Moda: 5 tendinte fashion in materie de accesorii

Moda 5 tendinte fashion in materie de accesorii

La fel ca in cazul pieselor vestimentare, anul acesta exista cateva tendinte fashion si in materie de accesorii, care trebuie sa fie vedetele tinutelor tale, in asa fel incat sa creezi doar look-uri stylish si fresh. Indiferent daca le preferi pe cele sofisticate sau simple, pe cele discrete sau vizibile, in mod cert, printre accesoriile care se poarta anul acesta le vei gasi si pe cele care se potrivesc stilului abordat de tine in mod obisnuit. Pentru a reusi sa iesi in evidenta cu fiecare ocazie, integreaza in outfit-urile pe care le compui si unul sau mai multe dintre urmatoarele accesorii.

Iata 5 tendinte fashion in materie de ACCESORII pentru anul acesta:

1. Cerceii supradimensionati

Anul acesta, cerceii supradimensionati vor avea acelasi impact cum a fost in cazul chokerelor sezonul trecut. Mai precis, desi nu reprezinta neaparat o noutate, acest model de cercei revevine in tendinte si devine vedeta anului, mai ales pentru ca poate oferi personalitate oricarei tinute. In acest sens, online pe Melimeloparis gasesti bijuterii supradimensionate, cu ajutorul carora vei reusi sa creezi, in mod cert, cele mai spectaculoase outfit-uri. Totusi, ai grija sa temperezi volumul cerceilor si sa nu adaugi in look-urile tale si alte piese statement la fel de voluminoase.

Cercei negrii rotunzi Kendra

Cercei negrii rotunzi Kendra

Cercei rotunzi aurii Carida

Cercei lungi Galiana

Cercei lungi Phoenix

Cercei lungi Phoenix

 

2. Palariile colorate

Fie ca este vorba despre cele cu boruri mari sau cu boruri mici, fie ca ne referim la cele cu pene si panglici, ori la cele din paie sau din lana, cert este ca anul acesta palariile colorate sunt la mare cautare in randul fashionistelor. In afara faptului ca, alegand modelul potrivit pentru tine, vei reusi sa iti completezi stilul vestimentar, oricare ar fi el, palariile colorate aduc degajare, relaxare si feminitate oricarei tinute. Astfel, daca iti doresti sa fii la moda si anul acesta, poti intra pe www.melimeloparis.ro pentru a-ti comanda tipurile de palarie preferate.

3. Borseta

Un alt accesoriu care se poarta in 2018 este reprezentat de geanta tip borseta. Aceasta poate fi purtata in talie, pe brat sau antebrat, insa si pe post de poseta tip banduliera. De asemenea, aceasta inlocuieste cu succes clutch-urile si aduce un plus de stil oricarui outfit. Indiferent daca le preferi pe cele confectionate din piele sau pe cele din alte materiale, cert este ca vei reusi sa compui tinute deosebite cu ajutorul acestui accesoriu. In cazul in care in garderoba ta nu se regaseste deja acest element, anul acesta este momentul sa investesti intr-o borseta.

4. Ciocatele

Ciocatele se numara si ele printre accesoriile la care pasionatele de moda vor ravni anul acesta. Desi, in trecut, cizmele western nu au fost neaprat apreciate in lumea fashion, in ultima perioada acestea au fost reinterpretate de multi designeri, care le-au transformat in piese foarte sic, perfecte pentru accesorizarea tinutelor moderne. In functie de gusturile tale si de stilul vestimentar pe care il abordezi, poti integra ciocatele fie intr-un outfit cu jeansi si o camasa in carouri, fie intr-o tinuta lejera, cu o rochie vaporoasa. Oricare ar fi alegerea ta, fara indoiala, vei reusi sa atragi toate privirile daca vei incepe sa porti cizmele cowboy.

Ciocate inalte negre

Ciocate inalte negre

Ciocate negre animal print

Ciocate inalte albe

Ciocate inalte albe

Ciocate inalte bej cu tinte

Ciocate inalte bej cu tinte

5. Ochelarii de soare retro

Ochelarii de soare reprezinta un accesoriu care va fi intotdeauna in tendinte, dar care este reinnoit de la an la an. In ceea ce priveste ochelarii de soare, anul acesta se poarta cei retro cu influente din anii ’80, ’90 si care au o forma alungita. Ei vor face ravagii. Astfel, chiar daca iti place sa porti ochelari de soare cat-eye sau cu ramele ovale, anul acesta incearca sa optezi pentru aceste modele, insa in varianta alungita. In mod sigur, pentru oricare dintre tipurile de ochelari de soare retro vei opta, outfit-urile tale vor iesi din anonimat cu ajutorul acestor accesorii.

OCHELARI DE SOARE JOHN LENNON VINTAGE GRI - ARGINTIU

Ochelari de soare John Lennon vintage gri-argntiu

Ochelari de soare cat-eye Just Cavalli

Ochelari de soare Nina Ricci

Ochelari de soare cat-eye Guess

Iata, asadar, care sunt cele cinci accesorii care vor fi in tendinte anul acesta si pe care orice pasionata de fashion trebuie sa le aiba in garderoba sa.

P.S.

Alte articole ce trateaza  tematica de Fashion.

20 de comentarii la „Moda: 5 tendinte fashion in materie de accesorii

  1. Cand eram studenta aveam foarte multe accesorii de la Melli Mello, imi plac si acum insa nu m-am mai uitat de mult pin gama lor de produse. Insa cu sigiranta as alege niste cercei si o pereche de ochelari!

  2. Ooo MelI Melo, n-am mai cumparat de mult de la ei. Luna trecuta am vrut sa iau niste martisoare dar nu mai aveau ce voiam eu

  3. Am observat ca ciocatele sunt in mare voga, putand fi purtate si la rochii de vara, de voal, si cam la orice. Adevarul este ca pica bine cam cu orice. odelul de palarie nu este cel pe care il prefer, dar ochelarii imi plac maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.