Povestea UNTOLD continua cu WOLF SPIRIT

Afise Untold

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti. Asa incepe si povestea UNTOLD, cel mai mare festival EDM (Electronic Dance Music) din Romania a zguduit deja Europa de trei ori. Clujul a devenit o Mecca pentru iubitorii de muzica, dans si petreceri in aer liber. UNTOLD l-a pus pe harta lumii.  Si in acest an, al patrulea,  se continua povestea UNTOLD , povestea WOLF SPIRIT.

Sunt asteptati oameni din toata lumea pentru a vedea, asculta si a se entuziasma in fata unora din cele mai mari nume ale acestei industrii muzicale. Festivalul masiv din Cluj combina mai multe ingrediente: muzica, dansul, arta, fashion, foodstreet, iubire, prietenie si din acest amestec ametitor de tentant rezulta o experienta multisenzoriala de neratat. Si asta, an de an.

A mai ramas mai putin de o luna pana la startul evenimentului ce tine patru zile si patru nopti. Povestea UNTOLD 2018 se desfasoara in Transilvania, la Cluj, intre 2-5 august.  Zeci de artisti, sute de constructori sau voluntari se afla pe ultima suta de metri in transformarea  Parcului Central al Clujului intr-o lume de basm cu elemente tematice fantastice.  Este o strategie spatiala, o modalitate dinamica parte integranta a experientei, care iti da vibeul initial pentru ca mai apoi sa-ti grabeasca scufundarea si nivelul sporit de conectivitate a experientei. Si functioneaza, stiu asta de anul trecut, simti inca de la intrarea in campus un flux de energie pozitiva. Acest festival ofera experiente, amintiri, emotii implicand de la cei care creeaza festivalul pana la cei care il construiesc,  de la ultimul clujean pana la petrecaretii sositi special pentru eveniment si astfel se propaga in toata tara, apoi in toata lumea.

Despre ce este UNTOLD?

Acest festival este in primul rand despre oameni, despre modul cum reusesc sa-si armonizeze simturile si emotiile timp de patru zile, sa elimine toate zidurile dintre ei, sa inlocuiasca toate sentimentele negative cu cele pozitive.  Ce bine ar fi sa dureze acest festival tot anul, am elimina  barierele etnice, sociale, culturale, de varsta, sex si ar trona vesnic iubirea de semeni.

Ce ii motiveaza pe oamenii din toata lumea sa participe la povestea UNTOLD?

Evadarea din viata obisnuita, sentimentul de libertate, capacitatea de a se exprima, de a fi ei insisi, de a-si declara independenta fata de normele societatii, dragostea de muzica,  solidaritatea si socializarea cu ceilalti participanti. Dupa cum vezi este mai mult decat un festival de muzica, aceasta poveste este ceva viu, are un fel de productie artistica completa care respira, traieste si isi imbunatateste an de an experienta. UNTOLD  are pe langa energia inalta a artistilor internationali care evolueaza live, magia efectelor vizuale: focuri de artificii, flacari, spectacole de lasere, proiectii, construind o experienta coplesitoare a tuturor simturilor. Pana sa merg anul trecut la UNTOLD credeam ca este un eveniment de nisa, ce implica turismul modern,  piata de agrement si muzica EDM. M-am inselat, este un eveniment contagios cu manifestare si popularitate mondiala. In plus, nu este un eveniment cu o vizita unica, aici se revine in fiecare an.

Cine evolueaza in acest an pe scena UNTOLD?

Gasesti aici Line-up-ul. Pe langa artistii ce deja sunt abonati ca Armin van Buuren, Tiësto, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, anul acesta si-au anuntat aparitia The Prodigy, Black Eyed Peas, Jason Derulo, The Chainsmokers. Pentru diverse informatii despre festival, Cluj, locatii, transport, nu uita sa descarci aplicatia de mobil UNTOLD Festival. 

Care este povestea UNTOLD de acest an? Ce este Wolf Spirit? UNTOLD 2018 este verde

In 2018 taramul fantastic UNTOLD este protejat pe langa Dragonul anului trecut, de catre o armata de lupi razboinici condusi de doua noi personaje: Regele Razboinic si Preoteasa Intelepciunii. Se va continua lupta binelui impotriva raului, dar va apare si o forma speciala de spiritualitate – comuniunea cu natura. Natura este de fapt contextul in care a a fost construita spiritualitatea, constiinta oamenilor si istoria. Ea are o frumusete unica dar si puterea magica de a ne transforma sufletele, asa ca UNTOLD si-a propus sa fie primul festival 100% verde din Europa. Militarea pentru diminuarea poluarii mediului inconjurator da din acest an festivalului o nota speciala.

Ti-ai luat bilete? Poti achizitiona de pe siteul UNTOLD ce varianta iti convine. Ai dat examenul de bacalaureat in aceasta sesiune de vară 2018? Atunci, poti sa-ti achizitionezi abonamentul cu reducere. Stii ca  exista o campanie sustinuta de catre Kaufland- „BAC de 10″ – care recompenseaza absolventii cu media 10 la BAC  cu abonamente gratuite si cate un voucher de 500 de lei? Nu trebuie decat sa prezinti dovada mediei si un act de identitate. Stii de campania „Si Eu Donez”? Cei care vor dona sange la caravanele mobile din sase orase: Cluj, Brasov, Iasi, Timisoara, Bucuresti, Constanta, primesc un bilet gratuit la prima zi de festival si o reducere la abonament.

Poza cu logo-ul Festivalului Untold

 Hai sa descoperim impreuna Wolf Spirit!

15 comentarii la „Povestea UNTOLD continua cu WOLF SPIRIT

  1. Nu am participat pana acum la Untold, dar mi-as dori. Imi place foarte mult campania care ne incurajeaza sa donam sange, poate asa se vor gasi mai multi donatori.

  2. nu ma omor dupa muzica de genul, dar sincer, la untold chiar mi-as dori sa merg! pentru atmosfera, pentru socializare…desi nu cred ca as rezista atatea zile acolo in bubuiala aia

  3. Sincer, n-am mai fost la un festival de muzica din 2010… Mi-ar placea sa merg la Untold, sa vad care mai e atmosfera.

  4. Este un eveniment mult așteptat și cred că poate fi denumit un festival al spiritelor libere.
    deși nu am participat la Untold până acum, conform principiului ”niciodată să nu spui niciodată”, achiesez.

  5. Vai ce mult as vrea si eu sa fiu acolo! Ador acest tip de muzica, zenzatiile pe care le traiesti acolo vibrand la unison cu boxele si inimile celor din jur…
    Sa stii a te invidiez :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.