5 Produse cosmetice minunate pentru corpul tau

Ce-ti doresti pentru corpul tau? Banuiesc ca aceleasi atribute ca si mine: sanatate, frumusete, tinerete, fermitate, energie, vivacitate. Atunci nu o sa te miri cand o sa-ti spun ca folosesc multe produse de la brandul Kallos, procurate de pe site-ul Pentru corpul tau. Cuvantul kallos provine din greceste si inseamna frumusete. Orice femeie recurge la mici secrete sau trucuri pentru a compensa si imbunatati darurile de la natura. Acum o sa-ti prezint cinci produse minunate pentru corpul tau, cu ajutorul carora poti straluci si contracarea rezultatele factorilor interni sau externi, adica a unui stil de viata sedentar, a obiceiurilor alimentare daunatoare, procesul de imbatranire, clima rece sau substantele nocive din mediul inconjurator .5 Produse cosmetice minunate pentru corpul tau

1. Gel de dus hidratant si crema de baie SPA cu extract de alge de la Kallos

5 Produse cosmetice minunate pentru corpul tau
http://www.cosdna.com/eng/ingredients.php

Pentru acest produs se adreseaza celui mai mare organ al omului, pielea, ii voi descrie atributele primul. Pentru ca ne aflam in anotimpul rece am nevoie mai mult decat de obicei sa ma bucur de o ingrijire mai buna a pielii. Pielea mea are nevoie sa ramana hidratata, neteda si stralucitoare, iar acest gel de dus hidratant si crema de baie SPA cu extract de alge de la Kallos m-a incantat din prima datorita faptului ca provine dintr-o gama SPA promitand o experienta deosebita. Primul lucru pe care-l citesti pe partea din spate este ca produsul nu contine parabeni, coloranti si nu este testat pe animale. Gramaj 200 ml, pret 6,9 lei.

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Maris Sal, Glycerin, Cocamydopropyl Betaine, Cocamide DEA, Parfum, Coco Glucoside, Glycol Distearate, Glyceryl Oleath, Glyceryl Stearate, Polyguaternium-7, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Digitata Extract, Spirulina Maxima Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Uita-te in poza alaturata cum arata analiza cosmetica.

Mie mi-a placut senzatia lasata de el pe piele dupa baie si in plus miroase frumos, dar nu pot spune exact a ce anume.

Stiai ca pielea noastra are o suprafață de aproximativ 1.73 m2 si o greutate de aproximativ 10 kg, reprezentand cam 1.6 din greutatea corpului?

5 Produse cosmetice minunate pentru corpul tau

2. Ulei de argan virgin de la Transvital

Dupa cum stii uleiul de argan este folosit foarte mult in cosmetica datorita proprietatilor sale pentru pielea uscata, inflamata si par:

  • hidratant pentru par, buze, piele;
  •  protejeaza si vindeca pielea care este iritata, crapata sau chiar arsa;
  • calmeaza pielea afectata de acnee;
  • da pielii o stralucire tinereasca si reduce vizibilitatea ridurilor avand un efect antioxidant ce-l face sa fie produsul ideal anti-imbatranire;
  •  agent de styling facand parul usor de manevrat
  • balsam de par ideal adaugandu-i stralucire sanatoasa si atractiva;
  • hidratant natural pentru piele ce o inmoaie.

Eu il folosesc pentru hidratarea si calmarea pielii corpului, ca agent de descurcare a parului si cateodata il aplic pe ten. Il consider un fel de tratament al pielii uscate. Se absoarbe cu usurinta, prin miscari succesive de masare, este non-gras si neiritant, ba chiar inverseaza o serie de daune provocate de substantele chimice din tratamentele prost aplicate. Am auzit mai multe persoane acre-l folosesc ca balsam sau care-l adauga in sampon deoarece face parul moale, adaugandu-i si un plus de stralucire.  Cele mai importante beneficii ale sale vin datorita faptului ca este 100% natural.

5 Produse cosmetice minunate pentru corpul tau

3. Ulei hranitor si relaxant pentru par, LAB 35 Kallos 

5 Produse cosmetice minunate pentru corpul tau
http://www.cosdna.com/eng/ingredients.php

Am parul lung, chiar foarte lung si de aceea are nevoie de ingrijire suplimentara pentru a nu se incurca, a fi hidratat, a avea stralucirea si luciul unui par sanatos. Pentru a obtine un par puternic care sa aiba un aspect zilnic imbunatatit, folosesc uleiuri de par de fiecare data dupa ce il spal si asta de cativa ani. In mod normal folosesc un ulei de la Kallos –KJMN Elixir de infrumusetare a parului si am scris despre el aici, dar incerc sa-l mai alternez din cand in cand cu alte produse similare. De data aceasta am ales uleiul hranitor LAB 35 de la Kallos deoarece contine mai multe substante active. Acesta contine pe langa uleiurile de macadamia, migdale si in si altele de argan,  avocado, cocos, floarea soarelui, masline si sper ca ajutorul lui va proteja firele de par astfel incat nu se vor despica, vor deveni mai placute la atingere si stralucitoare. Dupa spalarea si uscarea partiala a parului aplic pe palma cateva sprayuri din acest ulei si apoi masez varfurile firelor de par, lucru care le nu ingrasa sau le face lipicioase.  Gramaj 50 ml, pret 13,9 lei.

