Patru stiluri vestimentare si o singura constanta, dresurile plasa

Cheia stilului personal se afla in accesorii, ele sunt cele care creeaza o experienta creativa, interesanta si uimitoare. Care este accesoriul ce face diferenta in outfiturile tale?  Care are abilitatea de a transforma un aspect simplu intr-unul special, accentuandu-ti feminitatea si conturandu-ti stilul personal? Care este cel mai ieftin accesoriu al tau?  Daca ai raspuns ciorapii de dama, atunci ne asemanam, daca nu, o sa-ti arat impreuna cu Siamo cum isi construiesc stilul cateva vedete bazandu-se pe dresurile plasa https://siamo.ro/dresuri-femei/dresuri-plasa.  

Stilul necesita incredere, capacitatea de a judeca ce se potriveste cu cine esti si viziune. El este vocea ta, spune ca te cunosti, te iubesti si iti exprima individualitatea prin tinute. Abilitatea de a te transforma  decorandu-ti picioarele cu  dresuri plasa de dama duce la rezultate diferite ale imaginii tale, la stiluri diferite astfel poti fi provocatoare, jucausa cu un aer funky, grunge sau sexy intr-un mod retro glamour.

Stil retro glamour 

Nimic nu reda mai bine stilul glamour decat o pereche de dresuri plasa, dau un aspect subtil elegant si totodata ademenitor. In toata istoria lor de accesoriu de moda au reprezentat aluzie si feminitate seducatoare, avand un loc iconic. Au fost introdusi ca accesoriu  in anii 1920, au devenit  o necesitate in anii 80, iar acest univers plin de culoare si modele a revenit astazi prin forta culturii pin-up. Acest stil sarbatoreste curbele naturale generoase, iar dresurile plasa atrag atentia asupra lor, avand potentialul de a le reformula intr-un mod provocator. Uite cat de bine o prind pe Christina Aguilera.

Dres din plasa Kabarette 230
Dres portjartier din plasa
Dres portjartier din plasa
Dres Kabarette 236, din plasa
Dres portjartier din plasa Calze 222

Stilul funky 

Free your mind and the rest will follow
Be colour blind, don’t be so shallow…

Patru stiluri vestimentare si o singura constanta, dresurile plasa

Celebritati ca Gwen Stefani, Rihanna, Katy Perry isi imbratiseaza individualitatea aratandu-si mereu unicitatea intr-un fel uimitor. Inspira-te de la ele daca esti mereu pusa pe sotii si vrei sa te exprimi prin ceea ce porti. Construieste-ti outfiturile astfel incat sa te distrezi cu stil.

Stilul grunge 

Acest stil nascut ca o subcultura a rockului odata cu aparitia brandului Nirvana si a albumului Nevermind, a suferit in  timp o  serie de schimbari.  Astazi intruchipeaza sofisticarea si se remarca prin aspectul sau mai feminin, vibe-ul vibrant, devenind un stil cool de adoptat. Este interpretat des prin alaturarea hainelor din piele, denimului de preferinta cu aspect uzat si este marcat de detalii ca dresurile plasa in  culori intunecate.Patru stiluri vestimentare si o singura constanta, dresurile plasa

Stilul sexy provocator 

Este deja un stereotip faptul ca ciorapii de plasa sunt vazuti ca fiind provocatori, iar alaturarea lor cu haine care capteaza atentia,  le adauga valoare. Obiectivul este sucirea capetelor, vei reusi acest lucru prin expunerea la maxim a corpului si lasand un minim imaginatiei. Acest stil nu este pentru orice femeie, iti trebuie curaj pentru a purta asa ceva.

Patru stiluri vestimentare si o singura constanta, dresurile plasa

Concluzie

Sfera modei este plină de stiluri, dar care au o singura constanta: ciorapii. Ei sunt versatili si te ajuta sa-ti explorezi stilul scotand in relief cine esti tu cu adevarat si care este personalitatea ta. Alege sa te joci cu motivele, culorile, sclipiciul dresurilor si fa din ciorapi accesoriul care da outfitului tau culoare, originalitate si amuzament. In plus versiunile in care vin aceste dresuri plasa iti permit sa te joci cu tendintele in functie de marimea ochiurilor plasei. Ochiurile mici pot face parte dintr-un ansamblu clasic, in timp ce reteaua mai mare da o mai multa libertate in exprimare. Elibereaza-ti mintea si creaza-ti stilul personal cu ajutorul ciorapilor de dama!

Tu carui stil apartii? Folosesti acesti ciorapi? Daca da, cum iti construiesti  outfitul cu ajutorul lor?

P.S.

Alte articole ce trateaza  tematica de Fashion.

Dres portjartier din plasa Calze 223
Dres portjartier din plasa Calze 223
Sosete din plasa Kabarette
Dres auto sustinut Emotion Rete 20DEN, din plasa
Sosete din plasa Kabarette I

17 comentarii la „Patru stiluri vestimentare si o singura constanta, dresurile plasa

  1. Desi la mine nu e cazul de a-mi indrepta atentia spre aceste dresuri, consider ca necesita foarte multa atentie la felul in care le integrezi intr-o tinuta. Nu oricine le poate purta, nu oricum si nu oriunde.

  2. Recunosc cu rusine, ca nu sunt mare fan al dersurilor plasa, in general sunt nu doar colour blind ci si fashion bind 😉 Port in ce pot pune cap la cap dimineata pe crepuscul fara sa fac mare galagie, sa ma simt comod si sa imi tina de cald 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.