Simte energia dansului la „One week-end to remember”!

logo latino festival

Ai cunoscut puterea dansului de a inspira? Dar de a vindeca? Atunci cand auzi muzica te cuprinde emotia, iar picioarele ti se misca singure pe ritmul melodiei? Ai vazut aspectul spiritual al dansului trait si respirat la cativa metri distanta de tine? Indiferent de raspuns te invit la Craiova, la Casa Studentilor, intre 4-6 mai, la Festivalul Latino al anului 2018, a doua editie a evenimentului „One week-end to remember„. Poate in acest weekend vei invata cateva detalii ale pasilor de dans ce atat de mult i-ai admirat la altii. Simte energia dansului si de ce nu, invata sa traiesti pe ritmul muzicii in fiecare zi! Lasa dansul macar pentru trei zile sa-ti devina o modalitatea de a trai si accepta viata, de a-l lasa sa ajunga la esenta ta.  Onoreaza-l, sarbatoreste-l si promoveaza-l, alege-l ca fiind unul dintre adevarurile tale si fara de care nu poti trai.Simte energia dansului la "One week-end to remember"!

Imi plac dansurile latino, sunt senzuale dar si patimase, aprige dar si delicate si in plus canalizeaza energii pozitive puternice. Imi place sa vad perechi care le interpreteaza intr-un mod corect sau perechi care improvizeaza pasi care nu pot fi incadrati intr-un stil de dans anume, dar toti sunt unici in felul in care-l simt. Acum ceva timp am incercat sa dansez kizomba, desi mi-am pus toata energia si timpul in asta n-am ajuns prea departe, dar acum chiar daca pasii imi sovaie, ii cunosc puterea de a construi, de a lega si de a impartasi. Dansul este o arta si trebuie folosit pentru a vedea frumusetea si bunatatea oamenilor. Prin dans putem aprecia viata, pe noi insine si pe cei din jur.

La aceste eveniment, „One week-end to remember” exista oportunitatea de a-ti schimba viata si in plus de a-i vedea pe unii dintre cei pentru care dansul a devenit o filozofie de viata. El ii face sa traiasca mai profund, sa dea adevarata valoare  vietii, sa fie mai buni, sa il transforme in ceva minunat pentru viata lor si a celor din jur. Vino sa-l vezi  pe invitatul de onoare, pe Kwenda Lima, dansatorul si coregraful al carui proiect „Kaisen Dance” a ajuns la inimile si sufletelor atator oameni incat a devenit ceva viral!Simte energia dansului la "One week-end to remember"!

 Vino la aceste eveniment pentru a te bucura de carisma si generozitatea dansului pe care perechile inscrise in concurs o vor transmite ca o sursa de inspiratie pentru noi, privitorii! Hai sa experimentezi ceva special! Hai sa-ti eliberezi mintea si corpul de cenusiul monoton al zilelor si sa le condimentam colorandu-le cu aceste dansuri latino!

Simte energia dansului la "One week-end to remember"!
Programul festivalului

13 comentarii la „Simte energia dansului la „One week-end to remember”!

  1. Am fost si eu mai demult la un Festival latino si mi-a placut foarte mult energia si sentimentul de bine cu care m-am incarcat alaturi de dansatori. Ba chiar l-am cunoscut si pe Wilmark.

  2. Of, cat sunt de invidioasa. La noi nu se intampla nimic deosebit. Foarte fain evenimentul acesta! Sunt convinsa ca mi-ar fi placut mult.

  3. Imi place muzica latino, doar suntem latini, nu? Am urmarit cu placere dansul lui Kwenda Lima, din videoclip si sigur mi-ar placea sa iau pate la un astfel de festival.

  4. O sa ma mut la Craiova pana la urma, mereu vad ca la voi sunt numai si numai evenimente faine.

  5. Banuiesc ca dansul are si puteri vindecatoare. Mie imi placea sa dansez cand eram mai tanara – acum nu mai pot din diverse motive, greutatea si coloana fiind cele ami importante – si dansam ore in sir pe la petreceri. Sunt sigura ca asta imi ardea energiile negative si imi elimina stresul de zi cu zi.

  6. Muzica are efectul asta: te face sa vibrezi, sa simti ca traiesti din nou, uneori si eu cant sau imi scapa cativa pasi de dans pe strada cand cred ca nu este niumeni pe stada 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.