Ingrediente: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Hydrogenated Polysobutene, Parfum, Hellanthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Argania, Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

5 Produse cosmetice minunate pentru corpul tau

 4. Kallos KJMN ampule impotriva caderii parului si pentru stimularea cresterii parului

5 Produse cosmetice minunate pentru corpul tau
http://www.cosdna.com/eng/ingredients.php

Deoarece odata cu intrarea in anotimpul rece parul meu s-a resimtit si a inceput sa cada mai mult decat de obicei, am hotarat sa folosesc aceste ampule pentru a-i stopa procesul. Produsul este unisex si promite mult, fiind un produs din gama Pro-Tox, Kallos. Mie mi-a fost recomandat de catre un profesionist care mi-a sugerat ca astfel voi putea depasi problemele, iar firul de par va forma o radacina mai puternica. In esenta acest mix sporeste microcirculatia la nivelul scalpului si revitalizeaza, regenereaza foliculii de par. Se utilizeaza zilnic prin aplicarea unei jumatati sau sfert din lichidul unei fiole, ce apoi se raspandeste uniform pe scalp si se maseaza usor. Personal, dupa folosirea unei cutii nu vad mari diferente, dar poate ca este necesar sa treaca ceva mai mult timp sau poate trebuie completat tratamentul si cu altceva.

Continut: ampule de 6×10 ml, pret 24 lei. Ingrediente: Aqua, Alcohol, Propanediol, Parfum, Butylene Glycol, PPG-26 Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soja Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Pisum Sativum (Pea) Peptide, Scutellaria Baicalensis Root Extract.

 5 Produse cosmetice minunate pentru corpul tau

5. Kallos Love Gel Like Top Coat

Nu cred ca mai exista vreo femeie care sa nu stie beneficiile utilizarii unui strat superior de lac peste vopseaua de unghii, dar totusi o sa spun ca el creeaza o  bariera care impiedica deteriorarea acesteia si asigura o stralucire in plus. Cu ajutorul sau unghiile arata mai bine un timp mai indelungat si chiar daca ai aplicat o oja ieftina ea va arata si se va comporta ca una scumpa datorita finisajului si luciului de top. In plus cu ea poti ascunde defectele minore care au loc atunci cand unghiile sunt umede si te lovesti accidental sau daca folosesti accesorii de unghii le ajuta la fixare. Exista multe branduri care vand atat atat Base Coat cat si Top Coat, fiecare sunt unice si vin cu diverse atuuri, dar eu prefer pe cele de la Kallos deoarece se descurca excelent pe unghii, se mentin mult timp, au luciu, hranesc si infrumuseteaza la un pret mic.  Cu acest sandwich de lac si oja unghiile mele se mentin sanatoase si arata bine. In poza am aplicat lacul peste o folie adeziva de la Kiko si astfel mentin aceasta manichiura o luna de zile. De fapt ea ar rezista si mai mult, dar ma deranjeaza ca la baza se vede unghia crescuta.  Continut 11 ml, pret 5,3 lei.5 Produse cosmetice minunate pentru corpul tau

Ai folosit vreunul din aceste produse? Ce anume ti-a placut la ele sau ce nu ti-a placut? Ai facut vreodata cumparaturi pe site-ul  www.pentrucorpultau.ro? Daca nu, intra si vei gasi mii de produse pentru corpul tau!

 

28 de comentarii la „5 Produse cosmetice minunate pentru corpul tau

  1. Vad ca produsele Kallos sunt foarte apreciate. Eu nu am incercat decat o masca de la ei dar nu am fost foarte incantata. Insa vreau sa le mai acord o sansa si am sa le caut si eu.

  2. Cei de la „pentru corpul tau” au produse faine pe site. Uleiul de argan si lacul pentru unghii le-am folosit si eu. Si am mai folosit si cateva produse pentru ingrijirea parului de la Kallos luate de la ei de pe site. Foarte multumita, mai ales ca produsele Kallos le vad adesea prin saloanele de infrumusetare. Chiar si in cele de lux.

  3. Am comandat si eu de doua ori de pe site si intradevar au produse faine la preturi foarte bune. Am si eu top coat-ul si il folosesc foarte des. Despre produsele pentru par de la Kallos cred ca stie toata lumea ca sunt foarte bune si nu mai au nevoie de nici o prezentare.

  4. Chiar zilele trecute lumea intreba de un produs pentru regenerarea parului, asa ca e bine de stiut ca firma Kallos are un produs bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.