Cumparaturi online: care sunt produsele achizitionate de barbati?

Cumparaturi online

In ultimii ani, cumparaturile online au atins apogeul, devenind printre favoritele barbatilor atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui obiect nou. Avantajele acestor cumparaturi online sunt multiple, dar cele mai evidente dintre acestea sunt comoditatea si usurinta cu care persoanele pot intra in posesia produsului dorit.

Pentru barbati, in special, shopping-ul online este modul perfect de a-si cumpara tot ceea ce au nevoie. Spre deosebire de femei, acestora nu le place sa isi petreaca prea mult timp prin magazine si prefera ca intregul proces sa fie unul simplu si rapid.

Care sunt produsele achizitionate de barbati? Exista anumite produse pe care reprezentantii sexului masculinCumparaturi online: care sunt produsele achizitionate de barbati? prefera sa le comande online?

De cele mai multe ori, pretul produselor de pe site-uri sunt mai mici decat cele regasite in magazinele fizice. Acest lucru este valabil si in cazul accesoriilor, mai ales ca, online,  poti gasi o gama diversificata de oferte. Ceasuri, ochelari de soare sau chiar butoni si ace de cravata, toate pot fi achizitionate online si primite chiar in propria locuinta! Daca si tu esti in cautarea unui accesoriu special, gasesti orice model de ceas CASIO de barbati la Megaplaza, la cele mai bune preturi! In cazul in care ai deja un accesoriu preferat, il poti cauta sau poti verifica ofertele existente si sa descoperi, astfel, modele noi!

Alte lucruri pe barbatii le prefera sa le achizitioneze prin cumparaturi online:

  • Telefoanele mobile – daca cunosti modelul exact sau, cel putin, specificatiile si functiile pe care iti doresti sa le aiba device-ul tau, cel mai bine este sa il comanzi. Intra si vezi aici ofertele la toate telefoanele de ultima generatie, dotate cu cele mai performante softuri! In felul acesta, nu vei pierde timpul cautand prin diverse magazine modelul dorit sau incercand sa afli informatii cat mai detaliate despre diverse gadget-uri.
  • Aparatura si componente electronice – de la piesele componente ale unui calculator sau laptop, pana la accesorii necesare precum tastatura sau mouse, pe toate acestea, barbatii prefera sa le achizitioneze prin intermediul Internetului.
  • Aparatura si jocuri video – pentru cei pasionati de jocurile pe diverse console sau pe calculator, Internetul este cel mai potrivit loc pentru a-si achizitiona toate lucrurile de care au nevoie, asa ca fac cumparaturi online.Cumparaturi online: care sunt produsele achizitionate de barbati?
  • Carti si discuri – fie ca este vorba despre carti cu autori straini ori carti tehnice, si acestea sunt, de obicei, comandate online. La fel se intampla si in cazul discurilor si al CD-urilor, mai ales cele rare, care se gasesc mult mai usor cu o simpla cautare pe Internet.
  • Haine si incaltaminte – bineinteles, piesele vestimentare sau incaltarile se afla printre lucrurile pe care barbatii prefera sa le cumpere din confortul propriei case. Atat timp cat iti cunosti masurile, nu vei avea nicio problema la acest capitol!

Exista destule diferente intre barbati si femei, iar una dintre acestea este felul in care aleg sa isi achizitioneze lucrurile pe care le doresc. Produsele achizitionate de barbati sunt preponderent cumparaturi online. Daca pentru cele din urma, shopping-ul poate fi o activitate relaxanta, reprezentantii sexului tare prefera sa se ocupe de asemenea lucruri rapid si eficient.

Set Homme, Barbati Apa de Toaleta, 50 ml + Gel de dus, 75 ml Joop

Set Homme, Barbati Apa de Toaleta, 50 ml + Gel de dus, 75 ml Joop

Set cadou barbati Pierre Cardin GBS766 - Exclusive Collection - cu protectie RFID

Set cadou barbati Pierre Cardin GBS761 – Exclusive Collection

Set cadou barbati Enzo Bertini

Set cadou barbati Enzo Bertini

Set cadou barbati Pierre Cardin GBS758 - Exclusive Collection

Set cadou barbati Pierre Cardin GBS758 – Exclusive Collection

Apa de Parfum Acqua di Gio Absolu Instinct, Barbati, 75 ml

Apa de Parfum Acqua di Gio Absolu Instinct, Barbati, 75 ml

20 de comentarii la „Cumparaturi online: care sunt produsele achizitionate de barbati?

  1. Si sotului meu au inceput sa-i placa cumparturile online. La inceput era mai reticent, dar acum face shopping online mai des ca mine :)))

  2. Soțul meu isi cumpara telefoane, ceasuri si maruntisuri. Haine nu prea, trebuie sa le probeze.

  3. Haine nu mi-am cumparat niciodata online, nici accesorii. Dar in ultimii ani, cred ca toate cumparaturile de cadouri le-am facut online si pe langa ca am reusit sa economisesc timp asa, cred ca au fost si mai reusite.

  4. Eu sau don’șoarele ne ocupăm de cumpărăturile online. Deși când vine vorba de haine și încălțăminte, tot clasic facem cumpărături, mai toți preferăm să vedem, să pipăim și să probăm produsele în magazinul fizic.

  5. Dar cu siguranță i-aș cumpăra soțului un ceas. Este un accesoriu care îmi place să îl poarte și îi plac și lui. Mereu îi cumpăr online cadourile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.