer Campaign, Best Podcast, Best Use Of Photography, Bloggers Projects.

Cine va fi Absolut Personality of the Year?

Calificatii la Best Social Good Campaigns, Special Proiects, Best Use of Video, Publishing si Best Specialized Youtube Channel ii zaresti in imaginea urmatoare.

Cine va fi Absolut Personality of the Year?

 

Au mai ramas de amintit cei de la categoriile Mobile Aplications, Best Brand on Instagram, Innovation.

Cine va fi Absolut Personality of the Year?

Sper ca te-ai inscris la Webstock 2018, vreau sa ma intalnesc cu cati mai multi prieteni si acesta este unul din putinele evenimente care aduna comunitatea mediului digital din toata tara. Daca nu poti veni, urmareste transmisiunea live a conferintei, este interesanta.

Pe blog gasesti urmatoarele articole despre Webstock si despre Orhideea Spa, hotelul care m-a gazduit doi ani la rand:

Social Networking la Webstock 2015

Toamna incepe cu Webstock

Stii care este cel mai mare Spa & Aparthotel din Bucuresti?

Webstock 2016 – Nimic nu este pentru totdeauna, nici macar mesajele

#Blogoltenii au spus la Webstock #partikip

Mai este doar o luna pana ne vedem la Webstock

Cine va fi Absolut Personality of the Year?

Sa ne vedem cu bine la #webstockro!

PS.

Banuiesc ca deja stii cine a fost desemnat „Absolut Personality of the Year”, Andreea Balaban. Din intamplare mi-am facut o poza cu ea, inainte de festivitatea de premiere.

8 comentarii la „Cine va fi Absolut Personality of the Year?

  1. NU stiu ce sa zic, e ceva nou pentru mine toata chestia asta, nici nu stiam ca se voteaza asa ceva 🙂 In orice caz sunt multi acre sunt implicati in cauze care merita sustinute si nu sunt votati sau macarc nominalizati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.